Ikke vær kjedelig: 7 nye måter å gi kontanter i gave

Penger gir en av de beste gavene, og kontanter er den mest brukbare formen for penger. Faktisk, for mange expats som bor i et annet land borte fra sine familier og venner, sende penger online via en pengeoverføringsoperatør som Ria Money Transfer er en av de vanligste måtene å sende gaver på. Det gir mottakeren frihet til å gjøre hva og når de liker det.Samtidig frigjør den velgjøreren fra tid og krefter til å velge et passende gaveobjekt, som kanskje eller ikke blir verdsatt. Gavekontanter kan imidlertid være vanskelig. Her er en samling kreative ideer for å gi penger kontant taktfullt, mens du noen ganger også peker mottakeren i den tiltenkte retningen hvor du skal bruke den.

129 engelnummer

Innholdsfortegnelse

Bokse med sjokolade

Start med mange små pålydende regninger og en tom sjokoladeboks (du kan også bruke en kakekrukke eller andre småkaker). Pakk esken med sammenrullet valuta til det ikke er noe rom for innholdet å riste og bevege seg rundt. Hvis esken din har separatorer (og hvis du føler deg sjenerøs), kan du legge brettede notater av forskjellige valører i de forskjellige rommene i esken.

Sett de største regningene i sentrum og de minste i hjørnene. Uansett hvor 'rik' gaven din kan være på innsiden, er bare pakke rullet valuta vil ikke gjøre det tungt nok. For å gjøre boksen tyngre kan du legge til noen mynter. Linje bunnen og sidene av esken med mynter ved hjelp av biter av dobbeltsidig tape.

Mynter vil også gi glans til din gave. Du kan absolutt legge faktisk sjokolade eller to der også for å søte avtalen enda mer. Lukk esken, pakk den inn og avslutt med et pent farget bånd. Den heldige mottakeren vil aldri nekte sjokolade igjen.

Lykke til lommebok

TIL lommebok er en utmerket måte å organisere og bære på valuta , for både menn og kvinner. Ved å gi en lommebok til noen du oppfordrer dem til å være organisert og planlagt om pengene sine. EN lommebok gir en perfekt gave til en ungdom som nylig har uteksaminert eller er i ferd med å legge ut på en karrierevei.

Hvis en av dine kjære er i ferd med å starte et nytt kapittel i livet, bør du vurdere å gi dem en lommebok . Dette vil imidlertid ikke være bare lommebok fordi du skal fylle den med faktiske penger før du pakker den inn. Bruk en rekke små og store regninger, avhengig av hvor generøs du føler.

engel nummer 207

Organiser dem pent som du ville gjort i din egen lommebok . Legg til noen mynter for å fullføre pakken. Det hjelper absolutt hvis lommebok i seg selv er praktisk og samsvarer med mottakerens personlighet.

Et fotoalbum (av presidenter)

Få et tomt fotoalbum av passende størrelse. I stedet for å sette inn fotografier valuta notater, startende med de minste kirkesamfunnene, og øker gradvis, med de største tonene mot slutten. Avslutt med en skinnende gavepakke og en båndbue. Det blir en stilig og minneverdig gave. Du kan sette inn forskjellige valutaer i albumet hvis du har dem, for å gi det en enda bedre visuell appell.

Origami

Dette gamle japanske papirhåndverket blir aldri gammelt. Du kan brette valuta notater til kreative former som blomster, dyr, starter og mer. Hvis du trenger inspirasjon, ideer eller instruksjoner, må du bare slå opp YouTube. Design som krever hull i valuta å streng det opp anbefales ikke skjønt.

Grisebank

Foreldre får sparepenger for barna sine for å oppmuntre til sparevaner tidlig. Vanligvis er sparegrisen tom til å begynne med, men din kommer til å bli annerledes. Start med en passende størrelse på keramikk eller leire. Det må være noe som må brytes for å komme til moolah inni.

Bestem hvor mye penger du vil gi, og få beløpet konvertert til mynter i flere forskjellige valører. Fyll sparegrisen, bind den med et bånd, og du er klar til å gå.

Stresskoffert

En elegant kontormappe er et viktig tilbehør for den dapper unge profesjonelle. For mange i begynnelsen av karrieren er det vanligvis mangel på penger. Kombiner de to viktige ingrediensene for å lage en gave som virkelig blir verdsatt.

Start med en liten koffert eller et bærbart etui. Det kan også være en ryggsekk hvis gaven er ment for en ung dame. Rull opp valuta notater fra forskjellige kirkesamfunn til du har nok til å fylle saken.

grafiske romaner for 3. klassinger

Du kan legge forskjellige valører i koffertens forskjellige rom.

Gavekort

Du vet hvordan folk elsker å ramme ut eksamensbevisene sine og legge dem opp på veggene. For denne gaveideen trenger du absolutt en ramme, men i stedet for et sertifikat skal du legge penger i den. Dette er ment å være en regnværsdag, så velg en solid ramme som ikke vil være for lett å åpne.

Bestem hvor mye penger du vil gi, og del dem opp i forskjellige sedler, nok til å fylle rammen helt. Legg ut valuta starter med de største tonene i midten og de minste i hjørnene.

Hvis du velger veldig små kirkesamfunn og har mange notater, kan du lage en fin tessellasjon. Lukk og tett rammen. Gavepakning er valgfritt for denne fordi den er veldig visuell som den er.

Del Med Vennene Dine: