By fargeleggingsside

Godt nytt år alle sammen! Jeg er så glad for at barnebokforfatteren og illustratøren, Melanie Hope Greenberg, kommer til å bli med oss ​​et år til fargeleggingssider . For de av dere som er nye i denne serien, tilbyr Melanie hver måned leserne av Hva gjør vi hele dagen? en gratis, utskrivbar fargeside. Noen ganger fungerer de til og med som aktivitetssider, for eksempel havfrue papir dukker , eller 3-D skolehus og pizzeria .By fargeleggingsside av Melanie Hope Greenberg

Last ned og skriv ut: By fargeleggingsside

Denne scenen er en del av et stort veggmaleri som Melanie opprettet for AFL-CIO-konferansen på Los Angeles Convention Center. Du kan se det ferdige veggmaleriet nedenfor på et skjermbilde jeg fanget fra Melanys facebookside. ( Hun ønsker deg velkommen til 'venn henne' - bare la henne få vite at du så henne jobbe her. )

12 des stjernetegn

Veggmaleri av Melanie Hope Greenberg

barnebøker med et budskap

Urban kids kan doble moroa med Melanie’s New York City fargeleggingsside .

Både barna mine og jeg har vært syke av og på de siste 2 ukene, så jeg har ingen søte bilder av sønnen min som fargelegger siden hans som vanlig, men jeg vet at du vil like denne!

Mer om Melanie:

Melanie Hope Greenberg er en prisvinnende forfatter og illustratør av mer enn 15 barnebøker, gjelder også God morgen, digger, nede i undergrunnen og En by er. Havfruer på parade , satt på Coney Island, har blitt en stift for bokhylle for sommerglade barn. Den ble valgt som en Bank Street Best Book, og for Texas Reading Club og PBS Kids Summer Reading Lists.

Melanie er en sterk tilhenger av foreldre og omsorgspersoner og vil gjerne få kontakt med deg på hennes facebook-side. Du kan også besøke Melanie's Blog for å finne ut hvordan du kobler til hennes personlige Amazon-selgerside eller PayPal-lenke og finn ut hvordan du kan få en av bøkene hennes autografert . De lager flotte gaver, spesielt for barn som kanskje liker gravemaskiner eller havfruer. Du kjente vel ikke slike barn slik?

(Bokomslag er tilknyttede lenker: bla gjennom tredjepartsleverandører for å finne Melanys leverandørlink)

Horoskop for 22. september

Del Med Vennene Dine: