Månedens spill: Mystic Market

Mystic Market er et unikt familiespill med noen av de morsomste rekvisittene noensinne, og vi er avhengige! Dette problemløsende spillet med et snev av magi inviterer spillerne til å forestille seg seg selv i en markedsverden som er full av handel med vidunderlige elementer der spillerne må være flinke nok til å overvinne skiftende formuer.Nysgjerrig?

35 betydning
Kort, mynter og magiske flasker til spillet mystiske markedet

Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. ThinkFun sendte oss et spill for å prøve. Alle meninger er mine egne.

Hva er Mystic Market?

Mystic Market er et kortspill som oppfordrer spillerne til å bruke sin logikk og problemløsningsferdigheter. Spillet begynner med forutsetningen om at spillere er handelsmenn på et marked, som kjøper og selger magiske gjenstander som nissestøv og havfruetårer. Målet er å være kunnskapsrik nok til å samle den største formuen til tross for varens stadig skiftende verdi.

Barn vil elske Mystic Market utstyr! Det er 6 ingredienser hetteglass fylt med glitter i forskjellige farger, som representerer potion ingrediensene som er til salgs på markedet. De hviler på 'verdisporet', hvor plasseringen avgjør prisen. Kortstokken inkluderer ingredienskort og forsyningskort. En skattekiste på 75 mynter i forskjellige verdier avrunder utstyret.

Mystic Market er designet for 2-4 spillere, og mens ThinkFun anbefaler det i alderen 10 og oppover, tror jeg erfarne spillere i alderen 8 og oppover lett kan spille. Se videoen på slutten av dette innlegget for å se de eksakte spillereglene.

Hvorfor spille Mystic Market?

Mystic Market er et morsomt tillegg til spillskapet for familier som liker spill med litt mer kompleksitet enn den vanlige prisen, men ikke vil spille full Catan-spill.

Å spille Mystic Market har også fordeler i hjernen! Spillere er pålagt å engasjere seg i problemløsning og logiske ferdigheter. I tillegg er god sportsånd et pluss når vi takler skuffelsen over et plutselig skifte i verdien av ingredienser eller inneholder gleden over en konkurrent når dine egne varer blir mer verdifulle!

Alt i alt er dette spillet et utmerket valg for barn ( som min ) som har en forkjærlighet for ting som drager og andre mytiske skapninger eller som later til å reise til magiske steder.

Finn det på Amazon: Mystic Market

hva betyr 25

Mer unike brettspill for familier:

Del Med Vennene Dine: