Moro Og Spill

Kostyme fakta og arbeidsark

Et kostyme er en type klær, kjole eller klær som en person eller gruppe bruker under spesifikke hendelser og anledninger som Halloween. Klikk for flere fakta.

Les Mer

Batman fakta og arbeidsark

Batman er en fiktiv superhelt skapt av artisten Bob Kane og forfatteren Bill Finger. Klikk for enda flere fakta og last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Sirkusfakta og arbeidsark

Et sirkus er en spesiell type underholdning som kan nytes av barn og voksne. Sirkus er en gruppe utøvere som kan inkludere akrobater, klovner, trente dyr, trapes-handlinger, musikere, hoopere, tightropers, gjøglere og andre artister som utfører stunts. Klikk for å finne ut mer i dag.

Les Mer

Sjokolade fakta og arbeidsark

Sjokolade er mat laget av frøene fra et kakaotre. Den brukes i mange desserter som pudding, kaker, godteri og iskrem. Det kan være en fast form som en godteri eller det kan være i en flytende form som varm sjokolade. Klikk for å lese mer sjokoladefakta eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Farger Fakta & Arbeidsark

Klikk for mer fakta eller last ned Colours-regnearksamlingen. Lær mer om farge, eller farge, som er en egenskap ved lys sett av mennesker.

Les Mer

Fakta og arbeidsark om sjakk

Gratis sjakkfakta og informasjon, og en samling av sjakk-arbeidsark for bruk på skolen i et hjemmeundervisningsmiljø. Flott for skole og hjemmebruk.

Les Mer

Emma fakta og arbeidsark

Emma er utvilsomt den mest lettbeinte boken av Jane Austen. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Klovnefakta og arbeidsark

Clown bruker slapstick eller noen form for fysisk komedie for å gi latter. Klikk for enda flere fakta og last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Gargoyle fakta og arbeidsark

Gargoyles er groteske mytiske skapninger som sitter på toppen av gamle katedraler og kirker. Klikk for enda flere fakta og last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Gremlin fakta og arbeidsark

Klikk for enda flere fakta eller last ned arbeidsarkene og les om gremlins som er fiktive reptillignende skapninger som saboterer fly.

Les Mer

Haunted House fakta og arbeidsark

Opprinnelsen til det hjemsøkte huset går tilbake til London fra 1800-tallet da en rekke illusjoner og attraksjoner introduserte publikum til nye former for grufull underholdning. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

LEGO fakta og arbeidsark

Lego morsomme fakta og arbeidsark. Inkluderer leksjonsplaner og studiemateriell. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format. Flott for skole og hjemmebruk.

Les Mer

Jack-O-Lantern fakta og arbeidsark

På 1800-tallet kom flere bølger av irske immigranter til Amerika. De irske immigrantene oppdaget raskt at gresskar var store og enkle å skjære ut, og derfor brukte de dem til Jack O'Lanterns. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Jane Eyre fakta og arbeidsark

Jane Eyre ble opprinnelig utgitt som Jane Eyre: An Autobiography 16. oktober 1847. Klikk for flere fakta om barn og last ned samlingen av regneark.

Les Mer

Maze fakta og arbeidsark

Gratis Maze fakta og informasjon, og en samling av Maze-arbeidsark. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format. Flott for skole og hjemmebruk.

Les Mer