Finn Ut Antall Engel

Dog Chinese Zodiac: Personality, Love, Health, Career and 5 Elements

Hva betyr en hund i kinesisk dyrekrets?

Hund kinesisk stjernetegn

Alt om kinesisk stjernetegn: Hund

Innhold

Tolv kinesiske stjernetegn vare ett år hver, og dyrekretssyklusen starter hvert tolvte år. De Kinesisk hund dyrekretsen er det ellevte tegnet. Moderne hunden Stjernetegn år er 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018 og 2030. De fem kinesiske elementene brukes også i den kinesiske dyrekretsen.

Alle skiltene har en fikset element (i dette tilfellet jord ), og et element per skiltår. Det betyr at noen med hundeskilt har jord som et fast element, og et av de fem andre elementene for året. Til slutt er gunstige symboler viktige for kineserne og blir følgelig brukt i Kinesisk astrologi også. De heldige kompassretningene for hundeskiltet er Øst og Nordøst . Det er til og med heldige blomster ( Calendula og Rose ), farger ( oransje , Gul , og brun ) og tall ( 3 & 9 ).

Siste emne: Hundhoroskop 2020

Hundepersonlighetstrekk: Generelt

De Kinesisk hunden stjernetegn pleier å være pragmatister, generelt. De drømmer ikke bare om en bedre verden; de bruker mesteparten av tiden, energien og formuen for å gjøre det slik. Det er lite å ikke like med kinesiske hunder fordi de er vennlige, hjelpsom og lojal . De elsker bare mennesker som er akkurat det de ser ut til. Uten å prøve veldig hardt, kan de bli ganske populære, til tross for at de vanligvis ikke søker å være sentrum for oppmerksomheten.

Dog Zodiac: Positive Traits

Kinesisk hund astrologi tegn folk er gode lyttere. Selv om de ikke kjenner en person så godt, vil hundene gå ut av dem måte å lytte på og tilby hjelp . De vokter enda mer familie og de som står dem nær. Dette jevne tempererte hundeskiltet er blant de mest veldedige av alle de kinesiske dyrekretsen. Gjengjeldelse for opplevde feil er ikke i sin natur. Til slutt er hundens pålitelighet et av kjennetegnene. Hvis en hund lover noe, uansett hvor ubeleilig det er, vil han eller hun alltid komme gjennom.

Dog Zodiac: Negative trekk

Så omsorgsfull som hunder kan være, kan de også være ganske mistenkelige. Dette kommer av deres altfor forsiktige natur og iboende tendens til bekymre deg for alt . Noen ganger ser de problemer der det ikke er noen. Når de føler seg ansvarlige for noen, og de oppfatter en trussel, kan de knurre og knipse. Også deres indre arbeid er fylt med selvtillit og negative selvbilder. Dette kan føre til at de skaper situasjoner som virker langt verre enn virkeligheten. Denne interne negativiteten kan føre til at de som er født i året til hunden å være altfor defensiv.

Typer hund basert på kinesiske fem elementer

Metal Dog (1910, 1970):

De Metal Dog har en tendens til å være ganske konservativ i sine synspunkter. Å være moralsk riktig er av største betydning. En av de viktigere tingene de føler at de kan gjøre er å være en hard tilhenger av enten en person eller en sak. Dette kan være en god ting , eller de kan ta det for langt. Denne søte hunden kan bli et angrepsdyr uten å innse det. Faktisk, hvis de føler at andre ikke tar saken så seriøst som de gjør, kommer fangene ut.

Råd : Ikke mist deg selv i ferd med å følge noen eller noe du bryr deg om. Du kan bare miste menneskeheten din. På den måten kan du slappe av litt når det gjelder å holde andre på dine standarder. Ikke alle tror slik du gjør.

Water Dog (1922, 1982):

Waterdog skilt er elskelig og mer lettvint som noen av fetterne. De er mer åpne for å slippe andre inn og lære om deres behov. Deres likhet og moralske status gjør dem ganske tilgjengelige. Vann Hunder er ikke like dogmatiske om deres tro. Selv om de har satt standarder, er de villige til å lytte til andre synspunkter. Mens de sprer kjærligheten liberalt, er den eneste ulempen at de liker seg selv bare litt for mye også.

20 januar stjernetegn

Råd : Selvdisiplin og kontroll vil hjelpe deg å holde deg fra å avvike fra din mest grunnleggende tro. Vær også forsiktig når du arbeider med mennesker, spesielt med de du ikke kjenner. Ikke alle kan stole på.

Wood Dog (1934, 1994):

Wood Dogs er de mest elskelige av alle hundene. Det tar fortsatt tid å komme forbi deres følelse av årvåkenhet, men når denne hunden har godtatt deg, vil han eller hun aldri svikte deg. Faktisk verdsetter Wood Dog langsiktige, ekte vennskap fremfor alt annet. Faktisk er denne hunden ganske praktisk og ikke egoistisk i det hele tatt. Noen personlige gevinster gå mot det felles beste, og enhver makt de utøver, går til å kjempe for underdogs. Logikk, hardt arbeid og tapperhet er kjennetegnene til denne typen hunder, noe som gjør dem til en ideell partner på jobben eller i livet.

Råd : Du er så glad bare å gjøre andre glad for at du noen ganger mister grenser av syne. Vokt hjertet ditt, ettersom ikke alle er pålitelige eller verdt innsatsen.

Fire Dog (1946, 2006):

kinesisk Brann Hunder har typiske evner til å være sosial, livlig og populær . Det er der de fleste likhetene ender. Ja, de har et sett med prinsipper de lever etter, men de er de mest sta og skrøpelige av alle hundene når det gjelder å forsvare disse ideologiene. Mens deres politikk og sterke personligheter kan få dem til beundrere, vil alle som prøver å gå under overflaten bli møtt med stiv motstand. Trå på halene, og de vil ikke bare bjeffe, men de vil bite og ikke gi slipp.

Råd : Se på det temperamentet ditt. Tenk før du handler eller snakk og vær tålmodig med de som er uenige med deg. Kanskje de har gode ideer også.

Earth Dog (1958, 2018):

Jordens hunder er de mest modne og nivåhodede av hundene. De er best på å holde følelsene i sjakk og jobbe godt i grupper. Ulempen kommer fra hundens tendens til å feste seg til et sett med prinsipper og forventninger. Hvis andre ikke lever opp til disse, nøler ikke Earth Dog med å gi dem en ør.

Bortsett fra det, er denne hunden ikke defensiv lytter til forskjellige punkter syn eller kritikk. Munnen deres er det eneste de ikke har konstant kontroll over. Disse kinesiske hundene gjør ikke noe uten å tenke gjennom det først, og de anser andre underveis. Faktisk er Earth Dogs flinke til å finne folks styrker og ta dem i bruk.

Råd : Hvis du bare bruker litt takt når du snakker med andre og lærer å ikke holde alle opp til dine standarder, vil dine allerede gode mennesker ferdigheter være fenomenale.

Chinese Zodiac: Dog in Love

Noen sier det kinesisk Hunder blir forelsket raskt, og kanskje gjør de det, men de er notorisk paranoide. Dette betyr at hunder ikke lar noen lukke før de føler at de kan stole på dem. Når prøveperioden er over, la valpekjærligheten begynne! Hunder elsker å være der og gjøre ting for andre.

Hvis du gir dem mye oppmerksomhet, alltid er ærlig og ikke utnytter dem, vil du sannsynligvis ha det lykkelig Hundeforhold for livet! Bare vær forsiktig; fordi hunder er så elskelige og tiltalende, vil andre kjærlighetsinteresser ikke være langt unna. Det er ikke å si at hunder ikke er trofaste. Det er bare slik at fristelsen ikke er langt unna. Hold kommunikasjonslinjene i gang, sørg for at de forstår at du tror på dem, og alt vil gå bra.

Chinese Zodiac: Dog Man Personality

Så trygg som Hundemenn er i deres trossystemer når det gjelder hjertesaker, hannhunder er direkte skummel. En del av dette skyldes knusende selvtillit skjult bak en maske av smil og velvilligheter. Hvis den hundemann finner en partner som bygger ham opp og er villig til å bidra til å ta noe ansvar (men ikke blir fornærmet hvis han gjør alt), vil han være lykkelig.

Chinese Zodiac: Dog Woman Personality

De hunnhund er et mysterium. Vel, alle hundekvinnene er mystiske på bortebane. På utsiden er hun trygg, vittig, og sjarmerende . De hundekvinne virker utadvendt og klar for hva som helst. Innvendig, som den mannlige versjonen av skiltet hennes, er hun en masse usikkerhet fordi hundedamen er så hard mot seg selv. Det anbefales ikke å rive av seg masken. I stedet må du bygge henne opp ærlig og bare ha det gøy med henne.

Chinese Zodiac: Dog Love Compatibility

Beste kjærlighetsmatcher for hundens dyrekrets:

De beste kjærlighetskampene for Kinesisk hunden stjernetegn er Hest , Tiger , og Gris . Den beste kampen er med Hest fordi de deler noen fellestrekk, og de som de ikke har, er brukbare. Begge er omgjengelige og flinke til å jobbe med mennesker. Begge kan også ryses lett hvis de blir utfordret. De setter pris på disse egenskapene i hverandre, og hunden lar hesten bli ekstrovert og ha frihet, mens hesten gjør det mulig for hunden å nyte hjemmelivet. Selvfølgelig kan de også lære av hverandre og finne balanse.

indianske bøker for småbarn

Good Love Matches for Dog Zodiac:

Den nest beste kampen for den kinesiske hunden er med Tiger . De er en komplementær kamp som jobber rundt forskjellene deres. Tigre krever uavhengighet og impulsivitet, som hunden aksepterer. Når han eller hun har begått, er hunden nesten lojal mot en feil. Overraskende nok bryter eller utnytter Tiger sjelden dette. Faktisk gjør Tiger's løse og frie holdning til livet mye for å lette opp den oppstrakte hunden.

Fair Love Matches for Dog Zodiac:

Den nest beste kampen for hunden er Gris . Begge tegn er viet til et engasjert forhold, og vil derfor også føler meg veldig trygg . Hunden vil glede seg over grisenes fysiske oppmerksomhet, og grisen vil sette pris på hundens intellektuelle strenghet. En mulig snublestein kan være grisens behov for lidenskap, noe som kan gjøre hunden ubehagelig. Hvis disse to kan ordne det, vil de være veldig fornøyde.

Ikke kompatibel med hundens dyrekrets:

Den verste mulige dyrekretsen for Dog Chinese sign er Drage . Begge vil kjempe om ledelsen i forholdet deres. De Drage vil gjøre det ved hjelp av personlighet og temperament, mens hunden er subtilere. Taperen kan være hunden i utgangspunktet, men han eller hun vil være hevn. Dette forholdet vil ikke vare lenge.

Dating en hundemann / -kvinne

Dating en hund skjer i etapper. Først må du henvende deg til din fremtidige venn i en gruppe, noe som ikke burde være vanskelig. Prøv å spørre ham eller henne om hvilke prosjekter eller veldedige arbeider han eller hun jobber med. Derfra skal det være lett for dem å snakke. Vis interesse bare hvis det er ekte. Hunder er observante og kan fortelle om du er falsk.

Vær tålmodig, da det vil ta din Hundens sjelevenn tid til å avgjøre om du er pålitelig for å bli datert. Hvis du kommer til det stadiet, kan du kanskje dra på utflukter. Sjansen er stor for at hunden din vil spørre deg hvor du vil hen og mene det. Ikke la dem være i spenning; tenk på et sted på forhånd, men ikke bryt banken. De Hundeseksuell forhold fremskritt til soverommet; din erfaring vil variere . Hvis partneren din er sliten, uerfaren eller usikker, kan du prøve kjærlighet bare første gang eller to, og bygge derfra. Hvis partneren din er en hotdog, gå med strømmen!

Dog Zodiac Child

Hundebarn er lydige mot foreldrene, omtenksom mot alle, og veldig bekymret om rettferdighet. Mens de ikke er munter på utsiden, inne, er de bekymret for mange ting, store og små. De bekymrer seg for rettferdighet i liten skala. Behandles de rettferdig? Er søsknene deres? De frykter også på et massivt nivå. Det er utrolig hvor mye Hundebarn ta opp verdenssaker i ung alder. Den bekymringen for de i nød forsvinner aldri. De bruker den følelsen av rettferdighet også på seg selv.

Det er ikke uvanlig for voksne litt Hundebaby Sitt liv å kommentere at de ser ut til å være små voksne, og på mange måter er de det. At ytre munterhet ikke nødvendigvis er kunstig. De får andre til å føle seg velkomne, verdsatt og inkludert. Hunder er gode, pålitelige venner. Den eneste fangsten er at hunder er forsiktige med å få nære venner.

Foreldre kan gjøre en utmerket tjeneste for sine seriøse hundebarn ved å oppmuntre dem og garantere ros. Hunder trenger det løftet siden de pleier å være det altfor alvorlig . Et annet mulig løft foreldre kan gi hundene sine gutter og jenter, er å oppmuntre dem til å handle på følelsen av rett og galt. I stedet for å la urettferdighet spise dem inne, kan du hjelpe dem med å finne et utløp.

Dog Zodiac: Helse

Lavt stress og optimistisk livsstil hjelper dem født i året for hunden opprettholde godt immunforsvar. Regelmessig hvile og riktig ernæring vil hjelpe deg å sprette tilbake enda raskere fra en og annen feber eller sniffing. Hunder har en tendens til å være rimelig aktive, men det er best å ta hensyn til aktivitetsnivået, spesielt i vintermånedene.

12 april dyrekretsen

Dog Zodiac: Karriere

De Kinesisk astrologi Hunder har en altruistisk strekning en kilometer bred. De er kjent for å jobbe hardt (noen ganger for hardt) og hjelpe andre med å bære sin del av lasten. Hunder liker som regel å gjøre ting for andre eller til og med jobbe for andre. Mange astrologer har uttalt at hunder er lykkeligste når de jobber hjemme eller som en del av en større gruppe.

Selv om dette sannsynligvis er sant for de fleste hunder, er det en strøm av presidenter og håp om presidenten har kommet fra hundeskiltet. Det kan være fordi ideen om å tjene andre er hovedattraksjonen, og å samarbeide med andre for å nå felles mål er tiltalende. Mer tradisjonelle karrierer for typiske hunder involverer felt som professorer , forskere , leger , eller sykepleiere .

Dog Zodiac: Reisetips

Det er ingen hemmelighet at Kinesisk, horoskop, signere, hund er trofast av natur. Denne trofastheten strekker seg utover arbeid og familie til og med der du er dra på ferie . Du er ikke en stor fan av overraskelser . Du liker å kjenne butikkene og restaurantene du ønsker, aktivitetene som er tilgjengelige, og mest av alt menneskene der. Det er gøy for deg når en lokal husker deg fra forrige gang. Ikke bare er fortrolighet trøstende for deg, men det er også å ha familien din. Hvis du vil bryte ut og prøve noe litt annerledes (men ikke for vilt), må du jobbe godt etablert fornøyelsespark , nasjonalparker , eller familie fotturer / campingturer i fjellkjedene i Europa.

Dog Zodiac: Fashion

Kinesiske hunder naturlig graverer mot en garderobe som gjenspeiler deres personligheter. Varme farger (hovedsakelig din heldige farger ), naturlige fibre , og gratis lag alle appellerer til en hund. Hold deg unna syntetiske stoffer som rayon eller polyester, da de vil føle seg ukomfortable mot huden din og ikke puste som ull eller bomull gjør. Hvis du vil føle deg kraftig, kan du prøve det lyseste av dine heldige farger , som for eksempel oransje eller gul . De gir en uttalelse og får deg lagt merke til.

Famous Dog Zodiac Personalities

 • Michael Jackson
 • Kate middleton
 • Prins William
 • Neil deGrasse Tyson
 • Anne Hathaway
 • Misty Copeland
 • Tina Fey
 • Alec Baldwin
 • Steven Spielberg
 • Jamie Lee Curtis
 • Andrea Bocelli
 • George Gershwin
 • Mor Teresa
 • Victor hugo
 • Winston Churchill
 • Tim Kaine
 • Donald Trump
 • Ted Cruz
 • Bill Clinton
 • George W. Bush
 • Justin Bieber
 • Dakota Fanning
 • Matt Damon
 • Gary Oldman
 • Viggo Mortensen
 • River Phoenix
 • Naomi Campbell
 • prins
 • Ice T
 • Madonna
 • Tim Burton
 • Harry stiler
 • Alan Rickman
 • Jo Green
 • Vince Vaughn
 • Sarah Silverman
 • Drew Carey
 • Hugo Sanchez
 • Dolly Parton
 • Danny Glover
 • Liza Minelli
 • Patty Duke

Del Med Vennene Dine: