Finn Ut Antall Engel

Drømmeordbok T (1): Drømmetolkning av symboler som begynner med T

Drømmeanalyse av T-ord: Side 1 - T til båndorm

Dream Dictionary of T words - Side 1

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med T

InnholdT Side 1 | T Side 2 | T Side 3

T Side 4 | T Side 5 | T Side 6

T Side 7 | T Side 8

T - Ser bokstaven T i drømmen min

Å se en spesielt merkbar eller malplassert bokstav T i en drøm er ofte et tegn på stædighet på et eller annet tidspunkt, eller i livet generelt. T kunne også stå for noe annet, eller etternavnet. T er kanskje ikke i det hele tatt et brev, men snarere et skilt som representerer en gaffel i veien, slik det gjør på trafikkskilt. I dette tilfellet vil T representere noen alternativer eller livsvalg. Vurder andre drømmeelementer og sammenhenger for mer klarhet .

Bord

Tabeller er vanligvis samlingssteder hvor folk liker næring og selskap, og som sådan representerer de sosial enhet. Tenk på hva som ligger på bordet i drømmen din, eller hvilke handlinger som blir gjort på bordet av andre drømmeagenter. Et bord fullt av mat representerer sikkerhet og rikdom, mens et tomt bord representerer knapphet. Å dekke bordet betyr ofte velstand og gode tider som kommer, mens det å tømme bordet vanligvis betyr det motsatte. Et ødelagt bord symboliserer ofte tap av flaks eller uenighet i en gruppe, og et vinglete bord symboliserer usikkerhet. Hvis bordet ikke har noe tøy, er det vanligvis et tegn på rene intensjoner. Hvis noen er på toppen av bordet, betyr det ofte at de vil gå gjennom uærlige eller skammelige midler for å nå sine mål. Et bord som beveger seg alene, er ofte et tegn på at du bør vurdere å endre noe ved livet ditt til oppnå lettelse i en tid med stress.

Hvis noe spesifikk mat eller drikke er på bordet, eller bordet er en unik form eller laget av en bestemt slags tre, bør du vurdere betydningen av disse artiklene individuelt for å få en bedre forståelse av drømmen.

Bordduk

Å se et bord med en skitten klut representerer ofte svik eller ulydighet (muligens fra de som sitter rundt bordet, eller til og med fra drømmerens side). En vakker eller rikt brodert duk kan symbolisere pretenser av mindre alvorlig natur.

Bordtennis

Å spille eller se andre spille bordtennis i en drøm symboliserer ofte problemer med forpliktelser eller vanskeligheter med å ta en beslutning, noe som resulterer i en vilkårlig bevegelse frem og tilbake. Tenk på hvem som spiller og andre drømmekontekster for å få mer klarhet om betydningen av drømmen.Takle

Hvis noen blir taklet, forhindres det å bevege seg fremover mot et mål. Som sådan representerer takling i en drøm vanligvis et hinder på veien mot å oppnå. Hvis drømmeren blir taklet, betyr det ofte at noen som gjør taklingen prøver å hindre dem i å oppfylle sine planer eller håp. Omvendt, hvis drømmeren gjør taklingen, kan det bety at, enten bevisst eller ubevisst, drømmeren stopper noen eller noe annet fra å nå et mål.

Takk

Tacks representerer ofte oppgaver eller plikter som må utføres som ofte virker uviktige; travelt arbeid ikke stort nok for en skikkelig spiker. Hvis takten er det vellykket brukt å holde ting sammen, er det symbolsk at brukeren mesterlig fullfører oppgavene sine ved å overvinne vanskeligheter. Brukeren til å skade seg selv mens han bruker taklingen, kan bety at oppgaven blir fullført, men ikke uten noen konflikt eller traumer. Hvis tack ikke blir brukt med suksess, kan det bety at jobben aldri vil bli fullført, enten på grunn av uaktsomhet eller latskap.

Tenk på hvem som bruker taklingen, hva den brukes til, og størrelsen, fargen og flere stifter. Dette skal gi drømmen større klarhet.Taco

Enhver matdrøm er ofte et tegn på at næring er nødvendig, enten det er bokstavelig eller åndelig. Det kan også bare være det siste drømmeren spiste før han sovnet. Mer figurativt kan Taco symbolisere varme og trygghet som kommer enten fra urokkelig standhaftighet (hard-shell taco) eller tilpasningsevne og en avslappet personlighet (soft-shell taco).

Tadpole

Å drømme om Tadpoles er ofte relatert til usikkerhet, eller en følelse av å ikke operere fullt ut, ofte når det gjelder forretninger. Kvaliteten på vannet som Tadpole er i, eller hvis noe skjer med det i løpet av drømmen og andre drømmeelementer og sammenhenger, bør vurderes.

Taffy

Taffy, så vel som andre godterier, kan symbolisere fritid og forbruksinntekt. En som spiser taffy i en drøm, har tid og midler til å spise det kroppen ikke trenger for å overleve. Tenk på hvem eller hva som spiser taffyen, hvis taffyen blir kjøpt eller gitt, og andre drømmeelementer for å forstå drømmens symbolikk bedre.stikkord(Spill)

Spillet med Tag krever smidighet og utholdenhet. I en drøm representerer den anvendelsen av disse dyder. Tenk på hvem som er det. Hvis drømmeren blir jaget, betyr det vanligvis at de prøver å unngå noe ansvar, mens hvis drømmeren er det, betyr det ofte at de forfølger sine mål og vil sannsynligvis oppnå dem.

Hale

Å se en hale, men ikke dyret, symboliserer ofte skuffelse. Å drømme om å klippe halen av et dyr er ofte et symbol på tap på grunn av uforsiktighet eller diskresjon. Å drømme om en hale på en person symboliserer ofte nød på grunn av urettferdig eller dårlig tiltenkt handling. Å dyrke en hale representerer ofte en manglende evne til å gi slipp på eller unnslippe fortiden. I de siste tilfellene bør du vurdere hvem som kutter halen eller hvem som har halen. I alle tilfeller, hvis dyret som halen tilhører kan bestemmes, slå opp betydningen av det spesifikke dyret også, da dette kan legge til drømmen. For eksempel kan halen til en katt symbolisere balanse .

Skredder

Å drømme om en skredder stammer ofte fra bekymringer om noen satsinger som snart skal gjennomføres, selv om det også kan symbolisere kreativitet. For at en skredder skal ta en drømmes mål i en drøm, kan det forutsi argumenter, mens krangling med en skredder antyder skuffelse eller til og med fysisk skade. Tenk på hvem skredderen er, hvem som er kunde eller klient, og om noe om dressen eller butikken skiller seg ut, da disse kan bidra til å tyde drømmens bilder.

engel nummer 312

Taj Mahal

Det vakkert utformede mausoleet som står over et stort refleksjonsbasseng, symboliserer ofte roen som kommer fra evnen til å gå videre etter et problem og oppnå fred ved å gi slipp på fortiden. Hvis Taj Mahal drømmer direkte eller drømmeren besøker strukturen personlig, kan det representere at drømmeren har eller demonstrerer disse evnene. Hvis drømmen er om en bok eller et postkort med et bilde av Taj Mahal, kan det bety at drømmeren ikke har disse evnene, men vil.

Ta ut

Å bestille eller spise takeaway representerer ofte en uvillighet til å gjennomgå en fullstendig prosess mens du fremdeles ønsker resultatet. Tenk på hvem som bestiller eller spiser takeaway og andre drømmeaspekter for å forstå drømmebildene bedre.

Talent Show

En drømmer til å opptre i et talentshow anerkjenner og setter pris på, og bruker sitt eget talent. Tenk på talentet som fremføres og publikum: godkjenner eller prøver publikum å utøve artisten fra scenen? Er det noen i publikum som er gjenkjennelige?

Alternativt, hvis drømmeren ser på et talentshow, kan det symbolisere at deres egne talenter ikke blir utnyttet, muligens fordi de er for opptatt av hva andre gjør. I dette tilfellet, vær oppmerksom på hvem som opptrer og hva talentet er.

Talisman

Talismaner representerer lykke og lykke. Å bære en talisman i en drøm representerer besittelse av disse egenskapene. Å motta hverandre betyr ofte at vedkommende vil vise seg å være en god følgesvenn , muligens i ekteskap, mens det å gi en betyr at drømmeren kan tjene disse trekkene til en annen. Ta hensyn til hvem som har på seg talismanen eller hvem som gir den til hvem. Hvis spesifikke detaljer om Talisman, som farge eller materiale, skiller seg ut, kan det være verdt å se på betydningen av disse detaljene også.

Talk Show

Talkshow er steder der enkeltpersoner diskuterer innhold formidlet av en vert eller et panel. Som sådan symboliserer de ofte drømmeren som ønsker å diskutere noe, men uvitende om hvordan du skal gå frem. Tenk på hvem som er andre på talkshowet, hvilke temaer som blir diskutert, og om noen publikummere kan bli gjenkjent.

Snakker

Mens det å snakke ofte kan være en hyggelig aktivitet i livet, er det sjelden i drømmer. Nesten alt å snakke i en drøm kan tas som et dårlig tegn. Å høre høre andre snakke forutsier ofte at noen er mistenksomme i forholdet til dem. Hvis de faktisk snakker om drømmeren, er det et forferdelig tegn. Tenk på hvem som snakker, hvordan de reagerer på samtalen eller hva de sa. Hvis det som ble sagt ikke blir husket eller ikke kan sees, var det sannsynligvis ikke viktig, selv om det i dette tilfellet kan representere dårlig kommunikasjons ferdigheter .

Høy

Høyde er ofte en ønskelig kvalitet som jevnlig forbindes med attraktivitet og autoritet. Drømmeren som er høyere enn andre drømmekarakterer representerer ofte at drømmeren føler seg veldig fornøyd med nylige prestasjoner eller en ny posisjon og har et godt selvbilde. Omvendt, hvis alle andre, eller spesielle karakterer, bygninger osv. Er unormalt høye, kan det bety at drømmeren føler seg bedømt av disse karakterene eller hva de representerer.

Talg

Historisk sett gir dette materialet for å lage stearinlys varme og varme, men konsumeres i prosessen. I drømmer symboliserer det forbrukbart drivstoff, energi eller ressurser som drømmeren kan dra nytte av nå, men som ikke varer evig. Det vil gjøre det bra for drømmeren å tenke på langsiktige planer, da deres nåværende metode kanskje ikke er bærekraftig. Alternativt symboliserer bruk av talg for å lage lys sparsommelighet og sterk forretningsforståelse.

Hæler

Ofte brukt av rovdyr for å fange byttedyr, representerer taloner i en drøm noe innen drømmerens rekkevidde. Denne drømmen kan også symbolisere at drømmeren er bekymret for å bli fanget. Vurder andre drømmeaspekter for ytterligere klarhet.

Tamburin

Å spille tamburin i en drøm representerer finne glede i noen sjeldne tilfeller. Drømmeren vil kanskje se etter uvanlige muligheter for nytelse. Å se noen andre spille tamburin representerer ofte rastløshet, mens en tamburin sett i en butikk ofte er et tegn på lykke, spesielt i virksomheten.

Se Instrument og Musikk* for videre drømmesymbolikk.

Taming

Å temme et dyr i en drøm kan representere drømmeren som får kontroll over noen grunnleggende eller animalistiske aspekter av seg selv. Tenk på hvilket dyr som blir temmet, og se også etter dyrenes drømmesymbolikk.

Hvis drømmeren blir temmet, kan det bety at de aksepterer en del av livet sitt som de tidligere hadde vært i strid med vårt behov for å ta mer kontroll over seg selv før noen andre gjør det. I dette tilfellet bør du vurdere hvem som gjør tamingen.

Buffer

I en drøm kan det å se eller bruke en tampong representere oppdampet aggresjon.

Freudianske psykologer vil antyde at tampongen er et fallisk symbol. For å bestemme deg, vurder andre drømmekontekster og elementer.

Tandem

Enten det er sykling, kajakkpadling, fallskjermhopping eller noe annet, synkroniserte aktiviteter i en drøm representerer nettopp det: samarbeide effektivt med en annen person på et felles oppgave . Drømmen kan bety at individene jobber godt sammen eller at de trenger hjelp. Tenk på hvem deltakerne er og hva de gjør.

Mandarin

En porsjon vanlig snackmat for barn, disse søte, smakfulle appelsinene representerer forbrukerens behov for å ha en lett henting for energi, enten det er fysisk eller åndelig. Tenk på hvem eller hva som spiser mandarinen, samt hvor den kom fra, om den ble kjøpt eller gitt, osv.

Floke

For at drømmeren skal bli viklet inn i noe representerer ofte et rot som individet befinner seg i i den våkne verdenen. Det ville være lurt for drømmeren å bestemme hvordan floke rømmes i drømmen og bruke en lignende løsning på ekvivalenslivet.

Tango

I en drøm representerer denne dansen sensualitet og en fri ånd, brukt på en ikke-destruktiv måte som ofte krever samarbeid med en annen. Tenk på hvem som danser.

Se Danse* for videre drømmesymbolikk.

Tank(Container)

Tanker representerer en lagringsmodus. En full tank kan representere dusør, mens en tank med lekkasje kan representere tap av lykken eller materialet. Hvis drømmeren kan fortelle hva tanken holder eller andre detaljer om tanken, bør du også vurdere disse. Noen ganger kan tanken ha noe levende inni seg, som representerer å holde noe på flasken. I dette tilfellet bør du vurdere hva skapningen er eller kan representere.

Tank(Kjøretøy)

Tanker i en drøm kan representere evnen til forsvare seg og ens tro eller posisjon hvis den drives av drømmeren. Hvis den betjenes av noen andre, kan tanken symbolisere en stor fare i drømmerens liv. Tenk på hvem som kjører tanken.

skille

Grensen mellom lysere og mørkere hud kan representere en situasjons polaritet og behovet for å se på begge sider av en mening eller hendelse. Tenk på hvem de solbrune linjene er tilstede og hva drømmeren forbinder denne personen med.

Garveri

Garvning, det å produsere lær fra dyrehud, er et farlig og stinkende yrke som gir et sårt tiltrengt produkt. Å drømme om et garveri kan antyde et kommende helsetap eller fortjeneste. Hvis drømmeren er en garver, kan det bety at de er i ferd med å finne arbeid i et viktig yrke som ikke er det de håpet på, mens det å kjøpe lær symboliserer suksess, men ikke sterke forhold.

Solseng

Å se eller drømme om en solseng kan representere en tid som bruken eller drømmeren bruker på deres selvbilde når det er viktigere ting å ta seg av. Hvis noen andre enn drømmeren bruker eller er i ferd med å bruke solarium, bør du vurdere hvem den personen er.

Tantrum

De skrikende anfallene som ofte er iscenesatt av små barn, er ineffektive, umodne og noen ganger til og med voldelige eller farlige uttrykk for sinne eller skuffelse. For drømmeren å kaste et tantrum representerer at noen aspekter av livet deres krever mer sofistikert respons . Hvis noen andre i drømmen kaster et raserianfall, betyr det ofte ganske enkelt at drømmeren skal lede energien mot et mål, i stedet for å se på at noen andre får anfall, selv om det fortsatt kan være nyttig for drømmeren å vurdere hvem det var. .

909 angel nummer betydning

Teip

Å bruke tape i en drøm representerer kjedelig og oppfyllende arbeid. Å kjøpe tape representerer anskaffelse av ulykke. Vurder hvem som kjøper eller bruker båndet og hva det er ment å gjøre.

Tapet

Å drømme om et fint tapet i god stand betyr ofte at drømmeren vil oppnå drømmen om å leve høyt. Hvis veggteppet er slitt eller støvet, kan det bety at drømmeren ikke vil oppnå suksess hvis dagens forhold forblir uendret. Hvis det kan sees på det tapetet viser, kan du vurdere hvilken betydning tapetet kan ha.

Båndorm

Å se eller ha en bendelorm representerer en potensielt tap lykke eller helse.

Del Med Vennene Dine: