Barnebøker Foreldre kjøper faktisk (og 3 de burde)

Jeg anbefaler mange bøker i løpet av et år! Med unntak av min friminutt i juli, ga jeg ut en ny barnebokliste hver mandag. (Se indeks over alle mine barneboklister her. ) På slutten av året er jeg fascinert av å se hvilke anbefalte bøker foreldre faktisk bestemmer seg for å kjøpe til barna sine.Populære barn

Jeg oppfordrer alltid foreldre til å besøke deres lokale bibliotek. Det er den mest kostnadseffektive måten å lese et bredt utvalg av bøker til barna dine. Imidlertid er jeg fortsatt en stor talsmann for å eie bøker hvis du har råd til det. Barn som vokser opp med bøker i hjemmet har høyere leseferdigheter. Lesing er grunnleggende utgitte detaljer om forskningen bak det kravet. Hvis du vil hjelpe til med å legge flere bøker i hendene på vanskeligstilte barn, kan du støtte en av organisasjonene om dette liste over veldedige organisasjoner som gir bøker .

( Merk at alle bokomslag og titler er tilknyttede lenker. Jeg kan se hvilke bøker som er kjøpt gjennom disse tilknyttede koblingene, men bare i et kort vindu etter å ha klikket på en lenke. Vær trygg, jeg har ikke tilgang til WHO som kjøpte bøkene. Kjøpere forblir helt anonyme. )

MEST OFTE KJENTE BØKER

En av mine lese høyt boklister er så populær at jeg bare kunne ha kopiert og limt inn listen i dette innlegget. Av hensyn til variasjon har jeg derimot tatt med de tre beste fra listen og deretter gått videre til andre bøker.


Three Tales of My Father’s Dragon fører flokken med en mil. Ingen annen bok kommer engang i nærheten, og jeg er kittet rosa om den! Hvorfor? Vel, fordi dette er det min første anbefaling for en førsteleset kapittelbok . Noen foreldre plukket opp den første boka, 1949 Newbery Honor Book, Min fars drage , men jeg andre gikk for alle tre. Jeg føler meg veldig beæret over at foreldre stoler på min anbefaling, og jeg elsker å få e-post fra mødre ( og pappa! - selv om ingen pappaer har skrevet til meg foreløpig ) takker meg for at jeg introduserte dem for denne boken.


8 klasse kjæledyr + 1 ekorn ÷ 1 hund = kaos er en annen bok som har dukket opp på flere lister, sist Morsomme kapittelbøker å lese høyt . Det overrasket meg faktisk ganske godt at denne boka fikk andreplassen fordi den ikke er veldig kjent. Denne historien, med hvert av kapitlene fortalt fra et annet kjæledyrs synspunkt, er virkelig morsom.

De Leker går ut serien er en universelt beundret trio av en trilogi av sjarmerende, muntre, morsomme bøker om eventyr og mishandlinger av flere kosedyr og en sprettkule. Hva er det ikke med en bok der en bøffeleke bevisst blir smurt med peanøttsmør, slik at han kan besøke vennen Frank, vaskemaskinen? Dette er kjempefint høytleset. Vi har også hatt glede av lydbok versjon, og eldre barn vil like å lese dem uavhengig.

MEST POPULÆRE BØKER - LØPERUPENE

Følgende bøker var ikke på min mest populære bokliste, men de var fortsatt store hits med foreldre og barn! De er oppført i ingen spesiell rekkefølge.


Phineas L. MacGuire. . . Utbrudd !: Det første eksperimentet (fra Phineas L. MacGuire's svært vitenskapelige notatbøker) var litt av en overraskelse for meg, selv om det absolutt er verdt å bli med på denne boklisten. Først sett på min vitenskapstema kapittelbøker , denne fire-bokserien om en 4. klassing og hans eventyr med vitenskapelige eksperimenter er fantastisk. Hvis du ikke tror meg, så les denne anmeldelsen fra en bibliotekar .

24. oktober dyrekretsen


Kraftsko serie . Jeg er personlig veldig spent på å se denne tidlige kapitlet bokserien som en bestselger! Jeg elsker denne serien og dens latinohelt. Hver bok har et lite mysterium som Freddie løser ved hjelp av sine superladede joggesko. Det er på listen min over 35 flerkulturelle tidlige kapittelbøker .


Brøker = problemer! og 7 x 9 = Trøbbel! var begge på min matte kapittel boklister . Jeg tror de appellerer til foreldre som leter etter barnebøker fordi hovedpersonen sliter med matte. Imidlertid, selv om barnet ditt er en suser i matematikk, er ideen om å måtte jobbe hardt for å oppnå et mål og finne kreative måter å lære noe alle barn er kjent med.


Prinsesse Posey-serien er en leksjon i 'ikke døm en bok etter omslaget eller tittelen'. Jeg misliker virkelig markedsføringstrenden med jentete-rosa rosa glitrende bokomslag. Likevel syntes jeg denne serien var engasjerende og perfekt for tidlige kapittelboklesere. Den adresserer komplekse følelsesmessige problemer på en tilnærmelig måte - og det er også ting gutter liker å lese om. Jeg la den på listen min over tidlige kapittelbøker med jenteprotagonister ( ikke 'tidlige kapittelbøker for jenter' ).


Charlotte’s Web . Jeg pleier å ekskludere kjente bøker fra boklistene mine. Min følelse er at hvis dere alle allerede har hørt om boka ( og Charlotte's Web er på ALLE 'beste bøker for barnelisten noensinne laget ), Ser jeg ingen grunn til å inkludere det. Det samme gjelder for Harry Potter ! Imidlertid la jeg en gang dette på en sommerliste. Min sønns lærer i første klasse leser for øyeblikket dette høyt for klassen. På vår tur hjem fra skolen forteller sønnen meg hva som skjedde i kapitlet den dagen.

14 feb stjernetegn


Fru Piggle-Wiggle var på min veldig populære liste over kapittelbøker å lese høyt for førskolebarn s. Akkurat nå jobber min 5-åring seg gjennom serien i lydbokformat. Under måltidene spør jeg ham om fru Piggle-Wiggles botemidler, og han elsker å oppsummere historien.


Marty McGuire ‘S inkludering i toppbøkene er nok en herlig overraskelse! Det er tre bøker så langt i denne tidlige kapittel-bokserien om 2. klassing Marty, som er en fantastisk ikke-prinsesse forbilde for barn. Jeg la henne på noen lister, inkludert en av minst populære lister, kapittelbøker om teatret ( hvorfor er det kjærlighet til teatret? ).


Captain Awesome to the Rescue! er en tidlig bokserie, perfekt for barn som bare går fra enkle lesere og vil føle at de leser 'ekte' bøker. Stor skrift og rikelig med illustrasjoner holder unge lesere friske gjennom serien, som for tiden inneholder 12 titler.


Magic Tree House har en ganske urettferdig fordel, sett på hvordan det ved siste opptelling var 45 675 bøker i serien. OK, kanskje jeg overdriver. Likevel fortsetter det å være ekstremt populært, og alt som gjør at barna leser, er en vinn-vinn i boken min. ( til og med )


Mercy Watson til unnsetning er den første boka i den utrolig populære, morsomme og skumle serien fra Kate DiCamillo. Illustrasjoner i full farge om en gris med en enorm personlighet og svært liten hjernekraft gjør denne begynnelsen kapittelbok til en vinner å lese høyt, men tidlige lesere vil også glede seg over humoren.

Bøker du ikke kjøper, men du burde

( Jeg bruker ordet 'bør' med litt humor. ) Har du lagt merke til at alle de ovennevnte bøkene som foreldre faktisk kjøper barna sine er kapittelbøker? Det er ikke det at foreldre ikke kjøper bildebøker, men at siden sorten de kjøper er mye større, kom ingen enkelt bildebok til toppen av listen. Imidlertid er det en bok som jeg var veldig overrasket over at jeg ikke kom inn på topp 15.


Trykk her er min første anbefaling for en bok å gi til barn under 4 år. Det er en utrolig engasjerende og unik gave med kraften til å glede hvert barn. Nesten ingen kjøpte denne boka! Betyr det at du allerede har det? Har du ikke gått på noen bursdagsfester? Jeg tuller, selvfølgelig, men det er en fantastisk bok det er vel verdt å legge til i hjemmebiblioteket ditt. Hvis du allerede eier det, kan du ta en titt på oppfølgeren, Bland det opp!


Hvor fjellet møter månen er boka jeg skulle ønske var på denne listen. Jeg har anbefalt det flere ganger og nevnt at det er min favoritt kapittelbok for barn. Familien til Minli lever i fattigdom, og Minli legger ut på å finne den gamle mannen til månen og endre familiens skjebne. Underveis blir hun ledsaget av Jade-dragen, og reisen hennes er fylt med skjebnesvinger. Lin fletter behendig sammen Minlis søken, farens historier og fantastiske illustrasjoner for å skape en minneverdig historie. Finn den på listen min over kapittelbøker å gi i gaver .

Har du kjøpt noen av disse bøkene til barna dine? Hvilke bøker anbefaler du medforeldrene dine egentlig å kjøpe?

En liste over populære barn

Del Med Vennene Dine: