Historie, Mennesker, Samfunnsfag

Urbefolkning i østlige skoger

The Eastern Woodlands er et kulturområde som refererte til urbefolkningen i Nord-Amerika. Eastern Woodlands-regionen strekker seg fra østkysten av dagens USA og Canada. Klikk for mer fakta eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Ulysses S. Grant fakta og arbeidsark

Ulysses S. Grant var den 18. presidenten i USA (1869-1877). Han var sjef for unionshærene på slutten av den amerikanske borgerkrigen. For mer informasjon om Ulysses S. Grant, klikk for å lese faktafilen eller last ned vår omfattende regnearkpakke for bruk i klasserommet eller hjemmemiljøet.

Les Mer

Richard Nixon fakta og arbeidsark

Richard Nixon var USAs 37. president (1969-1974). Han var den eneste amerikanske presidenten som trakk seg fra sin stilling. Klikk for flere fakta eller arbeidsark.

Les Mer

Malcolm X fakta og arbeidsark

Malcolm X er en fremtredende afroamerikansk borgerrettighetsaktivist og muslimsk minister. Klikk for å lese mer fakta eller laste ned arbeidsarkene.

Les Mer

Lyndon B. Johnson fakta og arbeidsark

President Lyndon B. Johnson var USAs 36. president (1963-1969). Han var visepresident for den myrdede presidenten John F. Kennedy frem til 1963. Martin Luther King, Jr. og Robert Kennedys attentater skjedde i løpet av hans periode. Klikk for mer fakta eller for å laste ned arbeidsarkpakken vår.

Les Mer