Skilsmisse og juridisk separasjon i New Jersey | Hva er forskjellen?

Innlevering av skilsmisse eller separasjon kan være en dreneringsprosess både fysisk og følelsesmessig. Ikke bare må du håndtere å fylle ut kjedelige dokumenter, men du møter også den nye virkeligheten å leve livet ditt uten partneren din. Legg dette til utfordringen med å navigere i skilsmisse, og det kan være overveldende. Det er best å forstå både skilsmisseprosessen og lovlig separasjon i New Jersey før du velger det beste alternativet.Når du bestemmer deg for å søke om skilsmisse, vet vi at folk flest har vanskelig for å skille mellom skilsmisse og lovlig separasjon. For det første skiller de to begrepene seg fra hverandre, og hvilket alternativ du tar bestemmer hvordan du skiller deg. Fortsett å lese for å lære mer om skilsmisse og lovlig separasjon i NJ og om du kan fullføre skilsmisse online .

Innholdsfortegnelse

282 engelnummer

Om skilsmisse fra New Jersey

Den mest fremtredende egenskapen som skiller New Jersey skilsmisse og separasjon er å inngi en klage om skilsmisse. Det er et avgjørende krav for førstnevnte, men du trenger det ikke når du utfører en juridisk separasjon. Når du går fra hverandre under alternativet for separasjon, trenger du ikke en dommertillatelse til å gjøre det.

New Jersey refererer til skilsmisse som oppløsning. Trinnene som følges for å skille seg i New Jersey ligner på å oppløse et innenlandsk partnerskap eller en sivil union. Begge parene kan søke om skilsmisse forutsatt at minst en av dere er bosatt i staten.

Vær oppmerksom på at et par som dannet en sivil union eller et hjemlig partnerskap i New Jersey, men som nå bor et annet sted, kanskje ikke kan oppløse forholdet i en annen stat lovlig. Under slike omstendigheter kan du arkivere i New Jersey-fylket der fagforeningen din ble legalisert.

De fleste partnere trenger advokat når de søker om skilsmisse. Det er fordi å komme gjennom dette blir tøffere, ikke bare følelsesmessig, men også på grunn av papirene som er involvert. Et par som planlegger å avslutte ekteskapet ved skilsmisse, finner det derfor mer praktisk å søke juridisk rådgivning.

Når du søker om skilsmisse, kan du enten søke feil eller ikke-feil skilsmisse.

Feil skilsmisse

Når du fyller ut skilsmissepapirene, må du ha grunnlag for skilsmisse. Feil skilsmisse betyr at det er en faktor som presset en av dere til å søke å skille veier. Ulike faktorer som ekstrem grusomhet, desertering, ekteskapsbrudd, fengsel, psykisk sykdom, avhengighet av narkotiske stoffer, vanedrukkenskap eller avvikende seksuell oppførsel kan tjene som årsak til en skilsmisse.

Hvis du velger noen av de nevnte grunnene for skilsmisse, må du bevise at partneren din faktisk har feil og har forårsaket et sammenbrudd i ekteskapet ditt. Det betyr at du trenger å føre en livlig kamp som overbeviser retten om de valgte søksmålene. Ettersom domstolen avgjør økonomiske problemer mellom partene, vurderer den ikke feilproblemer, bortsett fra når en partner har påvirket din økonomiske stilling negativt.

Ingen feil

137 betydning

No-fault skilsmisse i New Jersey er når begge parter har uforsonlige forskjeller. Det betyr at du ikke kan komme overens, og du har ingen grunn til å fortsette å bo sammen. Når du utfører en skilsmisse uten skyld, trenger du ikke å beskylde partneren din for å ha gjort noe galt. Det hjelper med oppløsningen av ekteskapet uten nødvendigvis å avsløre dine mørke hemmeligheter.

Ikke-feil skilsmisse reduserer byrden som hele prosessen kan ha på barna. Selv en ubestridt skilsmisse kan være vanskelig for barn. Dermed er alt som kan bidra til å dempe presset velkommen. Det ville være best hvis du vurderte deres emosjonelle helse og fremtidige forhold til begge foreldrene.

Skilsmisse i New Jersey tar lengre tid enn lovlig separasjon. For samarbeidspar kan skilsmisseprosessen fullføres på så lite som seks til åtte uker fra tjenestedagen. Du kan også løse omstridt skilsmisse raskere enn folk flest antar, men det tar lenger tid enn lovlig separasjon og ubestridt skilsmisse.

Når man forbereder seg på skilsmisse, er tanken på en ventetid et konsept som andrageren sannsynligvis vil finne forvirrende. New Jersey har ikke en obligatorisk ventetid. Skilsmisse i staten krever ikke samtykke fra begge parter. Det starter så snart klageren oppfyller alle kravene og fyller ut og arkiverer det nødvendige papirarbeidet.

Om juridisk separasjon i New Jersey

Som nevnt ovenfor, juridisk separasjon i New Jersey skiller seg fra skilsmisse ved at du ikke trenger å sende inn en klage til retten for å skilles juridisk. Du og partneren din kommer til en felles avtale om å gå hver til sitt uten at en dommer griper inn. Du må imidlertid ta vare på noen praktiske elementer. Du bør fylle ut et dokument som kalles en separasjonsavtale, som fremhever viktige spørsmål som:

 • Barnebidrag
 • Barnevern
 • Foreldretid
 • Midlertidig underholdsbidrag
 • Deling av husholdningsregninger
 • Forvaltning av eiendeler og gjeld
 • Eventuelle andre skillsmessige faktorer

De fleste familier har lett for å gå gjennom et rettslig skille med hjelp fra en familierettadvokat. Hvis du kan være enig, trenger du ikke å involvere retten. Separasjonsavtalen blir bindende etter signering og notarisering.

I situasjoner der du og partneren din ikke kan avgjøre vilkårene for separasjon, må du involvere retten. En dommer vil være med å sette opp den midlertidige støtte- og varetektsmekanismen og den midlertidige løsningen på separasjonsproblemene.

Mens skilsmisse brukes når du har uforsonlige forskjeller, foretar paret en juridisk separasjon når de tar tid fra hverandre og lar dørene være åpne for muligheten for å komme sammen igjen. Du trenger ikke å bo i forskjellige hus når du fullfører en juridisk separasjon. De fleste partnere velger å fortsette å leve under ett tak selv etter en juridisk separasjon på grunn av økonomiske eller økonomiske årsaker.

Når du foretar en skilsmisse, vil du pådra deg forskjellige kostnader, inkludert arkiveringsgebyrer. Mens juridisk separasjon også har tilhørende utgifter, er det billigere og raskere enn førstnevnte.

I New Jersey eksisterer egentlig ikke begrepet ’legal separation’. Med andre ord kan du og din ektefelle velge å gjøre det selv og erklære å være atskilt uten rettslig involvering. Mens du gjør det, må du imidlertid huske at du fremdeles er gift og juridisk bundet til hverandre i økonomiske og familiemessige spørsmål. Det gjør det nødvendig å opprette en separasjonsavtale som informerer hvordan du planlegger å håndtere slike saker.

Trenger du juridisk rådgiver når du søker om skilsmisse i New Jersey?

barnespill å spille inne

En DIY-skilsmisse i New Jersey innebærer å gå gjennom prosessen med å avslutte fagforeningen din uten advokat. I et slikt tilfelle har du friheten til å representere deg selv, også kjent som pro se. Tilnærmingen fungerer best for par som ikke har felles interesser i eiendeler og ikke har barn. Men hvis du har inntekt, barn og andre eiendeler involvert, blir det vanskelig å håndtere skilsmisse.

Bortsett fra de opprinnelige kostnadene ved å sende inn skilsmisse i New Jersey, må du også betale ekstra kostnader hver gang du gjør endringer i skilsmissepapiret. Selvfølgelig unngår du å gjøre det selv de juridiske kostnadene knyttet til denne prosessen. Imidlertid risikerer du også å gjøre feil underveis som kan ende opp med å bli dyrere i det lange løp.

Beslutningen om å bruke advokatfullmektig i skilsmisseprosessen din avhenger av hvor fort du vil bli ferdig med prosessen og dens vanskeligheter. Hvis du ikke ønsker å underlegge barna dine og deg selv et destruktivt resultat av en skilsmisse, er det beste å bruke advokat. Å jobbe med en god advokat vil effektivt håndtere eiendomsdeling og andre faktorer som mange synes er utfordrende når de går hver til sitt lovlig.

Kan jeg fullføre en skilsmisse online i New Jersey?

De fleste stater, inkludert New Jersey, tillater skilsmisse på internett, også kalt nettskilsmisse. Flere skilsmisse selskaper inkludert newjerseyonlinedivorce.com tilby denne tjenesten fordi den er rimelig for folk flest. Imidlertid kan ikke alle gå med dette alternativet i New Jersey. Som andrager må du oppfylle spesifikke krav som:

 • Å kunne finne partneren din;
 • Å ha en avtale med partneren din om vilkårene for skilsmisse;
 • Oppfyller bostedskravene (du eller din ektefelle må ha bodd i NJ i 12 måneder på rad før du begjærer skilsmisse);
 • Godta å bruke feilfri grunn for uforsonlige forskjeller.

Skilsmisse over internett kan høres rimelig ut for begge parter hvis de er i separate stater og ønsker å spare på kostnadene ved skilsmisse. For eksempel kan en ektefelle være på oppdrag utenlands og kan ikke komme til New Jersey for rettssaker eller snakke med en advokat personlig. Å gjennomføre en online skilsmisse kan gjøre prosessen raskere enn ellers mulig.

Mens det er mulig å gå gjennom en søknad om skilsmisse på nettet, må minst en ektefelle være til stede i de nødvendige workshops og fullføre en relevant skilsmissehøring.

Del Med Vennene Dine: