Finn Ut Antall Engel

Månedens spill: Impact: Battle of Elements!

Her er hva du vil: et spill som tar null tid å lære, er raskt å spille, men engasjerende nok til at det å spille det om og om igjen på forespørsel fra barnet ditt ikke sender hjernen din til en kjedsomhetsspiral.Har jeg rett?Derfor deler jeg i dag sønnens nye favorittspill med deg. Ravensburger’s Effekt: Battle of Elements . Først bør du vite at visse individer i dette huset ( ok, ungen min ) er besatt ( besatt, sier jeg deg ) med alt som har med elementene å gjøre: jord, luft, vann og ild.

Impact Battle of Element Terningspill

Han er spesielt fascinert når elementer kombineres med magiske skapninger, og det er derfor forrige måneds Mystic Market var en slik hit.

Effekt: Battle of Elements involverer ikke magiske ingredienser eller skapninger, men det har en innvirkning. ( Beklager, jeg kunne ikke hjelpe meg selv. )7. mai dyrekretsen

Merk: Ravensburger sendte oss et spill for å prøve. Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Alle meninger er selvfølgelig mine egne.Om Impact: Battle of Elements

Effekt: Battle of Elements er et fartsfylt, raskt å spille terningspill for 2-5 spillere. Spillet består av en 'gryte' og 6-sidig terning med ild, lyn, vann, vind, jord og en tom side.

Etter hver tur kaster spillerne terningene sine i gryten og prøver å kaste matchende terninger. Hvis du kaster en kamp, ​​får du beholde terningene dine. Blanke terninger fjernes fra spillet og elementer som ikke samsvarer, blir igjen i kjelen. Spilleren som varer lengst uten å miste alle terningene, er vinneren.Boks som gryte med element terning

Det som gjør spillet ekstra spennende er at hvert av elementene gir en vri på spillet. I begynnelsen av spillet 'aktiverer' en spiller et av elementene slik at når en kamp av det elementet rulles, utløses en handling eller en spillfunksjon.11 sep dyrekretsen

For eksempel, hvis en brannkamp blir kastet, løper spillerne for å stable terningene sine for å være den som samler kampen og legger den til deres stash.

Et annet sentralt element er at når du kaster terninger i gryten, kan spillerne prøve å transformere de eksisterende terningene ved å slå dem over og avsløre en annen side. Men du må gjøre det uten å slå terningene ut av kjelen!

Elements terning for Impact-spill

Hvorfor du bør spille Impact

Effekt: Battle of Elements er ekstremt lett å lære. Dette kan være litt av en lettelse etter å ha spilt spill der du må lese instruksjonene flere ganger før du får tak i et spill. Du vet hva jeg snakker om!Det er også raskt å spille. En runde med spill kan ta så lite som fem minutter. Vi har satt flere runder i trange tidspunkter når sønnen min trenger en rask distraksjon. Siden det ikke er noen oppsett å snakke om, kan vi begynne å spille med en gang og legge bort spillet raskt når vi er ferdige.

Det er først og fremst et heldig spill, men det er en liten strategi involvert. Er det bedre å fortsette å rulle eller holde hånden? Prøver du å slå inn eller fjerne de andre terningene? Små strategivalg kan gi stor innvirkning. ( Der går jeg igjen! Stopp meg nå. )

Jeg er overrasket over hvor morsomt dette spillet er for sin enkelhet! Ravensburger anbefaler spillet i alderen 8 år og oppover, men jeg tror absolutt barn så unge som 5 år kommer til å fange opp, og det gjør det til et flott familiespill.

Finn det på Amazon: Effekt: Battle of Elements

Del Med Vennene Dine: