Fem tenkespill for barn

Tenkespill for barn er noe av det enkleste innendørs aktiviteter du kan finne. De fungerer også når du er ute av huset også. Har du noen gang ventet i kø, eller kjørt i bilen med barn som ikke kan holde stille eller slutte å sutre? Trenger du noen nye tenkespill enn '20 spørsmål 'og' Jeg spionerer med mitt lille øye ... '? Jeg tenkte det.7557 nummer

Morsomme tenkespill for barn.

Det er enkelt å trekke ut iPhone eller GameBoy for å holde barna opptatt, men mye mer givende å engasjere seg med barna dine. Så neste gang du venter på å betale for dagligvarer, på en lang biltur eller, som oss, og venter på at bussen eller T-banen skal ankomme, kan du prøve en av dissefemseks tenkespill for å holde tankene opptatt og hjernen deres trent. Som et alternativ, prøv noen tungetvinger for en rask underholdningskorrigering .

1. Imaginær reisende . Skifte og fortsette med påfølgende bokstaver i alfabetet, forestiller barna seg hvor de kan gå og hvilket objekt de vil ha med på turen. For eksempel: 'Jeg skal til tante Amanda og ta Aardvark.' 'Jeg skal til Bermuda og jeg tar den blå ballongen min.' Oppfordre deltakerne til å være så tullete som mulig.

to. Eventyr tid . Ett barn begynner en historie med en enkelt setning. Ved å bygge på setningen fortsetter neste barn historien med sin egen setning for å fortsette historien. Du kan variere dette spillet slik at historien blir fortalt med vekslende ord, setninger, setninger eller avsnitt.

3. Jeg ser et rim . Etter tur og fullfør setningen 'Jeg ser en ____.' Hver spiller må rime det siste ordet med den forrige spillerens ord. For eksempel, 'Jeg ser en flaggermus', 'Nei, jeg ser en hatt', 'Men jeg ser en katt!' Når du har utmattet ett rim, begynn med et nytt ord!

Fire. Heldigvis / dessverre . Dette spillet er inspirert av Remy Charlips bok, Heldigvis . En spiller starter en historie med en setning som 'Heldigvis kommer bussen.' Den neste spilleren kontrer med en setning som: 'Dessverre ble det til et fly og fløy bort!' Neste spiller starter igjen med 'Heldigvis ...' Guttene mine elsker denne.

5. Navn Fem . Velg en kategori som stater, blomster, dyr og å gå gjennom alfabetet, hver spiller må nevne fem ting i den kategorien. For eksempel, hvis dyr er kategorien, kan den første spilleren si aardvark, antilope, ant, anteater, ape. Neste spiller starter med B: babian, bie, bjørn, bullfrog, bird.

6. Tidsbestemte kategorier . Mobiltelefonen i lommen har sannsynligvis en stoppeklokke. Velg en kategori som dyr, spill, planter, lilla matvarer og utfordre barna å se hvor mange ting de kan finne på i den kategorien på ett minutt.

Ikke glem å ta hensyn til aldrene til de minste deltakerne dine. Hvert spill kan endres tilsvarende. Navn Five kan for eksempel bli 'Navn to'. Og ikke bli overrasket om barna dine vil lage sine egne tenkespill. Det er et sikkert tegn på at hjernen deres er i god arbeidsform.

Mer super morsomme måter å strekke hjernen din og forbedre tankegangen:

  • Symmetripapir
  • Rask hjernetrim
  • Morsomme og fantastiske hjernetrim for familiesammenkomster
  • Vend to sirkler til en firkant!

Familiens hjernetrim til fester og sammenkomster.

Tenkespill for barn bygger hjerner!

30. oktober tegn

Del Med Vennene Dine: