Finn Ut Antall Engel

Kistespikertrendene du vil se overalt denne høsten

Et dristig skjønnhetsøyeblikk? Hva mer kan vi be om. design av kistefallspiker

Mariah McKenzie

Kistespiker er en fin måte å legge til litt spiss på manien din når populære figurer som firkant og mandel bare ikke klipper den. Kiste falle negler er enda bedre når den skumle årstiden inntreffer. Ikke la det skumle navnet skremme deg – denne formen er heftig og morsom.

Hvis du er interessert i tekniske ting, la oss starte med det grunnleggende: Hva er kistespiker? Tradisjonelt kisteformede negler er lengre negler som har en firkantet eller rett topp og ofte smalner litt mot spissen, forklarer Emily Rudman , grunnlegger av Emilie Heathe . En annen populær form er ballerinaen som er en lengre kisteform - ofte brukes de to om hverandre.

For de som ønsker å gi fingrene en mer langstrakt form når bladene begynner å falle, er design av kistefallsspiker et flott alternativ. Lengden vil garantert gi et skjønnhetsuttalelse, og de riktige høstnegledesignene vil ikke gi deg følelsen av at du cosplayer en gresskarkrydderlatte.

Og i årevis har lengre negler blitt brukt som et verktøy for kreative uttrykk og personlig stil, forklarer Rudman. Jo lengre negler, jo mer av et lerret må man jobbe med. Fra et kulturelt synspunkt kommer mange av trendene vi ser i negler fra svarte, asiatiske og latinske kulturer. Og med disse kulturene i Amerika som gjør mer uttalt mens de tar eierskap til deres bidrag til samfunnet, har disse stilene også blitt mer populariserte.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Artister som Cardi B har prydet hendene sine med extensions lenge før berømmelsen og har fortsatt å vise frem nye stiler, samtidig som de har bidratt til å sette menneskene bak deres iøynefallende arbeid på kartet. Jenny Bui , den mangeårige neglekunstneren som er ansvarlig for mange av Cardi og søster Hennessys utslåtte manis er kjent for blendende extensions gjennomvåt i teknifargede Swarovski-krystaller.

Men selv om lange negler ser ut til å være overalt, som sett på kjendiser fra Kylie Jenner til Dua Lipa, var det ikke alltid tilfelle. Faktisk, for ikke så lenge siden var ikke klør et kompliment. Det er også alltid appropriasjon, i dette tilfellet ble tradisjonelt lengre negler sett på som 'upassende' eller 'ikke stilige', sier Rudman. «Men ettersom verden har endret seg og hvite kulturer har akseptert disse skjønnhetstrendene, har det ført til bredere aksept blant flertallet. Det er verken OK eller rettferdig, men det skjer ofte på denne måten.' Ettersom skjønnhet fortsetter å utvikle seg, er det viktig å huske på historien om hvordan de siste trendene ble til for å gi kreditt der det skulle.

En markør for å vise frem din personlighet samtidig som du pryder deg selv, kistespiker er kommet for å bli. Hvis du har bestemt deg for å bytte ut den perfekte formen for å gi den en snurr, men leter etter litt inspirasjon til akrylnegler til høsten, les videre. Fra juvelbesatte tips til en klassisk fransk med en tropisk vri, vi har samlet 10 av de søteste kistneglene til bokmerke for ditt neste salongbesøk.

Iskalde tips

Instagram-innhold

Se på Instagram

Disse gjennomsiktige tipsene av den Brooklyn-baserte kunstneren Melissa Samuel ser bra ut uansett årstid, regn eller solskinn, men passer spesielt godt sammen med skarpt vær og mørkeblå himmel. 3D-dråpene som er lagt til for å skape en våt look, tar manikyren til neste nivå.

Fransk med en vri

Instagram-innhold

Se på Instagram

En klassisk fransk manikyr vil alltid være i stil. Men hvis du er over de hvite tipsene og vil ha noe litt friskere, prøv å velge en slående blå. Hvis du fortsatt ønsker at det var sommer, legg til noen blomster og se neglene dine transportere deg langt, langt bort til en deilig ferietur.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Eller hvis du foretrekker å skru opp varmen og omfavne gresskarsesongen av det hele, er denne flammende french mani den perfekte planen for ditt neste sett. De overlappende linjene skaper en nesten reptileffekt som garantert vil trekke alle øyne på deg. Hvis du leter etter den beste nyansen, sjekk ut disse høst-perfekte farger .

Skriver ut på

Instagram-innhold

Se på Instagram

Emilie Heathe inngikk partnerskap med artisten Gina Edwards for å lage spiker-looken for debuten Pyer Moss couture-show. Inspirert av afroamerikanske oppfinnelser som supersoakeren, lekte Edwards med store trykk og tilpassede dekaler.

Glitrende dekaler

Instagram-innhold

Se på Instagram

Å blande metaller gjelder ikke bare smykkene dine – det kan også fungere for neglene dine. Nøkkelen er å også leke med former slik at de forskjellige elementene virkelig kan få sin glans. Ta notater fra Maria Sanchez, som skapte dimensjoner med gullskrift med aksent av perlekuler.

Instagram-innhold

Se på Instagram

En annen måte å tilføre litt glans? Ikke begrens deg til neglesengen. Hvis du føler deg eventyrlysten, hvorfor ikke legge til et par dinglende edelstener til tipsene dine? Denne manien laget av Edwards ble laget for å bli beundret.

Nøytral med en kant

Instagram-innhold

Se på Instagram

Noen ganger er det best å gå tilbake til det grunnleggende, som denne glossy manien. Den dempede fargen er også et flott overgangsalternativ for de som utforsker eller er nybegynnere i den ekstra ekstra lengden.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Men hvis du vil oppgradere dine nøytrale, er en fargeblokk alltid en god vei å gå. Toria Elem blander det opp ved å legge til en sjokoladebrun marmoreffekt på aksentnaglen.

Instagram-innhold

Se på Instagram

En enkel måte å oppgradere fargeblokken til neste nivå er å leke med linjer – som en spiss fransk eller en diagonal splitt. For å gjøre den ferdig og gi den en romantisk kant, legg til litt bladgull i kantene.

Ballerina kiste

Instagram-innhold

Se på Instagram

For en enda mer uttalt kisteform, eksperimenter med ballerina-kisten. Avsmalningen skjer høyere opp på neglen, og gir deg klør i flere dager.

Flip manikyr

Instagram-innhold

Se på Instagram

Vi har forsømt baksiden av neglene våre altfor lenge. Hvis du virkelig vil bytte ting, er en flip-mani det beste alternativet. Se etter det positivt overraskede utseendet når folk fanger en skimrende underside av neglen din mens du vinker farvel.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Nok en søt flip manikyr, dette settet blir bedazzling på hodet. Å dekorere undersiden lar deg ha det beste fra begge verdener – dempet på toppen, en fest i ryggen.

Edelstener

Instagram-innhold

Se på Instagram

Det er noe beroligende og nesten mystisk med en perle-inspirert mani. Dette ametystsettet av den Las Vegas-baserte negleteknologien Giselle vil ta hendene dine til nye høyder, for ikke å nevne at de ser utrolig elegante ut. Gullaksenter gjør virkelig alt bedre.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Det viser seg at disse neglene ser veldig bra ut ved siden av et marmortrykk. Hvis du leter etter veiledning om hvordan du knytter de forskjellige designene sammen, se dette settet: et par detaljer som gotiske bokstaver og metalliske flak bringer alt i balanse.

Blandede utskrifter

Instagram-innhold

Se på Instagram

spill på papir for to

Noen ganger kan du ikke velge bare én – så velg dem alle! Denne supersøte manien med blandet trykk kombinerer tykke virvler, en kaskade av gradientprikker og en glitterbase. Høres litt sprøtt ut, men viser seg at det ser fantastisk ut.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Men hvis du er interessert i et tema, en barndomsfavoritt - som Toy Story en sett her - er en idé. Den blå himmelen, Woodys rutete skjorte ... denne moderne varianten vil garantert inspirere til utallige nostalgiske tanker.

Retro linjer

Instagram-innhold

Se på Instagram

Den er som tantens favorittkjole fra åttitallet, med en moderne oppfriskning. Legg til noen gullbøyler og en knallrød leppe, så er du klar til å dra til byen.

Del Med Vennene Dine: