Finn Ut Antall Engel

Fredag ​​gjestepost: Utendørs bilvask med varmt vær

Jeg har gjort et par innendørs bilvask aktiviteter i løpet av de siste to ukene, så da Shannon sendte meg gjesteposten i dag, var jeg glad for å se at det var bilvask-tema! Det varme været er her så nyt! Og ikke glem å sjekke ut den flotte nye boka hennes: Den essensielle hjemmeværende mamma-håndboken: Hvordan få et fantastisk liv blant barn og kaos.

Warm-Weather Kids 'Activity: Utendørs bilvask

For ikke lenge siden inviterte mamma og Kiddo meg til å skrive et gjestepost om barnas aktivitetside for Hva gjør vi hele dagen? Med tanke på at jeg har lest dette nettstedet i årevis og ofte har ansett det som en gullstandard barnas aktivitetsressurs for harrede hjemmemødre, var jeg veldig smigret. Mor og Kiddo har nylig lest og anmeldt min nylig utgitte bok, The Essential Stay-at-Home Mom Manua l , som inkluderer et spesielt bonuskapittel til slutt kalt, ikke så tilfeldig, '' Så, hva gjør du hele dagen? ': Enkle, hjemme-barneaktiviteter som ikke vil knuse banken eller gjøre deg gal, 'så jeg skjønte at jeg ville ta en av ideene fra det kapitlet å snakke om i dag.Utendørs bilvask

Jeg vet ikke hvor du bor, men her i MN har det vært ukarakteristisk vårlignende i flere uker, og tenker på varme vær og utendørsaktiviteter. Her er en morsom barneaktivitet å dra ut i vår og sommer når det er varmt. Hvis du bor i byen og ikke har en innkjørsel, kan du være kreativ og bruke en bøyning, fortau, bakgate eller noe annet sted du kan ta i bruk for morsomt vannspill. (Du kan til og med gjøre dette på gresset et sted hvis du bare bruker vanlig vann og ikke såpe.)

Lekebilvasken er enkel. Alt du trenger å gjøre er å samle barnas (enda bedre: få dem til å samle) vannsikre lekebiler, lastebiler og andre kjøretøy, og bringe dem ut med bøtter med vanlig og såpevann, vasker og svamper til en utendørs bil vask.' Stol på meg - barn i mange aldre elsker alt som involverer vann på en varm dag, så strekk moroa så lenge som mulig ved å legge til eventuelle vaskbare 'kjøretøy' du kan tenke deg, fra Matchbox-biler til den Fisher Price Little People brannbilen . Ikke stopp ved de små lekene; legg til ekte leker, trehjulssykler, sykler og scootere barna dine også bruker - døtrene mine inkluderte til og med leketøybutikken sin fra lekerommet vårt - og la dem gi alt en god skrubb. Nå er det bra, rent moro!

Del Med Vennene Dine: