Finn Ut Antall Engel

Prøver folk å gjette mye på din etnisitet?

Bildet kan inneholde Menneske Person Lag Mennesker Lagsport Fotball Sport Sport Fotball Fotball og univers

I går nevnte jeg at når folk først møter meg, prøver de ofte å finne ut hva min etniske bakgrunn er med en slags gjettelek. Hvorfor dette er, vet jeg ikke, men det ser ut til å skje med mange av dere også. Og det undrer meg virkelig...Jeg snakker ikke venner jeg har kjent på en stund, jeg snakker nettopp-møtte-ya-s.

Jeg tror ikke de mener noe med det, egentlig. Noen vil spørre fordi de tror jeg kan være fra hvor enn familien deres er, og da vil vi ha et kulturelt bånd. Den der forstår jeg. Det er menneskene som ikke har noen binding til noe de tipper som får meg til å klø meg i hodet.

Jeg antar at de bare snakker. Eller de kan fortelle at jeg er en del av Midtøsten og de bare er nysgjerrige. Og det er ikke det at jeg ikke er stolt av bakgrunnen min eller at jeg ikke snakker åpent om familien min med vennene mine, men spørsmålet mitt er: Hvorfor bryr folk som bare møter meg seg med en gang? Trenger de virkelig å sette meg i en slags boks i hodet deres?

Åh, og ingen har noen gang i mitt liv gjettet riktig. Jeg er tysk, irsk og iransk.

Uansett, hva med dere? Prøver folk å gjette din etnisitet? Får de noen gang rett? Plager det deg når de gjør det? Spør folk hva navnet ditt betyr hele tiden? Og hvis du er en person som spør, ikke føl deg dårlig – jeg mister ikke søvn over dette eller noe. Men si ifra. Jeg er nysgjerrig på hva tanken her er.I slekt:

hva er din etnisitet?

Hva er de beste egenskapene du har arvet fra moren din?30 jan dyrekretsen

Ekte kvinner tar på seg skjønnhetsskjevhetene til rasen deres

En rutine med selvtillit sent på kvelden


Flere måter å få glamour påDu kan vinne 000 bare for å registrere deg for eller logge inn på Glamour.com!

Legg til Glamour på iGoogle-hjemmesiden din .

Følg oss på Twitter!

Bilder: Jupiter Images

Del Med Vennene Dine: