Finn Ut Antall Engel

Drømmeordbok E (2): Drømmetolkning av symboler som begynner med E.

Drømmeanalyse av E-ord: Side 2 - Effigy to Elopement

Drømmeordbok for E-ord - Side 2

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med E.

Innhold

E Side 1 | E Side 2 | E Side 3

E Side 4

Effigy

En figur er ofte brukt som stand-in for noe eller noen andre. På grunn av dette er figuren en enkel fremstilling av hva det enn skal være i drømmen din. Dette er den mest grunnleggende symbolikken for drømmen og den rette hvis drømmestemningen ikke er dårlig.

Å ha denne drømmen og ha dårlig humør i drømmen kan være et dårlig tegn. Dette kan tyde på at du føler at en del av livet ditt ikke er virkelig nok. Dette begrepet kan innebære at du kan føle at noen lyver for deg eller at du lyver for deg selv. Å prøve å være din egen person, oppføre deg som ditt sanne selv, kan hjelpe dette.Egg

Et egg kan være et symbolsk tegn på fruktbarhet, liv og ubenyttet potensial. Denne drømmen kan antyde at du tenker på å få et barn. Hvis dette er feil, så er et alternativt syn på dette drømmeuttrykket at det potensielt er låst inne i deg og venter på å bli gitt deg. Slipp løs kreativiteten din og uttrykk deg selv slik du vet det.

Denne drømmen kan også tyde på at du ennå ikke er klar over potensialet som ligger i deg. Du vet kanskje ikke hva du har. Som ordtaket: Ikke tell kyllingene dine før de klekkes, ikke tell deg selv som et fattig menneske før du finner det som inspirerer lidenskap hos deg.

Å ha mange ubrutte eller kokte egg er et godt tegn. Dette kan være en spådom som rikdom og lykke er i ferd med å gå inn i livet ditt.

Å drømme om å spise egg antyder at en ukjent fiende venter på deg. Det er best å være på vakt slik at du kan forsvare deg. Dette angrepet kan være fysisk eller mentalt.

Å se råtne egg er et dårlig tegn. Denne drømmen kan antyde at du har tatt en dårlig forretnings- eller sosial beslutning. Valget ditt kommer sannsynligvis tilbake for å bite deg.

Hvis eggene er i et rede, se Fugl eller Rede* for videre drømmesymbolikk.

Aubergine

Eggplanter har mildt sagt litt interessant symbolikk. Denne rare lilla maten kan representere lykke, overflod, lojalitet og lidenskap.

Aubergine kan også representere en penis på grunn av sin fallform og seksuelle ønsker generelt.

Eggeskall

Å se eggeskall i drømmen din er ikke et godt tegn. Denne drømmen kan antyde at du er det føler seg engstelig eller skjøre for øyeblikket. Dette kan symbolisere følelsen av at du går på eggeskall.

Denne drømmen kan innebære at du trenger å bryte ut av skallet ditt og uttrykke deg på noen måte din kunnskap. Å opptre som deg selv vil sikkert gjøre livet ditt morsommere.

Egypt

Å drømme om Egypt kan antyde at du ønsker å se noe forenklet, men elegant samtidig. Pyramidene er tusenvis av år gamle, men de er underverk av ingeniørarbeid i god tid før sin tid. Denne drømmen kan antyde at du ønsker en enklere livsstil, men ikke vil kvitt deg med livets luksus .

Åtte

Se Tall * for drømmesymbolikk.

Åtte ball

Å se en åtte ball i drømmen din kan tyde på at du har holdt på noen risikabel virksomhet i det siste eller at du lar skjebnen ta rattet i stedet for å aktivt spille ut livet ditt for å nå dine egne ønsker. Du kan føle at du er i et spor i det våkne livet ditt. Å endre ting vil sikkert føle deg bedre.

Se Åtte under Tall * for videre drømmesymbolikk.

Ejakulasjon(I dine drømmer)

Å drømme om at du har ejakulert uten å faktisk ejakulere i det virkelige liv kan tyde på at du trenger å slippe noe inni. Dette kan innebære at du trenger en seksuell frigjøring, men dette kan også dreie seg om sinne eller kreativitet som sitter fast i deg.

Denne drømmen kan også antyde at du mister kontrollen over livet ditt. Du må fokusere mer og leke mindre hvis du vil bli ansvarlig for ditt eget liv en gang til.

Ejakulasjon(I søvn)

Å ejakulere mens du sover, selv om drømmen ikke er iboende seksuell, kan antyde at noe mangler i sexlivet ditt, eller at du har ventet for lenge mellom seksuelle handlinger. Du er sannsynligvis ikke oppfylt i sexlivet ditt, noe som kan være et fysisk tegn på at du trenger å endre. Bare det å ha mer sex eller onanere kan redusere sjansen for at du får utløsning i søvnen din, enten du er en mann eller en kvinne.

Elastisk

Drømmer om strikk, eller noe med strikk i, kan antyde at du er en fleksibel person som lett kan justere seg for å endre seg.

Hvis du nylig har mistet et romantisk forhold, kan dette være et tegn på at det nå er en god tid å prøve å komme tilbake.

Albue

Å fokusere spesielt på albuen din i en drøm kan tegne at hardt arbeid venter på deg i din nærmeste fremtid, fordi ordspillet med albuefett er betegnelsen som ofte brukes for å beskrive hardt arbeid.

Se Væpne* for videre drømmesymbolikk.

Hyldebær

Å se disse bærene er generelt et godt tegn. Denne drømmen forutsier at du snart vil få fred i husstanden din. Hvis du bor sammen med partneren din, kan dette antyde at din kjærlighetslivet vil være harmonisk .

Se Bær * for videre drømmesymbolikk.

Eldre

Å drømme at du ser en eldre voksen kan representere gammel visdom og kraft. Hvis denne personen snakker med deg i drømmen din, prøv så godt du kan å huske hva de har sagt, da det sannsynligvis vil gjelde ditt våkne liv. Denne drømmen kan fungere som et tegn på å lede deg i riktig retning i ditt våkne liv.

jomfru og jomfru

Valg

Å drømme om at du er på valg er et dårlig tegn. Denne drømmen kan antyde at du vil komme i noen problemer som vil påvirke din sosiale status negativt. I sin tur kan denne nedgangen i popularitet påvirke arbeidsplassen din negativt. Prøv å ikke uttale upopulære meninger hvis du er i en profesjonell setting for å unngå dette problemet.

Elektrisk teppe

Å drømme om å bruke et elektrisk teppe kan antyde at du føler at du kan forsørge deg selv eller andre. Mangel på selvtillit forårsaker sannsynligvis denne drømmen. Denne drømmen kan antyde at du trenger å se deg selv bedre hvis du skal oppnå dine mål . Tillit er nøkkelen!

Se Teppe* for videre drømmesymbolikk.

Elektrisk stol

Å se en elektrisk stol i en drøm er et dårlig tegn. Dette kan representere en frykt for raske endringer eller endringer generelt. Dette kan innebære at du føler deg skyldig over noe du har gjort som har forårsaket en negativ endring i livet ditt eller livet til noen andre.

Elektrisk gjerde

Å drømme om et elektrisk gjerde kan antyde at du har isolert deg i ditt våkne liv. Dette kunne ha blitt gjort med vilje av deg selv, eller det kan ganske enkelt være et produkt av vane. Uansett prøver denne drømmen å oppfordre deg til det komme ut og sosialisere med andre. Hvis du ikke gjør dette, vil du sannsynligvis føle deg zapped hver gang du prøver å snakke med noen nye. Det ville hjelpe hvis du ble vant til daglige sosiale interaksjoner i stedet for å bli sjokkert hver gang du går ut. Dette er sannsynligvis en drøm forårsaket av sosial angst.

Elektrisk gitar

Å se eller spille en elektrisk gitar i en drøm er et godt tegn. Denne drømmen antyder at du er full av selvtillit for øyeblikket. Du kan føler deg kraftig eller ekstra sosial . Denne drømmen kan antyde at du har lært hvordan du kan uttrykke deg på en sunn måte for å vise din sosiale side og din kreative side.

Den elektriske gitaren kan også være et tegn på ungdommelig energi og opprør. Du kan uttrykke deg på en måte som andre ikke ser som passende, men på en måte som får deg til å føle deg bra. Dette kan også forutsi eller antyde at du har eller vil finne en ny lidenskap som får deg til å føle deg yngre.

Musikalske drømmer har ofte også en seksuell del av dem. Hvis du er flink til å spille dette instrumentet, kan dette antyde at sexlivet ditt går bra. Hvis ikke ... så kan det motsatte gjelde. Den eneste måten å bli bedre på å spille musikk eller ha sex er å øve.

Se Instrument og Musikk* for videre drømmesymbolikk.

2. okt stjernetegn

Elektrisitet

Å drømme om elektrisitet eller noe som bruker den kan antyde at du snart vil bli sjokkert over noe eller at livet ditt vil møte en plutselig forandring. Denne endringen kan være god eller dårlig, avhengig av hvordan du reagerer på den første stimulansen. Selv om endringen vil være plutselig, må du tenke gjennom handlingene dine etter den.

Å drømme om elektrisitet kan alternativt antyde at følelsene dine har blitt ladet i det siste. Du kan være lei deg, på kanten, sint, engstelig eller generelt stresset ut . Denne drømmen kan antyde at du må finne en sunn måte å uttrykke disse følelsene før du brenner deg ut.

Denne drømmen kan antyde at du har vært full av energi i det siste. Forsikre deg om at du bruker den med omhu, for det vil sannsynligvis ikke vare evig.

Å slå opp tingen som brukte strøm, kan også gi deg ekstra drømmesymbolikk.

Elektrokusjon

Å drømme om at du har blitt elektrokutert er et dårlig tegn. Denne drømmen kan antyde at du ikke helt stoler på deg selv for å ta viktige beslutninger raskt når du trenger det. Denne drømmen kan også antyde at du må være mer oppmerksom på verden rundt deg, slik at når du hører eller ser noe som involverer forandring, vil du ikke bli så sjokkert.

Element

Å drømme om de fire elementene er et komplisert drømmeuttrykk å dekode. Det pleide å bli tenkt at de fire elementene utgjorde alt på jorden, fra det minste sandkornet til de største dyrene. Selvfølgelig, nå vet vi at dette ikke er sant, men elementenes generelle stemning har satt seg fast hos mennesker siden den gang. Hvert element representerer forskjellige trekk: vann, følelser, luft, intelligens; ild, lidenskap, sinne; jord, stabilitet og styrke . Hvis et av disse elementene mangler i drømmen din, kan dette innebære at du må jobbe med å få dette trekket. Hvis elementene er i balanse, gjør du det sannsynligvis ganske bra for deg selv.

Å slå opp elementene individuelt kan også gi deg ekstra drømmesymbolikk.

Alv

Å se en alv i drømmen din kan antyde at noe i ditt våkne liv ikke er balansert med en annen del av livet ditt. Dette kan antyde at du har spilt for hardt i stedet for å være produktiv eller omvendt. Du må gjøre jobben din i tide og slappe av senere. Å gjøre dette vil gi deg stabilitet og sannsynlig harmoni.

Elefant

Elefanten kan symbolisere begge deler styrke og intelligens . Disse enorme dyrene ryktes å ha et minne som varer i minst femti år, ikke et ubetydelig trekk. Å se en elefant i drømmen din kan antyde at du deler elefantens trekk eller jobber med å få disse egenskapene. Dette varierer fra person til person.

Å drømme at du spiser eller sykler på en elefant er et godt tegn. Dette kan antyde at du er i ferd med å heve din sosiale status, som igjen kan heve din forretningsstatus. Arbeid med å gjøre deg mer intelligent, og mer kraft vil sannsynligvis komme din vei.

Se Dyr* for videre drømmesymbolikk.

Heis

Å drømme om å være i heis kan ha en motsatt betydning avhengig av hvilken retning du skal. Hvis du drar til et høyere etasje i drømmen din, kan dette forutsi at du vil stige i sosial status eller makt raskt i ditt våkne liv. Du er på rask vei til suksess. Å drømme om at du skal ned et gulv kan antyde det motsatte. Du vil gjøre en sosial tabbe, som vil redusere din sosiale status snart.

Å slå opp gulvnummeret du er på, og det du skal, kan også gi deg ekstra drømmesymbolikk.

Se Veibeskrivelse for en generell periode eller Ned eller Opp* for mer spesifikk drømmesymbolikk.

Livseliksir

Livets eliksir er en mytisk drink som vil gjøre drinkeren udødelig eller gjøre dem unge igjen. Å se eller drikke dette i drømmen din kan forutsi at gleder snart vil komme deg. Det er kanskje ikke så bra som å være ung igjen, men det vil heller ikke være skuffende.

Hver

Elgen kan symbolisere sosial interaksjon og styrke . Å se dette dyret i en drøm kan antyde at du trenger å snakke med mennesker av samme kjønn for å uttrykke følelsene dine på en mer sannsynlig måte for å bli godt mottatt av andre. Hvis du ikke føler deg sosialt deprimert, kan denne drømmen alternativt antyde at kostholdet ditt er usunt, og at du bør spise mer grønnsaker som elgen.

Se Dyr* for videre drømmesymbolikk.

Elopement

Å drømme om å løpe blir vanligvis sett på som et dårlig tegn, spesielt hvis du allerede er gift i det våkne livet ditt. Hvis du er gift i det våkne livet ditt, kan dette tyde på at du føler at du ikke er det god nok for partneren din eller omvendt. Selvtilliten din kan være lav. Hvis du ikke er gift i det våkne livet ditt, er fortsatt betegnelsen et dårlig tegn, da det antyder at du føler deg håpløs når det kommer til kjærlighet. Dette er imidlertid ikke en spådom om at du faktisk er håpløs.

Å drømme om at partneren din løper med noen andre er også et dårlig tegn. Dette kan tyde på at du er usikker på forholdet ditt. Du kan ha frykt for at partneren din ikke er trofast, eller dette kan være en skyldinspirert drøm hvis du ikke er det trofast i forholdet ditt .

Hvis noen andre skråner, kan dette antyde at en av vennene dine snart vil komme i et forhold som du ikke vil godkjenne, og det er ikke sannsynlig at dine forespørsler vil stoppe deres affære.

Del Med Vennene Dine: