Diverse 7. klasse sommerleseliste

Jeg har vanskelig for å behandle det faktum at jeg nå trenger å lage en leseliste for 7. klasse! Da jeg begynte å lage boklister, var barnet mitt lite! Men jeg går bort. Denne 7. klasse sommerlesning listen er full av interessante bøker som vil holde barnets øyeepler utenfor telefonen og nesen i en bok!7. klasse sommerlesebokliste

Som alltid har jeg laget en eklektisk bokliste med en heftig dose titler med forskjellige hovedpersoner og opplevelser. Jeg har også tatt med en litteraturliste som må leses for 7. klassinger. (Merk: bokomslag og titler er tilknyttede lenker.)

engel nummer 159

Mer sommerlesing for 7. klassinger:

Ingenting annet enn sannhetens sommerlesning
Ingenting annet enn sannheten av Avi. Jeg kunne ikke legge fra meg denne boka! Niende klasse, Phillip, forårsaker klasseforstyrrelser i et forsøk på å bli overført fra en bestemt lærers klasse. Men hendelseskjeden som han setter i gang, får samfunnet til å undersøke hva det vil si å være sannferdig, patriotisk og respektere andre. Fortellingen er 'dokumentarisk stil', med dialog, intervjuer, brev og dagbokoppføringer som forteller historien fra forskjellige perspektiver.

7. klasse sommerlesning Anne Franks
Dagboka til en ung jente av Anne Frank. Anne var 11-13 år mens hun skrev dagboken sin, omtrent som en alder av en voksende syvende klasse. Du kan også vurdere å lese dette høyt sammen med barnet ditt.

Scar Island sommerleseliste
Scar Island av Dan Gemeinhart vil minne leserne om Fluenes herre , bare med et mindre forstyrrende utfall. En freak ( og jeg mener freak! ) ulykken etterlater alle de voksne ved Slabhenge Reformatory School for Troubled Boys døde, guttene ser frem til å endelig komme vekk fra det elendige stedet for elendighet. Men noen få av guttene bestemmer seg for at de foretrekker noen dager alene på øya før de kommer under tommelen på voksne igjen. Som du kan forestille deg, går ting galt i kraftvakuumet, og hemmeligheter som tidligere var skjult avsløres. Det er veldig overbevisende å lese, og barnet ditt kan ha vanskelig for å legge det ned.

Jenta som drakk månen for 7. klasse sommerleseliste
Jenta som drakk månen av Kelly Barnhill er mottaker av Newbery Award 2017, og med rette. Protektoratet har alltid ofret en baby for å holde heksen i skogen i sjakk. Lite vet de at heksen har reddet babyene i alle år. Ett år bestemmer heksen seg for å oppdra barnet selv, og fyller henne utilsiktet med en voldsom og sterk magi. Når jenta blir eldre og kommer inn i magien sin, lover en mann i protektoratet å finne og beseire heksen, og avslører sannheten om både protektoratet og heksen.

Blåfugl sommerlesning for 7. klassinger
Blue Birds av Caroline Starr Rose er en nydelig bok, skrevet i vers, om et vennskap mellom to 12 år gamle jenter i slutten av det 16. århundre Roanoke. Hva som skjedde med Roanoke-kolonien er fortsatt et mysterium den dag i dag. Alis, en engelsk bosetter, møter Kimi, et medlem av Roanoke-stammen, og de to danner et sterkt bånd, til tross for mangelen på et felles språk. Under økt spenning mellom bosetterne og to forskjellige indianersamfunn, bestemmer Alis og Kimi seg mot samfunnene sine og risikerer alt for å hjelpe hverandre.

julekapittelbøker 3.klassinger

MER: 14 romaner i vers for barn

Den store grønne heist
The Great Greene Heist av Varian Johnson er et morsomt valg for sommerlesing. Min egen 12 år gamle elsket denne fartsfylte heisthistorien. Med skolepolitiske shenanigans, en mangfoldig gruppe hovedpersoner og et smart, vridende plott, vil barna dine også like å lese det.

Lowriders in Space
Lowriders in Space av Cathy Camper, illustrert av Raul the Third. Du tror kanskje ikke at et romfartseventyr lett kunne kombineres med meksikansk bilkultur. Du tar feil! Lowriders er veldig gøy og har en god melding om å samarbeide og vennskap. Lupe Impala, El Chavo Flapjack og Elirio Malaria er et flott team når det gjelder å fikse biler. Sammen deltar de i en konkurranse for å gjøre en søppel søppel til den beste bilen i solsystemet. Dette var bra for sønnen min som begynner å lære spansk. En ordliste bak hjelper barn med de spanske ordene som er strødd gjennom hele teksten.

MER: Grafiske romaner for 4-8. Klasse

Det syvende viktigste
Det syvende viktigste av Shelley Pearsall. Etter at Arthur kastet en murstein mot en mann som samler søppel, dømmer dommeren som overvåker hans sak ham til samfunnstjeneste som jobber for offeret. 'Søppelmannen', James, gir Arthur en liste over de syv viktigste tingene han må samle inn. James, viser det seg, skaper et fantastisk kunstverk. Sett på 1960-tallet, og inspirert av folkekunstneren James Hampton, vil denne uvanlige historien få barna til å tenke på innløsning og vennskap.

engel nummer 216

Amine
Aminas stemme av Hena Khan. En gjennomtenkt historie om en pakistansk-amerikansk ungdomsskole Amina, som må balansere kjærligheten til sin kulturelle identitet med bekymringene for å passe sammen med jevnaldrende. Et angrep på den lokale moskeen setter samfunnet på spissen og Amina, hennes familie og venner sliter med følelsene sine. Uansett hvilken kulturell eller religiøs identitet de har, vil alle lesere forholde seg til Aminas fullmaktshistorie.

Hei Universe-bok for 7. klasse sommerlesing
Hei, universet av Erin Entrada Kelly, illustrert av Isabel Roxas. En mangfoldig gruppe barn kommer sammen når en skøyer setter en av barna og en marsvin i bunnen av en brønn. Fire forskjellige stemmer forteller historien om ungdomsskolebarn som styrker og samarbeider for å gjøre ting riktig.

Den falske prinsens sommerlesning
Den falske prinsen (trilogi) av Jennifer A. Nielsen. Jeg elsker å sette denne tittelen på boklister. Jeg slukte denne serien mens den ble publisert. Hvert år ventet jeg spent på publiseringsdatoen for hver nye del i trilogien. Kongeriket Farthenwood er i uro og en adelsmann er fast bestemt på å gi bort en ukjent foreldreløs som den savnede prinsen. Han tar med seg tre gutter til å trene på gården sin, og lover at den som best fullfører testen, vil få et nytt liv som herskeren over Farthenwood. Som leser var jeg stadig på tærne når det gjaldt utfallet, og en overraskende vri vil gjøre at barna er ivrige etter å lese de to neste bøkene.

Enda flere lister over sommerbokene på 7. klasse:

Del Med Vennene Dine: