DIY magnetiske bokmerker: enkelt håndverk for barn som elsker å lese!

Hvis du er leser, vet du at det er umulig å ha for mange bokmerker! I de sjeldne øyeblikkene når du og barna dine ikke leser, er disse magnetiske bokmerkene et flott håndverk! Mulighetene for personalisering er uendelige, og barnelagde magnetiske bokmerker gjør det bra literacy-promoterende gaver , enten alene eller gjemt i en bok. Jeg mener, hvilken foreldre, besteforeldre, tante eller onkel som ikke vil ha en søt påminnelse om sin kjære som henger på siden i en bok de leser?Utvalg av unike håndlagde magnetiske bokmerker

Du vet allerede at vi elsker å lage våre egne bokmerker, enten de er det origami hjerte bokmerker , eller disse morsomme bokmerker du aldri mister ! Instruksjonene for hvordan du lager magnetiske bokmerker er veldig enkle, og jeg foreslår også dette som en stille tidsaktivitet for barn som ikke liker å sitte stille under høytlesning .

Husk: Magneter er farlige ved inntak. Magneter skal aldri håndteres av barn under 3 år eller noen som kan putte små gjenstander i munnen. Overvåke små barn. (Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

Hvordan lage magnetiske bokmerker

Jeg lover, dette er veldig enkle magnetiske bokmerker, og du har sannsynligvis allerede alt du trenger, bortsett fra kanskje magneter.

Hva trenger du:

Valgfrie materialer å ha for hånden for kreativitet:

engel nummer 559

Kunst og håndverk forsyninger inkludert saks, markører og tape

Trinnvise instruksjoner:

Dette er instruksjoner for hvordan du lager et grunnleggende rektangulært bokmerke. Når barna dine vet hvordan du gjør det, vil de bruke fantasien til å eksperimentere. Husk å se videoen nedenfor for noen av ideene en 11 år gammel nabo fant på!

Steg for stammeinstruksjoner for å lage magnetiske bokmerker

Skjær kartongen i en papirstrimmel. En fin størrelse er omtrent 1 tomme bred og 6 inches lang.

Brett papirstrimmelen i to.

Dekorere. ( På bildet ovenfor brukte jeg et gammelt kart )

Fjern de klissete magneter av baksiden og påfør en magnet på hver av de indre endene av bokmerket, slik at når magneter er lukket, blir de justert.

Å bruke:

Åpne bokmerke og sett inn over en side slik at en magnet er på hver side av siden. Voilá! Nå mister du aldri plassen eller bokmerket ditt igjen!

Åpen bok med kartpyntet bokmerke

Videoinstruksjoner

Dessverre ville ikke guttene mine underholde ideen om å lage disse bokmerkene ( det skjer, folkens ) men naboens datter var med på det. Sjekk ut noen av de søte ideene hun kom med i denne videoen. Jeg elsker fuglen som sitter på et bokmerke! Jeg viser deg også hvordan du lager DIY magnetbokmerker ved hjelp av gamle magasinsider.

Gjett hva? Vi har 9 flere DIY-bokmerkeideer her !!

Del Med Vennene Dine: