Finn Ut Antall Engel

Trekk ut vokal- og instrumentalspor fra hvilken som helst lyd med Lalal.ai

Musikk er overalt. Og i dag har det blitt et uunnværlig element i hverdagen vår. Enten vi lytter til musikk ved hjelp av AirPods eller vi lager mikser for senior soiree, er musikk en stor del av vår daglige rutine og til og med vår karriere.Flere og flere mennesker vil være lydteknikere, DJ-er, musikere, låtskrivere eller produsenter. Hvis dette er noe du alltid har ønsket å gjøre, vil du begynne i det små. Men bare fordi du tar ting sakte, betyr ikke det at du ikke fortjener det beste i markedet.

Takket være dagens teknologi kan vi nå lage fantastisk musikk uten å bruke mye. Og med Lalal.ai , vokal- og instrumentalutvinning ble bare lettere.

Innholdsfortegnelse

Hva er Lalal.AI?

Trekk ut vokal- og instrumentalspor fra hvilken som helst lyd med Lalal AI

Lalal.ai bruker en av verdens beste AI-drevne teknologi for å trekke ut vokal- og instrumentalspor fra hvilken som helst lyd. Denne online tjenesten tar sikte på å gjøre det lettere å lage musikk og mikse. Som en neste generasjons musikkseparasjonstjeneste, lar den alle raskt og enkelt fjerne vokal- og instrumentalspor uten tap av kvalitet.I motsetning til lignende tjenester i markedet i dag, Lalal.ai utnytter AI-teknologi, noe som gjør prosessen deres mye raskere og mer sømløs. De har nylig lagt til et avansert behandlingsfilter med tre nivåer (Mild, Normal og Aggressive) for å sikre at du får den reneste kildeseparasjonen.

Minimum behandlingsnivå, Mild , lar deg lytte til feilene i det originale sporet så vel som interpenetrasjonen av de atskilte sporene. Vanlig derimot, bruker moderat filtrering. Og Aggressiv er det maksimale behandlingsnivået som lar deg oppfatte sensitive gjenstander.

81 engelnummer

Den beste delen? Du kan teste Lalal.ai gratis! Last opp en kort lydfil for å se hvordan den enkelt trekker ut vokal- og instrumentalspor. Du kan til og med laste ned prøvene til eget bruk. Kan du ikke få nok? Deres fleksible og rimelige prisplaner lar deg legge inn opptil totalt 90 minutter med lydfiler for så lite som $ 10.Hvordan bruke Lalal.AI?

Til dags dato er det ingen app ennå for Lalal.ai . Du kan imidlertid legge den til bokmerke i nettleseren din for å trekke opp når du trenger det. Det er veldig brukervennlig, så du trenger ikke å bekymre deg for bestemor eller til og med lillebroren din som bruker den.

Slik fungerer det:

  • Trinn 1: Velg behandlingsfilteret (Mild, Normal eller Aggressive) fra hjemmesiden.
  • Trinn 2: Klikk på Velg fil for å velge lydfilen fra enheten.
  • Trinn 3: Kø vil starte med en gang, så bare vent til utvinningen er ferdig.

Og det er det! Når ekstraksjonen er fullført, vil tjenesten ha skilt vokal- og instrumentalspor fra filen din. Du kan lytte til et eksempel før du laster det ned. Bare klikk på Start på nytt for å starte en annen prosess.Kanskje noe av det beste med Lalal.ai er prisene. Bare betal for det du vil bruke. Hvis du er musikkelsker eller hobbyist, kan du legge inn opptil 10 spor eller 90 minutter totalt lydfiler for bare $ 10. For fagpersoner eller innholdsskapere som kanskje trenger å jobbe med mer, kan du legge inn 30 spor eller totalt 500 minutter for bare $ 30.

Fortsatt ikke nok? Lalal.ai tilbyr også tilpassede pakker eller pris på forespørsel. Bare kontakt dem for mer informasjon.

Hvem kan bruke Lalal.ai?

Lalal.ai er så allsidig og brukervennlig at alle kan bruke den. Det anbefales for folk som liker musikk og liker å leke med lydfiler. Men det er også en flott tjeneste for DJ-er, musikere, lydprodusenter, dansere, samt digitale innholdsskapere på forskjellige plattformer, som YouTube, SoundCloud og til og med TikTok.

Er du en ambisiøs sanger / låtskriver? Sørg for at du fremhever den fantastiske stemmen din ved å skille vokalen fra lydfilen som skal sendes til et innspillingsstudio. Vil du at den nye singelen din skal vises i en reklame? Gjør deg klar til å imponere potensielle kunder ved å raskt trekke ut instrumentalsporene ved hjelp av Lalal.ai’s avansert teknologi.

Hvis hobbyen din er musikk, kan du bruke den Lalal.ai å leke med lydstengler. Etter å ha hentet ut vokalen og instrumentalene, kan du blande den med andre spor for å lage helt nye brikker. Vis frem kreasjonene dine på en fest, soiree, bursdagsbash eller last dem opp på YouTube. Få venner til å høre på under de vanlige videochattene dine.

Når det gjelder musikk, er det alltid gøy uansett hva du liker!

Klar til å lage musikk?

Musikk er en stor del av dagens kultur; det er vanskelig å forestille seg hva våre liv ville være nå hvis vi ikke hadde det. Fra filmer, spill, Spotify, klubber og YouTube-skaperne, er det lettere enn noensinne for folk å forfølge lidenskapene sine innen musikk.

Så hvorfor ikke starte i dag?

Med Lalal.ai , kan du begynne å leke med eksisterende lydfiler på enhetene dine. Pakk ut vokal for å studere tonehøyde. Eller skille favorittinstrumentene dine for å hjelpe deg med å sove om natten. Men du vil bruke den, Lalal.ai er neste generasjons lydverktøy du ikke vil være foruten!

Del Med Vennene Dine: