Helligdager Og Årstider

Fakta og arbeidsark om Bastilledagen

Bastilledagen er en fransk nasjonal høytid som feires hver 14. juli siden 1880. Militærparader arrangeres årlig for å minnes det absolutte monarkiets fall og etableringen av den franske republikken. Klikk for å lese mer fakta eller last ned vår samling av arbeidsark.

Les Mer

Nyttårsfakta og arbeidsark

Baby New Year representerer overgangen fra ett år til det neste som er vanlig å se i redaksjonelle tegneserier. Klikk for flere fakta og arbeidsark.

Les Mer

Beltane fakta og arbeidsark

Beltane, også kjent som Cétamain, er en festival for å feire begynnelsen av sommeren i Irland og Skottland. Klikk for flere fakta eller arbeidsark.

Les Mer

Arbor Day-fakta og arbeidsark

Arbor Day fakta og arbeidsark. Inkluderer leksjonsplaner og studiemateriell. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format. Flott for skole og hjemmebruk.

Les Mer

Høstfakta og arbeidsark

Høsten er en av de fire årstidene på jorden og er overgangen fra sommer til vinter. I Nord-Amerika er høsten også kjent som høsten, der både Thanksgiving og Halloween feires. Klikk for å se flere fakta om høsten eller last ned eller regnearksamling.

Les Mer

Julens fakta og arbeidsark

Julefakta og arbeidsark. Inkluderer leksjonsplaner og studiemateriell. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format. Flott for skole og hjemmebruk.

Les Mer

Fakta og arbeidsark om julenisse

En julealv er en fiktiv magisk dverglignende karakter også kjent som julenissens alv. En julenisse er kjent for å være julenissens hjelper. Klikk for mer.

Les Mer

Juletradisjoner fakta og arbeidsark

Juletradisjoner dukket opp for å feire dagen. Disse inkluderer gaveutdeling, feriekort, juletrær, julesang, kirkelige aktiviteter, høytider og andre. Se faktafilen for mer informasjon om juletradisjoner eller alternativt kan du laste ned vår omfattende regnearkpakke for å bruke i klasserommet eller hjemmemiljøet.

Les Mer

Cinco de Mayo fakta og arbeidsark

Cinco de Mayo betyr 5. mai på spansk, og det er også årsdagen for et slag som fant sted mellom meksikanerne og franskmennene i 1862. Klikk for å lese hele faktafilen eller laste ned regnearksamlingen.

Les Mer

Columbus Day fakta og arbeidsark

Columbus Day er en årlig feiring som minnes Christoper Columbus ankomst til Amerika den 12. oktober 1492. For mer informasjon om denne føderale helligdagen, fortsett å lese eller last ned vår omfattende arbeidsarkpakke for å bruke i klasserommet eller hjemmemiljøet.

Les Mer