Her er hvordan hertuginne Camilla angivelig føler om måten kronen skildrer hennes prins Charles-affære

Den fjerde sesongen av Netflix-showet hadde premiere 15. november. Hertuginne Camilla Parker Bowles og Emerald Fennell portretterer henne på The Crown

Getty Images/NetflixHertuginne Camilla ble kanskje først en ekte kongelig i 2005 da hun giftet seg med prins Charles, men hun har vært en figur i kongelig drama siden de først møttes og dateres tilbake på 70-tallet.

Den nå hertuginne av Cornwall og prinsen av Wales virker herlig lykkelige sammen når vi ser dem i kongelige forlovelser. Men under ekteskapet med prinsesse Diana var Camilla den andre kvinnen og, ærlig talt, en del av en av de største kongelige skandalene i nyere tid. Det dramaet begynte å spille ut på den tredje sesongen av Kronen og fortsetter inn i sesong fire når vi første gang møter Lady Diana Spencer og ser forholdet hennes til Charles utfolde seg.

I følge en kongelig kilde tar ikke hertuginne Camilla skildringen hennes i serien for seriøst. (Skuespiller Emerald Fennell spiller henne.) Jeg ser for meg at hun kommer til å stille inn med et glass rødvin for å se det; hun har sett den forrige serien, en venn av hertuginne Camilla fortalte Vanity Fair . Hun har en fantastisk sans for humor, og dette vil ikke irritere henne det minste.

The Crown sesong 3 Camilla og Charles

Prins Charles (Josh O'Connor) og Camilla Parker Bowles (Emerald Fennell) i den tredje sesongen av Kronen . Des Willie/Netflix

Hun har sett den, selvfølgelig har hun, og jeg tror [Charles] også har gjort det, fortsatte kilden. Jeg tror ikke hun har noe reelt problem med det. Følelsen hennes er veldig mye 'Klag aldri, forklar aldri.'

26. februar stjernetegn
Charles og Camilla Parker Bowles i 1979

Prins Charles og Camilla Parker Bowles i 1979. Tim Graham

Ikke alle medlemmer av kongefamilien tar inn nye episoder av Kronen , selv om. Dronningen har ikke noe ønske om å se seg selv i et fiktivt TV-program, mens Anne ikke har tid til slikt tull, en annen kongelig kilde fortalte VF , som høres ut veldig on-brand for monarken og hennes eneste datter, prinsesse Anne.

Men vi ville kjærlighet å være på What's App-gruppechatten med de kongelige som stiller inn denne sesongen. Hvis bare hertuginne Camilla kunne live-tweetre reaksjonene hennes. Hvor ikonisk ville det være, ikke sant?

Del Med Vennene Dine: