Finn Ut Antall Engel

Her er hvorfor du bør tørrbørste bena (og rumpa)

Bildet kan inneholde Klær Klær Vann Basseng Menneske Person Sport Sport Svømming Svømmebasseng og badetøy

StocksyNoen kvinner elsker alt i et rør eller en krukke som antyder løftet om å bekjempe cellulitter. Ann Marie Cilmi, en topp spaterapeut og pedagog i New York City som pleide å lede byens Bliss Spas, elsker tørrbørsting.

Domenet til denne myke børsten er ikke håret ditt, men dermis. Helsebesettelsen startet med Ayurvedikk og ble en stift i det franske spa-settet. Nå brukes tørrbørsting typisk i en kroppsbehandling på et spa for å stimulere sirkulasjonen og eksfoliere . Å børste huden uten vann er knyttet til detox-prosessen, sier Cilmi, fordi det bidrar til å stimulere lymfedrenasjeprosessen. Lymfe er vårt cellulære avfallssystem som ikke har et hjerte til å pumpe det oppblåste slammet opp og ut.

__

Det slår resultatene av de fleste cellulittprodukter, som vanligvis er ubrukelige og dyre.

__

Du kommer ikke til å se en fagfellevurdert studie fra American Medical Association om dette emnet snart. Men en ting vi har hørt om – og personlig testet – er de strandklare resultatene du får fra å børste silhuetten før eller etter dusjen – spesielt på bena, lårene og til og med triceps. La meg bare si det slår resultatene av de fleste cellulittprodukter, som vanligvis er ubrukelige og dyre. Dette er ingen av delene. Børsten koster rundt (og å vise den gir badet mitt det finske badstueutseendet.)En terapeut jeg kjenner tørrbørster bena og baksiden når hun drar til stranden eller har på seg et kort skjørt, og sverger på at hennes dypeste cellulittgrop er mindre konkav for det. En annen hudbørsting-elsker sier at det er den første spa-tjenesten hun bestiller når hun kommer til et feriested. Og Cilmi elsker å inkludere tørrbørsting i spabehandlinger som hun hjelper til med å lage for spa – inkludert den rumpeoppstrammende Mama Mio-behandlingen , som gjorde underverker på tushen min.

jeg trenger en snødag

Tørrbørsting av kroppen (eller byttet) noen ganger i uken kan forbedre sirkulasjonen din, og bidra til å gi huden glød, tone bena og til og med redusere alvorlighetsgraden av cellulitter, sier Cilmi. Det er et undervurdert, oversett naturlig middel for lekre spill. Slik får du dem:

1. Kjøp en fast børste med naturlig børste.Du trenger ikke å få en for hos Anthropologie. Du kan kjøpe en for mindre på Whole Foods eller en hvilken som helst helsekostbutikk.

2. Bruk omtrent tre minutter på å tørrbørste hele kroppen.

Det er best å gjøre det om morgenen før du bader, naken på badematten. (Eller hva som fungerer for deg.)3. Bruk nok press for å stimulere sirkulasjonen, men ikke så mye at det gjør vondt.

Du går for en skånsom, men likevel kraftig prosess.

gratis innendørsaktiviteter for barn

4. Viktig tips: Børst oppover (alltid mot hjertet).

Gjør det i små og raske eller sirkulære bevegelser til huden ser rosarød ut.

5. Start ved kneet, der lymfeknutene er, og børst utsiden.

Børst deretter innsiden av låret mot lysken, etterfulgt av leggen, fra foten mot lysken. Børst til slutt baken fra midtlinjen og utover mot hoften. Gjenta på motsatt ben.

Etter alt dette beinarbeidet er det kanskje på tide å kjøpe disse kule sykkelshortsene alle de kule yogiene har på seg i stedet for leggings. Og ikke glem å fukte - sjekk ut de 12 beste naturlige kroppsoljene på markedet.

Se mer:

9 grunner til at du er oppblåst som ikke har noe med kostholdet ditt å gjøre

25 juni stjernetegn

10 matvarer å spise for et liv uten oppblåsthet

9 sunne matvarer som reduserer oppblåsthet

Ikke gå glipp av: American Olympic Hopefuls Attempt to Hula Hoop :

Del Med Vennene Dine: