Hørte du? Gabby Douglas gir ikke en dritt hva du synes om håret hennes

Akkurat da du trodde Gabby Douglas hadde oppnådd maksimal rockestjernestatus, har hun klart å sveve til nye høyder av kulhet med sitt svar på folk som har kritisert håret hennes.Bildet kan inneholde menneskelig person Akrobatisk gymnastikk Sport Idrettsutøver Gabby Douglas og ansikt

Tilsynelatende, som du kanskje har hørt, har noen triste sjeler fokusert ikke så mye på Gabbys tankevekkende atletikk, men på frisyren hennes, tar til Twitter for å kritisere det . Jeg mener, vi er alle for å overanalysere en hestehale (la oss innse det, det er på en måte alt vi gjør rundt her), men mange av disse kommentarene var rett og slett ondsinnede og ufølsomme. Ikke føl deg dårlig på Gabby, men-- svaret hennes var like selvsikkert og spektakulært (men tilsynelatende uanstrengt) som hennes gjennomsnittlige OL-prestasjon.

hva betyr 777

«Jeg vet ikke hvor dette kommer fra. Hva er galt med håret mitt? sa Gabby, som konkurrerer iført stort sett det du forventer av enhver seriøs idrettsutøver: en praktisk hestehale eller bolle med glatt rygg. 'Ingenting kommer til å endre seg,' sa hun, og la til at det å fokusere på håret akkurat nå er 'dumt' og 'galt'. «Jeg kommer til å bære håret mitt slik under beam- og barfinalene. Du kan like gjerne bare slutte å snakke om det.

JA. Fortell dem, Gabs! Får ikke dette deg til å forelske deg litt mer i henne, selv om du ikke hadde trodd det var mulig? For et fantastisk forbilde for unge kvinner der ute. Hun stengte haterne totalt. *Jeg elsker det.*I mellomtiden, på den nye bloggen hennes Skjønnhetsisme , vår en gang Girl in the Beauty Department Baze påpeker ett aspekt ved Gabby Douglas' utseende som virkelig gjør fortjener medieoppmerksomheten den har fått.

kjente rimdikt for barn

Hva synes du om Gabby Douglas' svar på grumling om håret hennes? Du kan også lese hva moren og treneren hennes har å si om det hele hos Fashionista .

Foto: Getty Images

Del Med Vennene Dine: