Drømmeordbok F (2): Drømmetolkning av symboler som starter med F

Drømmeanalyse av F-ord: Side 2 - Fan to Feeble

Dream Dictionary of F-ord - Side 2

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med F

InnholdF Side 1 | F Side 2 | F Side 3

F Side 4 | F Side 5 | F Side 6

F Side 7

Fan

Å se eller bruke en vifte i en drøm er en godt tegn . Dette drømmeuttrykket spår at lykke vil komme inn i livet ditt, sannsynligvis å ha noe å gjøre med din sosiale situasjon. For å få en ny fan kan du foreslå at du får en ny venn. Å miste en fan antyder det motsatte.

Fancy

Å drømme om noe fancy kan antyde at du lengter etter de finere tingene i livet, selv om du faktisk ikke har råd til det. Denne drømmen kan være en måte å motivere deg selv til jobb hardere for å få de tingene du synes du fortjener.

Denne drømmen kan tyde på at du prøver å få deg til å se bedre ut ved å oppføre deg som en du ikke er. Dette kan sees på som en forkledning for å vinne ros i stedet for at din faktiske personlighet blir brukt til å få nye venner. Jeg fant ut at det er falskt; denne falske personligheten kan få deg til å virke materialistisk og billig. Det er best at du bare er deg selv.

13 november stjernetegn

Å slå opp det fancy objektet i drømmen din kan også gi deg ekstra drømmesymbolikk.

Fangs

Å se noe med fangs i drømmen din er ikke et godt tegn. Dette symbolet kan antyde at du har sagt noe sårende i det våkne livet ditt i den siste tiden. Dette kan eller ikke kan være noe du kan angre. Det er best å beklage. For å si det i en setning - ordene dine har vært giftige.

Slå opp dyret med fangs i drømmen din og Tenner* kan også gi deg ekstra drømmesymbolikk.

Fantasi

Å drømme om at du er i en verden av fantasi kan antyde at det er noe du prøver å unnslippe fra i ditt våkne liv. Alternativt kan du se verden du faktisk lever i som for dagligdagse for deg. Denne drømmen kan oppmuntre deg til å få kreativiteten din på en annen måte slik at du ikke fortsetter å kjede deg. Prøv å skrive, male eller et annet kunstnerisk arbeid for å gjøre dette.

Langt

Å se at noe er langt borte kan tyde på at du føler at noe i ditt våkne liv er utenfor rekkevidde. Dette kan avhenge av hva du er langt borte fra i drømmen din. Hvis du er langt borte fra en person, kan du føle at forholdet ditt til den personen sliter. Hvis det er et objekt du er langt borte fra, kan du slå det opp og elementets symbolverdi for å finne ut hva du føler deg fjern om.

Denne drømmen kan også være et tegn på at du siktet mot et mål, men mislyktes. Det du ønsker kan virke umulig å få tak i. Prøv å øke selvtilliten din for å komme deg opp igjen, forfølge dine gamle drømmer, eller få nye drømmer med dine nylig senkede forventninger.

Å gjøre

Å drømme om å betale en pris kan antyde at du føler at du betaler for å komme videre i livet. Selv om målene dine ikke krever en stor sum penger, kan du fremdeles føle at du betaler i tid og krefter. Dette kan være stressende noen ganger, men det harde arbeidet ditt vil sikkert lønne seg hvis du fortsetter det.

Farvel

Å drømme om å si farvel til noen i en drøm er et dårlig tegn . Denne drømmen forutsier at du snart vil motta dårlige nyheter, sannsynligvis å gjøre med din sosiale situasjon. Denne drømmen kan forutsi dårlige nyheter for personen du sa farvel til, eller den de representerer i ditt våkne liv.

Gård

Å leve på, kjøpe eller besøke en gård er generelt gode tegn. Disse drømmene forutsier at behag skal utveksles om kort tid. Dine sosiale og økonomiske situasjoner vil sannsynligvis bli bedre etter å ha hatt en drøm som denne.

En gård kan også representere din pleie side. Denne drømmen kan antyde at du trenger å leve livet ditt enklere hvis du vil være en lykkeligere person. Prøv å fokusere på familien din og jobben din i stedet for å bli pakket inn i materielle gjenstander.

Bonde

En bonde kan være representativ for din ambisjon eller produktivitet. Hvordan bonden opptrer i drømmen din kan gjenspeile hvordan du opptrer på jobben i ditt våkne liv. Hvis bonden er på toppen av ting på gården, så er du også (men i din egen jobb). Hvis bonden slakker, kan dette tyde på at det er på tide for deg å øke tempoet.

Hastighet

Å drømme om at du farter i en drøm kan være et ordspill på frasen passerer gass, men i stedet for å slippe gass i ditt våkne liv er du passiv-aggressiv i stedet. Prøv å forklare følelsene dine mer til stede i fremtiden.

Å høre eller lukte på andres fis kan antyde at noen rundt deg ikke er helt ærlig om følelsene sine . Det er best å snakke med denne personen om det, eller hvem de kan representere, i ditt våkne liv. Det er bedre å kommunisere flytende, i stedet for å være passiv mot hverandre.

Mote

Å drømme om mote kan være et forslag fra tankene dine om at du trenger å forbedre deg selv for å skille deg ut fra mengden. Denne drømmen kan antyde at du må være mer moteriktig, men det kan antyde at du må forbedre din personlighet for å skille deg ut. Prøv å gjøre deg bedre på en eller annen måte.

Å se på hvilken type klær du trodde var fasjonabel i drømmen din, kan også gi deg ekstra drømmesymbolikk.

Hurtigmat

Å drømme om å spise hurtigmat er et usunt tegn. Denne drømmen kan antyde at du ikke tar vare på deg selv, verken mentalt eller fysisk. Du suser gjennom livet uten å stoppe for å se om du har det bra. Prøv å imøtekomme mer for deg selv i stedet for for behovene til alle og alt annet rundt deg.

Fasting

Å drømme om at du ikke spiser, hvis stemningen i drømmen er positiv, kan antyde at du må lage en ny begynnelse for deg selv, ellers kan dette antyde at du allerede er på vei til å gjøre det. Det vil hjelpe hvis du renset deg for all din negative energi for å lage en mer positiv fremtid for deg selv.

Men hvis drømmestemningen er negativ, kan dette tyde på at du ser ut til å straffe deg selv i ditt våkne liv . Prøv å lette på deg selv. Prøv å vise dine positive funksjoner i stedet for å fokusere på de dårlige. Å bli en mer selvsikker person kan utgjøre hele forskjellen.

fett

Å drømme om at du begynner å bli feit (hvis du ikke allerede er feit i ditt våkne liv) kan foreslå at du vil gjøre en stor forandring i livet ditt snart. Dette kan eller ikke ha å gjøre med ditt ytre utseende.

Å være feit i drømmen din kan også antyde at du føler deg dårlig om deg selv. Dette kan tyde på at selvtilliten din er lav. Du må prøve å finne en måte å føle deg bedre om deg selv, og hvis du lykkes med å gjøre dette, er du sikker på at du vil være lykkeligere for det. Vennligst gjør det du trenger for å bli tiltrukket av deg selv, mentalt eller fysisk, så lenge det er sunt for deg.

Hvis du er kvinne, kan denne drømmen ha noe å gjøre med tanker om å bli gravid. Hvis du allerede er gravid, kan dette gjenspeile din bekymringer for å bli for feit .

Fett dyr

Å se tykke dyr i en drøm er et godt tegn. Dette drømmetegnet antyder at en overflod av noe flott vil komme inn i livet ditt, sannsynligvis mat eller penger.

Skjebner

Å drømme om skjebnen er et dårlig tegn. Dette kan tyde på at sladder vil forstyrre vennskapene dine. Denne drømmen advarer mot å spre falske nyheter, som om du fortsetter det, vil du sannsynligvis miste venner eller sverte ditt rykte.

Far

Å se faren din i en drøm kan antyde at du er i ferd med å bli utfordret i ditt våkne liv. Hvis faren din fortsatt er i nærheten, kan det være lurt å be ham om råd, slik at du bedre kan komme deg gjennom den kommende situasjonen. Hvis han ikke er i nærheten, kan det også hjelpe å søke råd andre steder.

Hvis du har et positivt forhold til faren din, kan han representere sunn autoritet i livet ditt. Dette kan tyde på at du må ta mer kontroll over livet ditt i dine egne hender. Stå opp for deg selv og vær uavhengig.

Hvis du har et generelt negativt forhold til faren din, kan denne drømmefiguren representere din indre usikkerhet, oppdampede aggresjon eller følelsen av å ikke bli elsket. Dette kan være et tegn på lav selvtillit eller et ønske om å bli bedre enn faren din noen gang forventet at du skulle være.

Hvis faren din er død, kan det tyde på at uflaks kommer din vei. Dette vil sannsynligvis påvirke virksomheten din eller kjærlighetslivet ditt negativt. Hvis dette er tilfelle, se Død person (som du kjenner) * for ekstra drømmesymbolikk.

Se også Familie* for ekstra drømmesymbolikk.

Svigerfar

Generelt sett er det et negativt drømmetegn å håndtere svigerfaren din. Denne drømmen kan antyde at du enten er eller vil bli oppvarmet i en krangel med noen. Dette problemet kan ta litt tid å trene, da en eller begge involverte parter sannsynligvis vil være sta. Hvis svigerfaren din oppfører seg merkelig hyggelig og hyggelig å være sammen med, kan denne drømmen forutsi det motsatte - gode tider med familie og venner.

Se Familie* for ekstra drømmesymbolikk.

Utmattelse

Å drømme om at du er utmattet kan tyde på at du har jobbet for mye i ditt våkne liv. Du tar alt for mye på deg, og hvis du ikke tar en pause, vil du angre på det. Gi deg litt fri til å slappe av. Slipp på pliktene dine hvis du trenger det, men ikke for lenge.

Å være trøtt i en drøm kan alternativt være en spådom om at du snart vil bli syk.

Kran

Å drømme om en kran har alt å gjør med følelsene dine . Dette kan tyde på at du har muligheten til å slå på og av følelsene dine, eller i det minste dine reaksjoner på følelsene dine. Hvis vannet renner vilt, kan det hende du har problemer med å inneholde følelsene dine. Hvis det ikke kommer vann ut av kranen, kan dette tyde på at du tapper følelsene dine. Hvis kranen drypper, kan dette tyde på at du lar følelsene dine gli ut på upassende øyeblikk.

Se Vann * for videre drømmesymbolikk.

Favorisere

Å be om en tjeneste i en drøm antyder at du trenger å be om en i ditt våkne liv. Denne drømmen kan også antyde at du sannsynligvis får den hvis du ber om en tjeneste. Ikke vær redd for å be om hjelp.

Å drømme om at noen ber deg om en tjeneste er ikke et godt tegn. Dette er en spådom om at du snart vil miste noe i ditt våkne liv.

Fawn

Å drømme om en fawn i et godt tegn. Fawn er symbolsk for ekte vennskap og uskyld. Du kan være sikker på at vennene du har, ikke bare bruker deg til å dekke deres egne behov. Prøv å holde disse vennene rundt.

Se Dyr eller Hjort* for videre drømmesymbolikk.

Faksmaskin

En faksmaskin, eller fakser generelt, kan representere hvordan kommunikasjonsferdighetene dine fungerer med andre mennesker. Hvis faksen er lett lesbar og kommer til riktig person, kan dette tyde på at kommunikasjonsferdighetene dine er førsteklasses. Hvis det er noe galt med faksen eller faksmaskinen, kan dette tyde på at du må pusse på kommunikasjonsferdighetene dine hvis du vil ha meningsfulle forbindelser med andre mennesker.

FBI

Å drømme om at du er i FBI kan foreslå at du har sterk moral og er villig til å kjempe for det du tror på. Du har en trang til å gjøre det som er riktig. Dette er et godt tegn.

Å drømme om at du er ettertraktet av FBI kan antyde at du føler deg skyldig over noe. Du har kanskje gjort noe galt eller lusk for å komme ut av ansvar, og nå kommer feilen din tilbake for å bite deg. Denne drømmen kan også antyde at du skulle ønske noen ville ha deg, enten i en vennlig eller romantisk måte ; du vil føle deg viktig for noen.

Frykt

Å være redd for noe i drømmen din er aldri et godt tegn. Denne drømmen kan antyde at noe eller noen i ditt våkne liv også får deg til å frykte eller i det minste stress eller angst. Denne drømmen kan også tyde på at du har lav selvtillit og er redd for å stå opp mot det du er redd for.

Fest

En fest kan symbolisere veldig forskjellige ting, avhengig av stemningen i drømmen. Hvis du er i godt humør på festen, kan det symbolisere overflod. Det kan også forutsi at forholdene dine med venner og familie vil slå godt ut. Hvis feststemningen er negativ, kan denne drømmen antyde det motsatte - du mangler noe i livet ditt, og ødeleggelsene i forholdene dine hjelper ikke saken.

Fjær

En fjær kan symbolisere en persons evne til å sveve til nye høyder. Fjæren i drømmen din og dens kvalitet kan symbolisere hvor godt du har det på dine mål og hvor stabile målene dine virkelig er.

Å drømme om fjær som faller ned fra himmelen og lande i nærheten av deg, kan foreslå at du vil møte byrder i ditt våkne liv, men at de vil være lette og lette å håndtere. Selv om du kan være under noe mindre stress, vil det sannsynligvis ikke vare lenge.

Å slå opp fuglen som fjæren kom fra eller fjærens farge, vil gi deg mye mer symbolikk enn bare fjærdefinisjonen alene.

februar

Å drømme om at det er februar kan endre betydningen, avhengig av været i drømmen. Hvis været er uvanlig solrikt, kan denne drømmen antyde det din nye fremtid vil også bli fylt med lett og flott samtale med venner. Å drømme om trist vær kan antyde at du er lei av sesongen eller noe som skjer i ditt våkne liv, eller at du snart blir syk.

Fedora

Å drømme om at du har på deg fedora kan antyde at du synes du er kul. Du kan se deg selv som en mystisk eller suave skikkelse. Å se noen andre iført fedora kan antyde at du vil ha noen av denne personens positive egenskaper.

Se Har * for videre drømmesymbolikk.

Svak

Å drømme om at du føler deg svak kan antyde at du gjør noe usunt i det våkne livet ditt. Dette trenger ikke være noe som er fysisk usunt, som å spise søppelmat eller røyking, men det kan være noe psykisk usunn , som å gjøre noe som stresser deg eller ha en affære. Uansett hva du gjør som er usunn, er denne drømmen et tegn på at du bør stoppe den med mindre du vil føle deg så svak som du gjorde i drømmen din.

Del Med Vennene Dine: