Utviklingen av brevpapir gjennom årene

Lenge før folk har sendt meldinger til hverandre. Før papir ble oppfunnet, brukte folk forskjellige materialer til bokstavene sine, de brukte lær, leire, planteblader og papyrus.Etter hvert som tiden gikk og papir ble oppdaget, begynte folk å lage sine brev på en mer formell måte. Det var ikke før den industrielle revolusjonen på 1800-tallet at brevpapir som vi vet i dag ble liv.

Eksistensen av trykkpresser og fremveksten av Industriell design - som kunne ha vært en forløper for den minimalistiske bevegelsen på 1960-tallet - forårsaket brevpapirens allestedsnærværelse blant fremtredende mennesker og bedrifter i løpet av den tiden. Det kan også ha forårsaket avvik fra den borgerlige og intrikate stilen i jugendstil og den viktorianske designstilen.

Avviket fra viktoriansk stil og jugendstil førte til et hjerteforandring i design. Med den ledende filosofien til Industriell design - funksjonalitet over form - folk begynte å vedta enklere design som var enklere å produsere og billigere.

Det var i løpet av 20thårhundre at vi så blomstringen og viktigheten av brevpapiret. Det tillot folk og spesielt selskaper å skape en identitet for virksomheten sin. Det ga vei for forskjellige ideer og anvendelse av annonser og nye kunstbevegelser som kom etter 19thårhundre.

Her er noen eksempler på design som er delt inn i tre grupper - den første og siste delen av de 20thog 21St.århundre.

Innholdsfortegnelse

Tidlig del av 20thÅrhundre

I løpet av 20-årenethårhundre, brukte mennesker og bedrifter varierende design på brevhodene. De fleste fremtredende bruker enkle og minimalistiske design, og bedrifter brukte forskjellige bilder som kan tilskrives deres bransje.

201 nummer

Siste del av 20thÅrhundre

Vi så fremveksten av radio og TV i løpet av siste del av 20thårhundre. Med den stigende reklamebransjen blir behovet for en bedriftsidentitet tydeligere. I løpet av denne perioden så vi forskjellige endringer og fremveksten av opprørsk ungdom, som kunne ha påvirket de forskjellige designstilene som ble brukt i denne perioden.

30 aug horoskop

dikt fra barn til forelder

Den 21St.Århundre

Den nåværende designen av brevpapir har utviklet seg - fra den funksjonelle minimalistiske til den radikale postmoderne stilen. Designere i dag har en evne til å kombinere forskjellige påvirkninger avledet av tidligere kunstbevegelser; fra minimalisme til konseptuell kunst til postmoderne designstiler.

Brevhoder har blitt spilt en sentral rolle for mange mennesker - fra personligheter til bedrifter - det har gjort det mulig for folk å skape en identitet for andre å vite hvem de er, og hva de gjør. Det har gitt en vei for bedrifter å utforske og nå ut til folket. Flere vintage-postkort finner du på Brevpapir .

Del Med Vennene Dine: