Valgdagsaktivitet for barn: Stemmegivning

En av de beste valgdagaktivitetene for barn er ekstremt enkel: stemme med dem ! Det er også en fin måte å lære om demokrati og vise dem at du verdsetter stemmerett.Civics aktivitet for barn - ta dem med til valglokalet for å stemme!

Ta barna dine til avstemningene:

I dag er det valgdag, og selv om det kan ta litt ekstra tid og planlegging, håper jeg du tar barna dine med på valglokalet! Tross alt, læringsaktiviteter for barn er mest effektive når de oppleves med virkelige situasjoner. Fordi skolene blir brukt som valglokaler, har ungdomsskolebarna i New York valgdag, så når mine medforeldre spør meg hva vi skal gjøre hele dagen i dag, svarer jeg: 'Stem selvfølgelig!'

Snakk om demokrati med barn:

På turen til valglokalet forteller jeg barna mine (i alderen 8 og nesten 5) om hvilke saker jeg skal stemme på. I år stemmer vi for en ny ordfører, andre byomspennende kontorer samt valginitiativer. Jeg presenterer problemene på en måte de kan forstå og spørre om deres meninger. ( Bonus: det tvinger meg til ikke å være tilfreds med problemene. ) Min eldre sønn liker spesielt å være inkludert. Han er i en alder der han virkelig begynner å forstå hvordan politikk påvirker livet hans.

Jeg prøver veldig hardt å stille spørsmål, i stedet for bare å fortelle sønnene mine hvordan jeg stemmer. Jeg vil at de skal vokse opp til å være nysgjerrige, åpensinnede borgere , ikke bare stemme ett parti fordi det er det deres mor og far fortalte dem at det er riktig å gjøre. Det blir så kjedelig å høre at folk tuter sint ensidige meninger på hverandre, og jeg vil at barna mine skal vokse opp for å bli bedre enn det.

Ta barna med på valglokalet - valgdagsaktivitetLa barna dine stemme:

Jeg lot barna mine skli stemmeseddelen inn i stemmeapparatet eller trekke i spaken, avhengig av hvilken type stemmemekanisme som er i bruk den dagen. De elsker maskinene som leveres med hånd, men New York utfaser dem for elektronisk avstemming, som etter min mening ikke er like morsomt! Hvis jeg husker å gjøre det på forhånd, fyller jeg ut en øvingsstemming og lar sønnen min lese 'svarene' mens jeg fyller ut boblene.

Vanlige svar jeg får fra foreldre når jeg forteller dem at jeg tar barna mine til valglokalet:

16. desember dyrekretsen

Linjene er for lange!
Det er sant at barna ikke er så gode til å vente i kø. Chat med dem viktigheten av å vente! Snakk om hvilke tiltak samfunn kan iverksette for å redusere ventetiden og gjøre det lettere å stemme. Avhengig av alder på barnet ditt, kan det utløse en veldig god diskusjon om å sikre at alle har like tilgang til avstemningene.Ta med noen få bøker å lese og en travel pose (eller to). Vi har en liste over bøker om valg og kaffekopper og fargestifter har masse travle bagideer .

Barna mine får ikke dagen fri fra skolen.
Greit nok. Bestem om det er viktig nok for deg å ta dem med før eller etter skoletid. Moren min tok meg alltid etter skolen. Prøv å gå med venner. Jeg husker at jeg lekte med de andre barna mens mamma og vennene hennes stemte.

Alternativt, hvis du virkelig ikke kan ta med barna, må du sette deg ned med dem og snakke om opplevelsen. Fortell dem hva du stemte på, hvordan det var på valglokalet, og viktigst av alt, spør dem hvordan de ville stemme!Synes du det er viktig å ta med barn når du stemmer? Vil de være med deg i dag?

Del Med Vennene Dine: