Morsomme ting å gjøre i vinterferien: Inkludert gratis planlegger!

Skolen er i ferd med å bryte for høytiden, og du har ikke en plan!Ingen ferietur, ingen klasser, og det virker som alle andre er utenfor byen, så nei, du kan ikke sende barna og vennene deres ned for å spille bordfotball i kjelleren i timevis. Og det å la dem spille på iPad i to uker virker ikke som at flott av en idé.

Visst, avhengig av alder, kan du for det meste la barna bli underholdende når de kjeder seg, men det fungerer ikke for alle barn hele tiden. Visstnok kan din fjorten år gamle være fornøyd med å holde kjeft på rommet sitt i løpet av hele vinterferien, men din 7 år gamle kommer til å vandre inn og ut av rommet mens du prøver å få gjort litt arbeid.

Morsomme ting å gjøre i skoleferien

Så ja, til tross for din hands-off, frittgående foreldrestil, og har en plan for noen gode hjerneforsterkende, skjermfrie ting å gjøre, enten det er juleferieideer du trenger, eller en hvilken som helst gammel skoleferie, bruk dette liste over ( for det meste ) innendørs ideer for å redde sunnheten din.

For å gjøre ting enda enklere har jeg laget en utskrivbar ferieferieplanlegger. Whoo! Barn liker å se fremgangen deres, og denne planleggeren vil gi dem en praktisk måte å holde rede på hvor mye moro de har. På slutten av skolepausen kan de se tilbake og si:

Se hvor mye vi oppnådde!

Kanskje når de skriver 'hva jeg gjorde i løpet av skoleferien' - essayet om spillene og hjernetrimene de gjorde!

MER: Snødagaktiviteter for barn

Hvordan bruke Holiday Break Planner

OPPDATER! Jeg har lagt til syv flere dager med ideer, til sammen 21.

Skriv ut pdf-en med ideene til vinterferien. Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så sender jeg den rett til deg.

Deretter klipper du ut alle individuelle ideer fra de utfylte tabellene. Plasser dem i tre boller sortert etter spill, hjernetrim og ideer om familietilknytning.

Tom planlegger og utskjæringer

Legg arkene med de tomme bordene på kjøleskapet eller oppslagstavlen.

Velg en aktivitet fra hver kategori hver dag. Når du ( og / eller barna dine ) har fullført den aktiviteten, lim inn ( med tape eller lim ) aktiviteten til det tilsvarende blanke punktet i diagrammet.

Aktivitetsplanlegging for skoleferie

Alternativt kan du spille bingo på skoleferien. I stedet for å kutte ut alle aktivitetene, kryss dem av mens du gjør dem. Bruk en annen farge hver dag og sikte på en aktivitet fra hver kategori.

Ferieferieplanlegger bingo

TIPS FOR BRUK AV PLANLAGEREN:

Gå videre og bland og matche aktivitetene! Du trenger ikke å gjøre dem i nøyaktig rekkefølge som i den opprinnelige planleggingstabellen.

Hopp over dager hvis du allerede har planlagt en familieaktivitet, eller hvis det er en stor høytid. Som, si, jul. For å være sikker er dette morsomme juleferieideer, men du trenger ikke å gjøre det på selve dagen!

Noen av spillene har valgfrie utskrivbare spillbrett, og noen få av hjernevirksomhetene har utskrift. Hvis du er organisert, kan du skrive dem ut før ferien begynner. Hvis du ikke er uorganisert, bare bokmerke denne siden; nedenfor finner du en liste over lenker til aktivitetene som krever instruksjoner.

Her er lenkene til skoleferieaktivitetene:

hvordan lage en transformerende ninjastjerne trinn for trinn

( Merk: Dette er ikke den uttømmende listen over alle aktivitetene som er inkludert, bare til de som du kanskje trenger instruksjoner for. Ikke alle aktiviteter i planleggeren trenger instruksjoner. )

Spill:

Hjernetrim:

Familieforbindelsesideer:

Ferieferier trenger ikke å dreie seg om å høre barna si: 'Jeg kjeder meg!' eller ber om ytterligere 30 minutter med videospill! Jeg håper du og barna dine liker å tilbringe tid sammen ( og hver for seg! ) med disse morsomme skjermfrie ideene!

Del Med Vennene Dine: