Finn Ut Antall Engel

Månedens spill: Skippity

Du kjenner kanskje igjen Skippity som spillet jeg brukte til min Spill Gaveguide bilde. Den er laget av et av favorittspillbedriftene mine, Mindware. Det er en variant av brikker, men mye morsommere. Sjakk er faktisk et av få spill jeg ikke liker, men jeg elsker Skippity.skippity

Skippity-spill for barn

(Merk: dette innlegget bruker tilknyttede lenker)

Spillere bytter på å samle brikker ved å hoppe over en eller flere sjetonger. I motsetning til brikker tilhører ikke brikkene på spillebrettet noen spiller - før de hoppes over, altså! Hvem som helst kan hoppe over hvilken som helst brikke. Skippity bruker strategiske tenkende ferdigheter fordi objektet ikke bare er å samle så mange sjetonger som mulig, men å samle komplette sett med farger.

8. september dyrekretsen

Spesielle hensyn:

  • Skippity er et enkelt spill å forstå. Barn så små som 5 år kan lett leke. Eldre 4-er kan kanskje også spille.

Tips for å leke med førskolebarn og småbarn ved bordet:  • Skippity er et flott spill for førskolebarn å sette opp. Fargede sjetonger matches med deres tilsvarende firkant. New Kid elsker å øve på sine korrespondanseevner fra 1 til 1.
  • Førskolebarn kan også hjelpe med å hoppe over sjetonger med en viss voksen retning. Count hopper høyt for praksis før matematikk.
  • Småbarn kan leke med sjetonger på siden etter at de er blitt fanget. Selvfølgelig er det bare de voksne spillerne som er villige til å gi opp sjetongene sine. 8 år gamle gutter vil aldri gi fra seg sjetonger til en yngre brødre!
  • Småbarn kan bruke tavlen og chips fungerer med fargegjenkjenning.

Sjekk innleggene mine for det andre spillet mitt i måneden: Skip-bo , Dyrebingo , Colorku , Elver, veier og skinner , Qwirkle , og Rummikub.

Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.

Del Med Vennene Dine: