Finn Ut Antall Engel

Cheaters' Choice: 10 restauranter der de utro liker å ta sine hemmelige dater

Bildet kan inneholde Baldakin Markise Mat Måltid Restaurant og Path

For et nettsted som oppfordrer til juks (grovt), gir Ashley Madison noen nyttige tips til unngå juksemakere ved å fylle ut alle deres preferanser.

Neste? Restaurantvalgene deres! Nettstedet undersøkte 42 890 av medlemmene deres bor i store amerikanske byer for å finne ut hvor de liker å ta med sine nye elskerinner (eller mann-elskerinner, antar jeg?). Her er favorittene, som de pleier å foretrekke er minst 20 miles fra hjemmet deres:

22 juni dyrekretsen
  1. Mortons
  2. Ruth er Chris
  3. Houstons
  4. P.F. Changs
  5. Ostekakefabrikk
  6. Del Frisco's
  7. Chili's
  8. Utmark
  9. rød hummer
  10. Flemings

Ifølge administrerende direktør er kjederestauranter populære fordi de er større, mindre iøynefallende, og, når det gjelder biffrestauranter, svakt opplyst og nær hoteller. OK, greit nok, men til forsvar for kjederestauranter (selv om jeg har dømt dem før), hvis du skal gjennomføre en undersøkelse blant folk i flere byer, må du uunngåelig inkludere kjederestauranter som valg fordi ingen fra Chicago tar en date til en liten, lokal, mor-og-pop-restaurant i San Francisco, vet du? Jeg sier bare, det er sannsynligvis ingen grunn til å være bekymret for at en fyr er en juksemaker hvis han ber deg om å treffe den lokale Red Lobster på din første date.

Nå, hvis han ber om et hjørnebord bak, har en brun linje på venstre ringfinger, OG dukker raskt under bordet når en annen kvinne går inn i Red Lobster, bokser opp ostekjeks og endeløse reker og løper bort.

Har du noen gang mistenkt at en fyr tok deg med til et sted hvor du ikke ville bli sett? Uff, det håper jeg ikke!

Datoplasser for mer lojale folk:

Hvordan velge en romantisk restaurant: Vår 5-delte sjekkliste

Avstemning: Liker du å velge stedet for en første date, eller vil du at han skal ta ansvar?

Restaurantfri romantikk: Hvordan sette stemningen for en sexy middag hjemme

Foto: Alamy

Del Med Vennene Dine: