Drømmeordbok A (2): Drømmetolkning av symboler som begynner med A

Drømmeanalyse av ord begynner med bokstav A

Drømmeordbok A - 2

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med A.

InnholdEn side 1 | A Side 2 | A Side 3

A Side 4 | En side 5

Akryl negler - Drømmetolkning av Akryl negler

Hvis du har på deg akryl / falske negler i en drøm, kan dette vise at du prøver å være uærlig med mennesker eller at du ved et uhell er uærlig. Uansett vil du sannsynligvis opptre på en måte som får deg til å virke mistenkelig eller mistroisk .

Skuespiller skuespillerinne

Å se en skuespiller eller skuespillerinne i drømmene dine kan symbolisere følelsen av at du bare handler i hverdagen din. Det er som om du ikke er deg selv, men spiller en rolle og gjemmer deg bak et manus. Du kan være i nød på grunn av dette, men hvis du oppfører deg som deg selv i ditt våkne liv, vil du sannsynligvis finne mer glede i ditt våkne liv og dine drømmer.

Akupunktur

Hvis du får akupunktur i en drøm, kan dette vise at kroppen eller sinnet ditt kanskje trenger å slappe av eller helbrede i ditt våkne liv. Stedet på kroppen der du får akupunktur kan også gi mer symbolikk til drømmen din. Dette kan vise at du enten har smerter fysisk eller er mentalt utmattet. Du trenger mer energi hvis du ønsker å føle deg bedre, og å få mer hvile er måten å gjøre det på.

Dette kan også vise at du kan ha et lite problem som du trenger for å finne årsaken til hvis du vil finne en løsning på det.

Adam

Hvis du ser første mann i drømmene dine, kan det symbolisere din bevissthet om hvem du virkelig er på innsiden. Dette kan også vise forbindelsen din til tidligere generasjoner og levende familiemedlemmer . Men hvis Adam gjør noe forferdelig i drømmene dine, kan det forutsi eller symbolisere syke følelser eller uhell mellom deg og dine familiemedlemmer.

Ubøyelig

Hvis du drømmer om å snakke med noen og være helt fast, prøver å overtale dem hele tiden om noe, kan dette symbolisere at du er skuffet over noe som nylig har skjedd i livet ditt, eller det kan være å forutsi at du vil bli skuffet. med noe du vil prøve å gjøre i fremtiden.

Adder

En huggorm er en type giftig slange med en nesten dødelig bit. Addereren skildrer frykt på den aller første måten, enten det er å bite deg eller noen andre. Det kan imidlertid representere et forgiftet forhold til vennen din hvis den biter en venn. Noe ille kan skje med dem eller har allerede skjedd dem, noe som vil / plager / plager deg.

Addisjon

Gjør tilsetning enkelt

Hvis du har det lett å jobbe med tillegg i drømmene dine, kan det bety at du sliter med en slags problemer i ditt våkne liv. Dette har ofte å gjøre med problemer i økonomi . Du vil sannsynligvis kunne overvinne disse vanskelighetene ved å gjøre tillegg i drømmene dine er enkelt.

Har problemer med tillegg

Hvis du rett og slett ikke kan gjøre tillegget, forutsier dette en misforståelse i fremtiden din eller en tidligere misforståelse som du kanskje ikke engang er klar over ennå. På den annen side, hvis du bare finner et problem med tillegget, betyr dette at vil du være smart i arbeidet ditt, noe som kan hjelpe deg i virksomheten eller økonomi.

Adresse

Å se adressen din representerer måten du ser deg selv på. Hvis du ser en adresse du pleide å bo på, representerer dette dine tidligere følelser. Hvordan du føler deg om ditt tidligere selv dikterer betydningen av drømmen din. Hvis du er på en andres adresse, symboliserer dette forholdet ditt til den personen. Forholdet ditt til denne personen vil avgjøre ekte mening av denne drømmen.

Farvel

Et lykkelig adieu

Hvis du sier adieu til noen på en lykkelig måte i drømmene dine, kan dette symbolisere de gode forholdene du har med venner og familie. Som et resultat vil du sannsynligvis ikke ha mange kommunikasjonsproblemer om kort tid.

En ulykkelig Adieu

Hvis du har et ubehagelig miljø, kan dette symbolisere noen indre sosial belastning som du kanskje føler. Noen ganger er det bare slitsomt og vanskelig å være rundt mennesker, noe som kan være kilden til drømmer.

Ved siden av

Hvis noe ligger i tilknytning til noe annet i drømmen din, symboliserer dette et forhold mellom disse to tingene. Å finne ut sammenhengen mellom disse to tingene kan gjøre a mye til fremtiden dekode betydningen av drømmen din.

Admiral

Hvis du er admiral

Å drømme at du er admiral viser at du har kontroll over livet ditt for øyeblikket. Du føler deg trygg på hvor du er og vil sannsynligvis fortsette det gode arbeidet.

På den annen side kan det å være admiral i drømmene dine vise deg stresset på grunn av hvor organisert du er. Hvis du ikke har det rolig i denne drømmen, kan dette vise at du trenger å slappe av mer i ditt våkne liv.

Hvis du ser en admiral

Å se en admiral i drømmene dine kan vise at du trenger mer retning i livet ditt. Du trenger noen som forteller deg hva du skal gjøre hvis du skal få begynte å gjøre endringer i livet ditt . Du trenger et slags trykk for å komme i bevegelse og noen som viser deg hva du skal gjøre.

Hvis du ser en admiral i en drøm, kan dette vise forholdet ditt til autoritetspersoner. Hvordan du samhandler med denne admiralen kan vise mye om hva du føler om autoritetspersoner.

Beundre

Hvis du drømmer om at du er gjenstand for beundring av venner, familie eller til og med bare fremmede, viser dette at du er på toppen av ditt sosiale liv. Hver del av kommunikasjonsferdighetene dine er på nivå for øyeblikket, og du vil sannsynligvis ikke bli bekymret for det snart.

Adobe

Hvis du ser en adobe i drømmen din, kan dette vise at du føler deg beskyttet i ditt våkne liv. Du kan være for skjermet og trenger å handle eller gjøre noe du vanligvis ikke gjør for å være fornøyd i livet. Men på den annen side kan du være fornøyd med bare å være beskyttet, noe som betyr at du ikke trenger det endre noe i ditt våkne liv .

Tenåring

Å se en ungdom som du ikke kjenner i ditt våkne liv, kan representere hvordan du var da du var i den alderen eller hvordan du tenkte på deg selv når du var i den alderen. Dette kan også skildre utviklingen og utviklingen av dine egne seksuelle følelser.

15 engelnummer

Adoptere

Hvis du adopterer et barn

Hvis du adopterer et barn i drømmene dine, kan dette vise at du mangler noe i ditt våkne liv. Tenk, er det noe du ville være lykkeligere med hvis det var i livet ditt? I så fall kan du prøve å legge dette til livet ditt, så vil du sannsynligvis føle deg fullstendig. Dette kan vise at du vil legge til noe nytt i livet ditt .

Hvis du adopterer et barn, kan dette vise at du har en omsorgsfull natur som du ønsker å uttrykke mer i ditt våkne liv. Selv om du ikke trenger å adoptere et barn for å gjøre dette, kan du gi andre mer hengivenhet for å føle seg oppfylt.

Hvis du adopterer et dyr

Hvis du adopterer et dyr i drømmene dine, så kan dette vise at du leter etter mer positive og lojale forhold til dine venner og familie. Hvis du forbedrer kommunikasjonsferdighetene dine og tar deg tid til å tilbringe med disse menneskene, kan du føle deg mer komplett.

Hvis du blir adoptert

Hvis du er den som blir adoptert i drømmen din, kan dette vise at du savner barndommen din og ønsker at du kunne handle mer umoden uten å bli skjelt ut eller føle seg malplassert.

Dette kan også vise at du trenger mer kjærlighet i livet ditt eller mer retning fra en slags foreldrefigur.

Voksen

Hvis du er voksen, har dette ingen betydning i symbolikk. Men hvis et barn eller en tenåring drømmer om at de er voksne, kan de vise at de føler at de trenger å bli mer modne om en situasjon, eller bare generelt. De kan føle at de trenger å ta mer ansvar eller bli tvunget til å ta det for tidlig i livet.

Utroskap

Hvis du driver hor

(Se Sak* )

Hvis noen andre driver hor

Hvis noen jukser deg i drømmen din, kan dette vise at du har indre bekymringer for å bli igjen eller brutt opp med. Du føler kanskje ikke at du blir verdsatt nok i ditt nåværende forhold, eller ikke gjør nok i forholdet ditt. Dette kan også vise at du ikke kan stole på din nåværende partner.

Dette kan også vise din følelse av å ville bli mer uavhengig , ikke å trenge å håndtere disse følelsene i dine nåværende eller fremtidige forhold.

Forfremmelse

Hvis du ser deg selv fremme på noen måte i drømmene dine, viser ditt indre ønske om å komme videre i ditt våkne liv. Dette viser sannsynligvis en trang til å komme deg videre og nå dine mål. Hvis du ser vennene dine komme videre i drømmene dine, symboliserer dette ønsket om å se vennene dine bli lykkeligere og mer vellykkede.

Eventyr

Detaljene i eventyret ditt vil også påvirke den generelle betydningen av drømmen, men et eventyr som sitt eget begrep kan også påvirke hva drømmen din kan bety. Hvis eventyret ditt er hyggelig, vil dette representere dine mål og kamper, og at du er klar, villig og i stand til å prøve å oppnå disse målene. Hvis du har dårlig tid på eventyret ditt, så symboliserer eventyret rett og slett dine mål, måtene du unngår dem, eller din angst for å ta dem på.

Motpart

Hvis du kommer over en motstander i drømmene dine, representerer du at du er villig til å kjempe for det du tror på. Hvis du vinner en kamp med motstanderen din, så er det betyr at du er sterk nok eller smart nok til å unngå skaden som sannsynligvis hadde kommet til deg før du sovnet.

Motgang

Hvis du kommer i en viss tilstand av motgang i drømmene dine, betyr dette at tankene dine sliter med en eller annen feil som du nylig har hatt i ditt våkne liv. Hvis drømmen din handler om at noen andre faller i motgang, representerer dette hvordan du kan bli påvirket av andres feil.

Annonse

Hvis du ser annonser i drømmen din, vil det sannsynligvis gjenspeile annonsene du ser mens du er våken. Dette kan også representere det du er interessert i og hva du vil kjøpe i ditt våkne liv. Annonser kan også symbolisere behovet ditt for å gjøre noe interessant eller fremme deg selv.

Råd

Hvis du får råd

Hvis du blir informert i en drøm, kan det symbolisere behovet ditt for å vite mer. Dette kan rett og slett være å vite mer om deg selv, din virksomhet, eller å vite noe mer om en situasjon som skjer i ditt våkne liv. Dette kan også symbolisere din egen indre følelse av intuisjon .

Hvis du gir råd

Hvis du gir noen andre råd i drømmen din, kan dette symbolisere det du vil si til folk i ditt våkne liv. Du tror folk burde gjøre disse tingene, selv om du ikke alltid tar ditt eget råd. Dette kan også forutsi nye muligheter.

Advokat

Hvis du taler for noe i drømmene dine, kan det symbolisere at du er lojal mot det du tror på mens du er våken. Dette kan vise at du også er lojal mot dine venner og familiemedlemmer.

Aerobic

Å gjøre aerobic i drømmene dine betyr ganske enkelt at kroppen din trenger å bevege seg mer i det våkne livet ditt. Bli aktiv for å avslutte disse drømmene og til gjør kroppen din sunnere !

Aerosol

Hvis du drømmer om en aerosolboks, kan dette symbolisere at du føler at for mye press er på deg, du kan ha for mange ansvarsoppgaver. Du må slappe av.

Hvis du sprayer aerosolboksen, kan dette vise at du har noen giftige følelser inne i kroppen din som du trenger å slippe ut. Du kan være stresset, trist eller sint og trenger å finne en sunn måte å uttrykke disse følelsene på.

Sak

Som mange andre drømmesymboler, kan følelsen du har om forholdet i drømmen din endre drømmens betydning.

Hvis du liker forretningen

Hvis du liker din affære i drømmen din, kan dette symbolisere et behov for spenning eller kjærlighet i ditt våkne liv. Dette kan også variere ganske enkelt til symboliserer seksuell nytelse . Dette kan gi en person en følelse av å føle seg mer levende og fri.

Hvis du ikke liker saken

Hvis du ikke liker forholdet, har du i drømmen din, dette kan symbolisere ensomhet, utroskap og generelt svik. Mange av disse drømmene blir sett på som mareritt i stedet for drømmer.

Kjærlighet

Gir hengivenhet

Hvis du gir kjærlighet til andre, kan du vise at du er fornøyd med dine nåværende forhold. Dette kan imidlertid bety at du også trenger mer hengivenhet i forholdene dine , men du vet kanskje ikke hvordan du skal vise det.

Dette kan vise at du er en generelt hyggelig person som er snill mot andre i ditt våkne liv.

Motta kjærlighet

Hvis du drømmer om å motta kjærlighet, betyr dette at du sannsynligvis mangler kjærlighet i det våkne livet ditt. Du trenger noen å være nær med for å føle deg mer komplett.

Lidelse

Hvis du er plaget

Hvis du blir plaget i drømmene dine, kan dette symbolisere at du føler en lignende følelse i ditt våkne liv. Dette kan også forutsi et fremtidig opprørende øyeblikk.

Hvis noen andre blir rammet

Hvis noen andre i drømmen din blir rammet, enten du kjenner dem i ditt våkne liv eller ikke, kan det symbolisere at du i det siste har vært omgitt av ulykke. Hvis du ikke gjør noe for å komme ut av trøbbel i det våkne livet ditt, vil du sannsynligvis fortsette å ha disse drømmene.

Affront

Hvis du blir fornærmet av noen eller noe i søvne, vil det sannsynligvis bli sett på mer som et mareritt enn en drøm. Disse drømmene representerer vanligvis at noen har gjort noe forferdelig mot deg nylig, eller at en venn snart vil forråde deg.

Velstand

Hvis du er veldig velstående i en drøm, kan du vise at du har følt deg hyggelig nylig. Dette kan representere lykkelige forhold til venner og familie. Drømmer der du er velstående viser generelt at ting går bra, eller vil gå bra snart, i livet ditt.

Redd

Å være redd for noe i drømmene dine kan symbolisere de indre bekymringene i ditt våkne liv. Selv om det du er redd for i drømmen din kanskje ikke er akkurat det du er engstelig for i ditt våkne liv, kan det likevel symbolisere denne frykten. Hvis du er redd for en situasjon, kan det bety at du er redd for å fortsette med noen planer du har laget i ditt våkne liv.

Afrika

Menneskelivet utviklet seg først i Afrika. Å være i Afrika kan symbolisere vår opprinnelse. Selv om dette ikke endrer vår menneskelige opprinnelse, kan det fremdeles symbolisere hvor vi kom fra i vår ungdom. Det kan vise verdiene vi pleide å ha, hvordan vi følte dem da, og hvordan vi føler om dem nå. Noen trosretninger som folk har, kan innebære rasisme, som også kan symboliseres i våre drømmer. Hvis du ikke er afrikansk, kan dette symbolisere ønsket om å reise og se nye ting. Det som skjer i ditt drømmesett i Afrika, kan gi fremtidig symbolsk betydning.

Afro

Å drømme om at du har en afro viser at du har skapt inni deg og at du trenger å uttrykke det hvis du vil være lykkeligere.

Ettermiddag

Tider på dagen kan symbolisere forskjellige livssykluser. Ettermiddagen kan symbolisere midten av livet, middelalderen. Selv om dette er nærmere livets slutt enn andre symboler på dagen kan representere, er det mer avslappende enn noen andre ganger. Disse drømmene lar drømmeren ofte føle seg rolig. Lykkelige ettermiddager kan også symbolisere lojale vennskap.

Agat

Agat er en type glatt og fargerik stein. Å se et agat i drømmene dine kan symbolisere at du har det bra økonomisk eller gjør det bra i budsjetteringen din om kort tid.

Alder

Betydningen av alder avhenger av alderen til personen eller tingen som er i drømmene dine.

Ungdomsalder

Å se en ungdommelig person kan symbolisere hvordan du var i den alderen. Det symboliserer leksjonene du har lært og modenheten du har fått på grunn av det.

722 betydning

Middelalder eller alderdom

Å se noen eller noe i rimelig alder kan symbolisere din indre modenhet eller hvor moden du vil ha deg selv. Erfaring, visdom og svakhet kan også symboliseres ved å se noen som er middelaldrende eller eldre. Dette kan også representere frykten for å bli gammel.

Aggresjon

Hvis du er aggressiv

Hvis du er aggressiv i drømmene dine, viser dette at du er sint i det våkne livet ditt, og du må finne sunne måter å uttrykke disse følelsene på. Å tappe sinne vil bare øke sjansene dine for å få disse drømmene mens du uttrykker sinne, vil redusere sjansen.

Dette kan også vise dine undertrykte seksuelle ønsker.

Hvis noen andre er aggressive mot deg

Hvis noen er aggressive mot deg i drømmen din, kan dette vise at du har en fiende i ditt våkne liv. Noen prøver kanskje å irritere deg med vilje.

Smerte

Åpenbart vil enhver drøm der du er i smerte ikke være hyggelig. Dette kan symbolisere frykten du har i ditt våkne liv. Dette kan også representere de tingene du bekymrer deg for i ditt våkne liv som har muligheten til å gi deg glede hvis du ikke bekymret deg for det så mye.

Agorafobi

Hvis du drømmer om å være agorafob (redd for å forlate hjemmet ditt), kan dette vise at du kan være engstelig og bekymret for at folk hele tiden dømmer deg. Du vil ikke være sentrum for oppmerksomheten. Hvis tilliten din vokser, vil disse drømmene sannsynligvis stoppe. Dette er et tegn på sosial angst.

Avtale

Å være enig med noen i drømmen din kan symbolisere at du er enig med deg i noe du har slitt med i ditt våkne liv. Hvis du prøver å bestemme det våkne livet du har blitt enig med noen om i drømmene dine, kan dette være ditt sinn å prøve å vise deg hvordan du virkelig føler om situasjonen og prøve å fortelle deg hva du vil bli lykkeligere å bestemme deg for. i ditt våkne liv.

Jordbruk

Landbruk, oppdrett og hagearbeid symboliserer fruktbarhet og vekst . Dette kan også symbolisere voksende nye og kreative ideer. Planten som vokser i drømmen din kan også tilføre drømmen din mer symbolsk betydning.

Ague

Ague er en slags sykdom eller symptom som kommer med en sykdom som forårsaker rystelse. Å ha dette symptomet i drømmen din kan være et tegn fra kroppen din at du er i ferd med å bli syk i det virkelige liv. Dette kan også være et symbol på indre sykdom, som angst eller depresjon.

AIDS

Hvis du har aids

Hvis du har AIDS i drømmen din, kan dette vise at du føler deg svak, følelsesmessig eller fysisk.

Du kan føle at andre angriper deg uten grunn. Du leter etter en måte å Beskytt deg selv fra disse menneskene / denne personen.

Hvis partneren din har AIDS

Hvis partneren din har AIDS, kan dette vise at du har et usunt forhold, eller at du og partneren din har kjempet nylig.

Dette kan også bety at du må jobbe med kommunikasjonsferdighetene dine når du snakker med partneren din om alvorlige problemer.

Hvis noen andre har AIDS

Hvis noen andre har AIDS, kan dette vise at du trenger å jobbe med kommunikasjonen din med andre, og at du generelt trenger å bruke mer tid med vennene dine.

Dette kan også vise at du vil hjelpe vennene dine med et problem de kanskje har.

Dette kan også vise at du kanskje trenger hjelp fra vennene dine med noen problemer du kan ha i ditt våkne liv.

Mål

Hvis du sikter mot noe i drømmene dine, kan dette vise at du sikter mot dine mål i ditt våkne liv. Hvis du savner det du sikter mot, betyr dette at du må jobb hardere på dine mål i ditt våkne liv. Fokuser på disse målene, og det blir lettere for deg å oppnå dem.

Hvis du sikter mot en pistol, kan dette vise at du har problemer med å uttrykke dine seksuelle eller romantiske følelser overfor noen.

Luft

Mens vi kan anta at luft er i alle våre drømmer, kan luft noen ganger få forskjellige kvaliteter som kan påvirke meningen med drømmene våre. Luften, generelt, kan symbolisere alt som er åpenbart, logisk og objektivt. Dette kan også symbolisere ditt behov for å rense luften med mennesker om dine sanne følelser.

Kald luft

Kald luft i en drøm kan symbolisere at noe ikke føles riktig i ditt våkne liv. Ting i ditt våkne liv er sannsynligvis inkonsekvente hvis du har disse drømmene.

Varm luft

Hvis luften er varm rundt deg i drømmen din, kan dette symboliserer ondskap og undertrykkelse. Ting kan ha føltes rart nylig hvis du har slike drømmer.

Kollisjonspute

Hvis en kollisjonspute går av i drømmen din, kan dette være en spådom om noe som er redd for å komme.

Dette kan også vise at du må tempoere deg i ditt våkne liv og handle mer forsiktig hvis du vil unngå problemer eller en ulykke.

Klimaanlegg

Å bare se et klimaanlegg i drømmen din kan symbolisere måten du takler stress og angst på. En måte å kjøle seg ned på. Hvis du faktisk føler at kald luft kommer fra klimaanlegget, kan dette representere kulden du får fra eller avgir til visse mennesker.

Luftpistol

Å se en luftpistol i drømmen din viser at du er i en mindre fare . Det er viktig å være mer oppmerksom på det våkne livet ditt for ikke å komme i trøbbel.

Luftrenser

Å bruke eller lukte en luftfrisker i drømmen din kan vise at livet ditt er ganske hyggelig for øyeblikket. Du tar deg tid til å nyte de små tingene i like.

Hvis luftfriskeren lukter dårlig, kan dette vise at du er forvirret om noe som skjer i ditt våkne liv. Du må rydde tankene dine og få en bedre vurdering hvis du ønsker å være lykkeligere.

Luft hockey

Hvis du spiller airhockey i drømmene dine, eller hvis noen andre spiller airhockey i dine drømmer, kan dette vise at du trenger å handle eller tenke raskt på raskt hvis du skal utføre oppgaven for tiden.

Fly

Fly representerer rask tenking, rask bevegelse og generell flyt av ideer . Dette kan symbolisere ditt indre ønske om å reise. Men hvis du frykter å fly, symboliserer dette bedre din indre frykt for ting som går raskt, tidens gang og generelle endringer. Betydningen av et fly i en drøm kan også endre seg hvis noe går galt med flyet.

Hvis noe går galt med flyet

Hvis flyet ditt ikke kan lande bra, kan dette symbolisere frykten for å mislykkes med et mål eller problemer med å fullføre målene dine. Hvis flyet faller, kan dette symbolisere din indre bekymring og frykt for å mislykkes. Hvis flyet krasjer, kan dette symbolisere frykten for å mislykkes generelt.

19. juni tegn

flyplassen

Å være på en flyplass kan symbolisere ditt ønske om å endre eller reise. Dette kan også representere nye muligheter som kan være rett foran deg i ditt våkne liv. Alt du trenger å gjøre er å komme på riktig plan og ta på deg disse nye mulighetene for å gjøre en nyttig forandring i livet ditt.

Air Raid

Hvis du er i drømmen din under et luftangrep, kan dette symbolisere frykten for store katastrofer som du ikke kan kontrollere. Dette korrelerer vanligvis med en indre frykt for krig, sykdom eller naturkatastrofer.

Air-Sea Rescue

Å drømme om at du blir reddet til sjøs kan vise din indre følelse av barmhjertighet og tilgivelse. Dette kan representere din følelse av en høyere kraft som kan ta vare på deg selv når du ikke kan ta vare på deg selv.

Del Med Vennene Dine: