Finn Ut Antall Engel

Drømmeordbok S (5): Drømmetolkning av symboler som begynner med S

Drømmeanalyse av S-ord: Side 5 - Sjokk til sølv

Dream Dictionary of S words - Side 5

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med S

Innhold

S Side 1 | S Side 2 | S Side 3

S Side 4 | S Side 5 | S Side 6

S Side 7 | S Side 8 | S Side 9

S Side 10 | S Side 11 | S Side 12

S Side 13

Sjokk - Blir sjokkert i drømmen min

Å bli sjokkert i drømmen din kan antyde at du vil bli sjokkert annerledes. Du er i ferd med å få nyheten om at du ikke var forberedt på.

Skomaker

Å se en skomaker i drømmen din kan antyde at det ikke er en god tid å få håpene dine opp når det gjelder å bedre din situasjon i livet. Fremgang i et hvilket som helst område i livet ditt er ikke sannsynlig for øyeblikket.

Å drømme om at du er forelsket i en skomaker kan antyde at du vil være heldig i kjærlighet i ditt våkne liv.

Sko

Å ha nye sko kan tyde på at du er for full av deg selv for øyeblikket. Hvis du ikke toner ned dette aspektet av personligheten din, kan du slå bort noen av vennene dine .

Å ha gamle, utslitte sko kan tyde på at du må jobbe hardt hvis du vil fullføre målene dine. Dette vil ikke være lett, men til slutt vil det være verdt det. Det er mye mer sannsynlig at du blir bedre respektert hvis du fullfører dine mål gjennom ditt eget harde arbeid.

Hvis du skinner eller får vist dem, kan det tyde på at en ny mulighet vil komme til deg. Det ville være i din beste interesse hvis du tok det.

Å miste en sko eller begge skoene tegner at du snart vil møte hindringer og tilbakeslag i planene dine.

Skyte

Å høre eller se en skyting i drømmen din er ofte et tegn på uflaks i kjærlighet og ekteskap. Hvis du ikke er forelsket eller gift, kan dette i stedet forutsi lykken i virksomheten.

Hvis du blir skutt, men du ikke dør, antyder dette at du vil få komplikasjoner med vennene dine, noe som vil belaste forholdet til dem en stund, men det vil komme seg med tiden. Hvis du dør, kan dette tyde på at vennskapet ditt også vil dø snart. Å slå opp forholdet ditt til personen som skjøt deg, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Se Våpen* for videre drømmesymbolikk.

Butikk

Å gå til en butikk i drømmen din antyder at andre jobber mot deg for å stoppe fremgangen din i ditt våkne liv. Du vil sannsynligvis gjøre dem misunnelige på din nåværende suksess, så disse menneskene gjør alt de kan for å gjøre det, slik at du ikke blir mer vellykket.

Se Butikk* for lignende drømmesymbolikk.

Shoplift

Butikstyveri i en drøm kan representere dine følelser av tap i ditt våkne liv. Du kan føle at du ikke har nok til å klare deg i det våkne livet ditt. Du kan føle at andre er det får muligheter at du ikke er det.

Hvis du ikke føler deg som beskrevet ovenfor, kan denne drømmen i stedet bety at du føler deg berettiget til å få hva du vil, noe som ikke er et godt trekk.

Shore

Å se kysten i drømmen din antyder at du er følelsesmessig fornøyd i ditt våkne liv. Du vet hvordan du skal håndtere dine negative følelser på en sunn måte, noe som er et godt trekk å ha.

Se Vann * for videre drømmesymbolikk.

Kort

Å drømme om at du er kortere enn andre kan antyde at du føler deg oversett i ditt våkne liv. Du kan føle at andre synes de er bedre enn deg, enten de er det eller ikke. Dette kan også være et tegn på lav selvtillit.

Hvis alle er kortere enn deg, kan dette antyde at du har en tendens til å se ned på andre, enten de fortjener det eller ikke. Du er stolt og bruk kraften dårlig . Dette er ikke noe godt trekk å ha.

Snarvei

Å ta en snarvei i drømmen din antyder at du prøver å ta den enkle veien ut av ting. Hvis du ønsker å få gjort noe på riktig måte, må du legge mer arbeid i det.

Denne drømmen kan alternativt antyde at du føler at du blir mishandlet i ditt våkne liv.

Shorts

Bruk av shorts antyder at det nå er en god tid å bli en mer fordomsfri person. Å ha et åpent sinn som et barn kan hjelpe til med dette.

Se Klær * for videre drømmesymbolikk.

Hagle

Å se et hagle i drømmen din kan forutsi at du vil ha uflaks i hjemmet ditt.

Hvis du skyter pistolen, antyder dette at du føler at du ikke får nok oppmerksomhet i ditt våkne liv. Du tenker kanskje på å handle ut til få oppmerksomheten deres , men dette er ikke den rette måten å gå om det.

Se Våpen og Våpen* for videre drømmesymbolikk.

Skulder

Å fokusere på dine egne skuldre i drømmen din kan tyde på at du ikke har mye vekt på skuldrene for øyeblikket. Bruk denne tiden til å kose deg og slappe av før du blir stresset igjen.

Å se bare skuldre i drømmen din antyder at lykke vil komme inn i livet ditt kort tid etter endring. Denne endringen kan være vanskelig å takle i begynnelsen, men til slutt vil det være til det bedre.

Se Kropp* for videre drømmesymbolikk.

Skuffe

Å se en spade i drømmen din antyder at du snart må ta på deg arbeid. Selv om det vil være vanskelig, vil du sannsynligvis finne glede i det.

Hvis spaden er ødelagt, antyder dette at du ikke har de riktige verktøyene for å få jobben gjort. Dette vil sannsynligvis føre til at du føler deg frustrert og opprørt.

Dusj

Å bruke dusjen i drømmen din kan antyde at du vil finne glede i enkle ting du kan gjøre alene. Sørg for å ta deg tid til å gjøre de tingene du elsker.

Se Vann* for videre drømmesymbolikk.

Shrew

Å se en spissfisk i drømmen din antyder at du må jobbe med å holde vennene dine lykkelige i ditt våkne liv. Livet deres blir vanskelig, og du må gjøre ditt beste for å hjelpe dem med det som skjer i livet.

Reke

Å se eller spise reker i drømmen din kan tyde på at du føler deg liten i det våkne livet ditt. Du vil gjemme deg for problemene dine, men du vil ikke være i stand til det gjemme deg for alltid .

Helligdom

Å se en helligdom i drømmen din kan tyde på at du fokuserer for mye på ett aspekt av livet ditt. Prøv å spre tiden din jevnere ut for å gjøre livet ditt mer tilfredsstillende. Å prøve nye ting kan kanskje hjelpe.

Krympe

Krymping i drømmen din kan tyde på at selvtilliten din blir lavere hver dag. Noen kan legge deg ned, noe som får deg til å føle deg enda mindre.

Krymping kan alternativt representere en tid da du faktisk var mindre, som da du var barn. Du vil kanskje ønske at du hadde færre ansvarsområder og mer tid til å ha det gøy.

Hvis noen andre krymper, kan dette tyde på at du ser ned på andre eller ignorerer deres betydning. Prøv å verdsette andre og deres meninger mer.

Å se en vare krympe kan antyde at denne tingen eller hva den representerer ikke er så viktig for deg som den var.

Ledd

Å se et skjerm i drømmen din innebærer at du føl deg uvel følelsesmessig eller fysisk. Hvis ubehageligheten din er emosjonell, skyldes det sannsynligvis dårlige venner. Prøv å unngå disse menneskene slik at du kan føle deg bedre.

Uflaks i virksomheten kan også forutsies hvis du ser et skjerm i drømmen din.

Hvis et skjerm fjernes fra kroppen til en død person, kan dette forutsi at du vil krangle med en venn eller kjær, noe som vil gjøre forholdet ditt til dem anspent. Se en variant av Død person * hvis dette scenariet skjedde i drømmen din.

Shuffleboard

Å spille eller se på shuffleboard kan tyde på at du har vært lat i det siste eller har jobbet hardt nok, men du har ikke jobbet mot dine egne mål.

Denne drømmen kan alternativt bety at du er villig til å gjøre alt som trengs for å komme videre, selv om det betyr å forstyrre andres mål.

Sjenert

Å være sjenert i drømmen din kan antyde at du er for sjenert i det våkne livet ditt. Du må lære å stå opp for deg selv og snakke for det du tror på hvis du vil bli hørt og respektert for det du har å si.

Søsken

Å se søsken i drømmen din antyder at du trenger å snakke med dem om noe i ditt våkne liv. Prøv å huske hva de gjorde i drømmen din. Dette kan gi ledetråder til hva du trenger å snakke med dem om.

Å se andres søsken i drømmen din kan tyde på at du må ta på deg noen av personens egenskaper hvis du vil bli en godt avrundet person .

Se Bror eller Søster* for videre drømmesymbolikk.

Syk

Å drømme om at du er syk kan antyde at du eller noen i familien din er syk, eller at de snart blir syke.

Hvis noen i familien din er syke i drømmen din, kan dette tyde på at du vil få problemer i hjemmet ditt, enten noen i familien din faktisk er syke i ditt våkne liv.

Å slå opp den typen sykdom du hadde i drømmen din, kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

bøker som ligner på percy jackson-serien

Sigd

Å se en sigd i drømmen din kan antyde at du trenger å gjøre mer hardt arbeid i livet ditt hvis du vil bli vellykket.

Side(Kropp)

Å se siden til noen, eller fokusere på din egen side, kan antyde at andre behandler deg som om de ikke bryr seg hva du har å si, og ignorerer helt hva du har å si.

Hvis siden din gjør vondt, antyder dette at noen eller noe i ditt våkne liv irriterer deg eller kompliserer planene dine. Hvis du kan jobbe deg gjennom dette, vil du bli lønnsomt for det.

Se Kropp* for videre drømmesymbolikk.

Fortau

Å gå på et fortau i drømmen din kan antyde at du beveger deg gjennom livet i jevnt tempo. Sprekkene på fortauet representerer hindringer du allerede har møtt og ennå ikke kommer. Du vil kunne fortsette å bevege deg i jevnt tempo så lenge du ikke gjør de samme feilene igjen.

Siege

Å drømme om at du blir fanget i en beleiring kan antyde at din lykke blir ødelagt av noen eller noe. Men hvis du kan overvinne alt som ødelegger lykken din, er du sikker på at du blir enda lykkeligere enn du var før den dårlige tingen skjedde.

Sikt

Å bruke en sil i drømmen din antyder at du må takle noe irriterende i din virksomhet eller involvere økonomien din. Du vil sannsynligvis tape penger, uansett hvilke av de nevnte situasjonene som skjer med deg.

Hvis hullene i silen er for små, antyder dette at du får en sjanse til å angre skaden du har gjort på økonomien din. Hvis hullene er for store, vil du tape mer penger enn forventet.

Sukk

Å sukke i drømmen din antyder at tristhet vil komme inn i det våkne livet ditt. Imidlertid vil noe godt skje, eller det vil være noe bra for deg å se frem til i det våkne livet ditt.

Hvis noen andre sukker i ditt våkne liv, antyder dette at du lar deg bli plaget av dårlige hendelser som skjer med andre mennesker du kjenner. Hvis du ikke blir involvert i disse problemene, vil du ikke bli plaget av dem i fremtiden.

Skilt

Å se et tegn i drømmen din kan antyde at du trenger hjelp til å finne retning i ditt våkne liv. Du må be om hjelp en gang i blant for å komme dit du trenger å dra.

Slå opp hva tegnet ba deg om for videre drømmesymbolikk.

Tegnspråk

Å bruke tegnspråk for å kommunisere kan antyde at du føler at du ikke blir forstått eller hørt av andre. Du trenger å forbedre kommunikasjonsferdighetene dine hvis du vil unngå dette problemet i fremtiden.

Signatur

Å se din egen signatur i drømmen din kan representere noe du har blitt enige om å gjøre i ditt våkne liv. Dette kan også være et tegn på at du snart skal godta noe.

Stillhet

Å drømme om at du er stille, kan antyde at du føler at du ikke blir hørt i ditt våkne liv. Du vet ikke hvordan du skal uttrykke dine følelser eller tanker. Du må forbedre kommunikasjonsferdighetene dine hvis du vil unngå dette i fremtiden.

Hvis andre er stille i drømmen din, kan dette tyde på at du ikke forstår hva denne personen, eller hvem de representerer, prøver å si i det virkelige liv. Prøv å snakke med dem mer slik at du bedre kan forstå dem senere.

Silhuett

Å se silhuetten av noe eller noen i drømmen din kan antyde at du ikke helt forstår noe som skjer i ditt våkne liv. Det vil hjelpe hvis du lærte mer om denne tingen for å unngå dette problemet i fremtiden .

Silke

Bruk av klær laget av silke kan tyde på at du vil ha de finere tingene i livet. Hvis du får venner med den rette typen mennesker, er du sikker på at du får denne drømmen realisert i ditt våkne liv.

Hvis silken blir ødelagt på noen måte, kan dette tyde på at du handler på en måte som ikke respekterer familienavnet ditt. Hvis du ikke endrer dine handlinger, er familienavnet ditt sikkert tilsmusset.

Silkeorm

Å se en silkeorm i drømmen din kan antyde at du vil ha de finere tingene i livet og er villig til å jobbe for dem.

Å se døde eller døende silkeorm kan tyde på at den dårlige situasjonen din helt sikkert vil bli bedre snart .

Silo

Å se en silo i drømmen din antyder at du må spare mer i ditt våkne liv. Det ville hjelpe hvis du lærte å budsjettere bedre. Dette er et godt tidspunkt å lære mer om økonomien din.

Sølv

Å se sølv i drømmen din er et tegn på at du ikke kan være fornøyd med bare penger alene. Du trenger andre ting for å fylle opp tomrom i livet ditt .

Å finne penger laget av sølv kan tyde på at du ikke kan stole på at andre skal lykkes. Det gamle ordtaket: Hvis du vil at noe skal gjøres riktig, må du gjøre det selv, gjelder denne situasjonen.

Å se redskaper laget av sølv kan tyde på at du er bekymret for noe i ditt våkne liv eller er misfornøyd med din nåværende våkne livet , eller begge.

Del Med Vennene Dine: