Finn Ut Antall Engel

Håndlagde tidsskrifter og bøker om skriving for barn

Barna er tilbake på skolen, og det er på tide med et nytt bokkunstprosjekt med partneren min i bookish awesomeness, Ana fra Babble Dabble Do. Som du vet prøver jeg å oppmuntre barna mine til å gjøre det trene sine skriveferdigheter på lekende måter , inkludert bruk tidsskrifter for finmotorisk arbeid , eller lage en hobbybok .

Resirkulerte tidsskrifter laget av barn

599 nummer

Ana har opprettet en veldig enkelt bokbindingsprosjekt for barn som også vil hjelpe deg med å sykle opp alle de flotte kunstverkene de har laget hver dag siden de var gamle nok til å bruke en børste. Den andre tingen jeg liker med det er at jeg kunne bruke sider fra alle de halvtomme komposisjonsbøkene jeg har liggende!

En smart note: Jeg brukte brads til å binde bøkene, men Ana brukte en annen metode. Jeg vil ikke gi bort Ana's hemmeligheter, så du må gå videre til innlegget hennes for å få de fulle instruksjonene ( superenkelt, lover jeg ) etter at du har sett på hva vi opprettet.

Håndlagde tidsskrifter fra barn

Selv om dette prosjektet er ment å være enbarnelagetjournal, jeg gjorde det faktisk av meg selv. Det er to grunner. Den første er at hvis jeg hadde forsøkt å sykle kunstene mine barn foran dem, ville de ha kastet seg. Uansett at kunstverket har samlet støv bak i skapet i 3 år! Det blir verdifullt når mamma bestemmer seg for å lemleste det. Dere vet alle hva jeg snakker om. Imidlertid, hvis jeg gjør dette bak kulissene, er det ingen som bryr seg i det minste. For det andre planlegger jeg å gi disse tidsskriftene til barna mine i gaver. En håndlaget journal gir en flott gave, synes du ikke?

Selvfølgelig ville jeg aldri etterlate deg med et bokunstprosjekt uten å inkludere noen inspirerende bøker å lese! Sjekk ut valgene nedenfor. Du kan også ta en titt på min favoritt skrivetidsskrifter for barn .

Bøker om å skrive for å inspirere barna dine:

Dette er alle kapittelbøker, for 5 valg av bildebøker, besøk Babble Dabble Do . (Merk: bokomslag og titler er tilknyttede lenker.)


Moxy Maxwell elsker ikke å skrive takk . Plucky Moxy må skrive 12 takknotater for å få tillatelse til å delta på en stjernespekket Hollywood-bash. I stedet for bare å sette seg ned og skrive dem, lager hun en smart, men slags komplisert plan som går galt, men det er helt av en annen grunn at hun må savne det forventede partiet. Det er litt god humor i denne boka, og jeg liker hvordan de utradisjonelle kapitlene kan gi barna et eksempel på hvordan det å skrive historier kan være kreativt. Morsom.


En begynnelse, en rot og en slutt: den rette måten å skrive skriving på er oppfølgeren til en annen bok, Slutten på begynnelsen , og selv om det er en kort kapittelbok, tror jeg konseptene er sofistikerte nok til at jeg vil anbefale den i alderen 8 år og oppover. Ordspill og ordspill holder også målgruppen fast i den øvre elementære aldersgruppen. Historien følger sneglen Avon mens han prøver å skrive en historie. Han sliter litt, men får litt hjelp fra vennen Edward the Ant. Sammen takler de store spørsmål om skriving, for eksempel 'hva gjør en god historie?' Sjarmerende.


Katie Woo: Star Writer . Katie Woo er spunky kinesisk-amerikansk jente som er heltinnen i omtrent en gazillion tidlig kapittel bokserie. I 'Star Writer' -serien takler Katie en annen type skriving i hver bok, fra å skrive fiksjon, til journalskriving og poesi. Disse bokene er en slags hybrid mellom historiefortelling og sakprosa, med tips og triks om skriving i sidefeltet. Moro.


Spionen Harriet . Ikke glem denne klassiske boka om en jente som fører en spionjournal. Når journalen hennes blir stjålet og jevnaldrende lærer om de uflatterende tingene hun skrev om dem, finner hun seg selv en utstøtt. Det som gjør Harriet så fantastisk, er at hun er en ekte person. Hun er ikke alltid ( kanskje ikke engang ofte ) hyggelig for alle, hun gjør feil, men hun er smart og ressurssterk. Rått.


Skolehistorien . Andrew Clements utmerker seg i kategorien 'kapittelbøker om skolen', og det var derfor ingen overraskelse da jeg oppdaget boken hans om skriving. 12 år gamle Natalie har skrevet et manuskript, og siden moren er publiseringsagent, virker det naturlig at hun vil be om mors hjelp til å bli publisert. Natalie ønsker ikke å be moren sin om spesiell behandling, så venninnen Zoe overbeviser henne om å sende den inn under et pseudonym. Dette er en virkelig fantastisk bok, med et plott som får barna til å snu sider når Zoe og Natalie navigerer i en voksen verden mens de prøver å opprettholde sine hemmelige identiteter fra folk de kjenner. Deilig.

Jeg vil gjerne høre fra deg. Er barna dine forfattere? Hva liker de å skrive? Hvordan oppmuntrer du dem?

22. april tegn

Del Med Vennene Dine: