Geografi

Amur River fakta og arbeidsark

Amur-elven er den 10. lengste elven i verden, og måler omtrent 2824 kilometer lang. Klikk for mer fakta og informasjon eller last ned arbeidsarkene.

Les Mer

Amazon River fakta og arbeidsark

Amazon River fakta og arbeidsark. Inkluderer leksjonsplaner og studiemateriell. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format. Flott for skole og hjemmebruk.

Les Mer

Gamle Kyoto-fakta og arbeidsark

Antikkens Kyoto var den keiserlige hovedstaden i Japan siden 74 e.Kr. til midten av 1800-tallet. Klikk for mer fakta eller last ned de omfattende arbeidsarkene.

Les Mer

Angkor Wat fakta og arbeidsark

Angkor Wat er det største religiøse monumentet i verden, og måler 162,6 hektar. Det er hjertet og sjelen til Kambodsja og en kilde til voldsom nasjonal stolthet. Klikk for å lese hele faktafilen eller last ned vår omfattende regnearksamling.

Les Mer

Fakta og arbeidsark om vannmasser

Vann er lokalisert over hele planeten og vannmasser har forskjellige funksjoner. Klikk for enda flere fakta eller last ned den omfattende regnearksamlingen.

Les Mer

Bran Castle fakta og arbeidsark

Klikk for flere fakta og arbeidsark for å lære om Bran Castle, som er et nasjonalt monument og landemerke i Romania. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format.

Les Mer