Hjem

2 superenkle smoothie-oppskrifter, fordi du sverget at du skulle spise frokost i 2015

Vi vet alle at en jente skal spise frokost hver morgen, men jeg har egentlig aldri funnet tid til å spise og få meg selv til å se presentabel ut før jeg skynder meg ut døren. Så da Vitamix tilbød å dele noe av det superenkle {de lovet! } smoothie-oppskrifter og la meg prøvekjøre den nye S30-mikseren, jeg sa 'Ja, takk.' S30 er forskjellig fra tidligere modeller fordi den kommer med en bærbar flip-top-kopp som hektes på basen, så det er mindre opprydding. Praktisk. Vitamix S30 høyytelses personlig blender fra Target, $399. Her er oppskriftene som Vitamix foreslo: Nøtter og korn frokostsmoothie 1/3 kopp isbiter 1 middels moden banan, skrellet, delt i kvarte 1 ss peanøttsmør 1 ts honning (valgfritt) 1 ss gammeldags rullet havre eller havrekli 1 kopp usøtet ris melk 1. Plasser alle ingrediensene i Vitamix 20-ounce-beholderen i den oppførte rekkefølgen og fest bladet. 2. Vri skiven til 1 og øk sakte hastigheten til 10. 3. Bland i 35 sekunder, eller til ønsket konsistens er nådd. Going Green Smoothie 1/3 kopp isbiter 1/3 kopp ananasbiter 1/4 moden banan, skrellet, halvert 1 kopp fersk spinat, pakket 1/2 kopp grønne druer 1/4 kopp vann 1.

Les Mer

En vintervarmer: Nigel Slaters poteter med krydder og spinat

I høst var den mest brukte nye kokeboken i mitt hjem, ingen konkurranse, Nigel Slater's Eat. Ikke bare ble jeg umiddelbart tiltrukket av dens kompakte størrelse og kule gule lerretsomslag i bokhandelen, men oppskriftene inni (det er mer enn 600!) er skrevet i prosastil – enkle instruksjoner på vanlig engelsk, med null masete obskure matlagingsteknikker. Det er en fantastisk samling oppskrifter for hjemmekokker som leter etter deilige måter å brødfø seg selv (eller familiene deres). Dessuten ville jeg løyet hvis jeg ikke nevnte at jeg elsker Eat så mye, jeg tok det ofte med meg på senga og leste det som en roman før jeg sovnet om kvelden. Det er så bra. Her er en av mine absolutt favorittoppskrifter fra Eat – en varm, rik og krydret vegetarrett: Poteter med krydder og spinat. Den er superenkel å sette sammen og kan spises alene (kanskje med litt varm naan) eller sammen med en enkel grillet kjøtt eller stekt kylling. Bonus: På grunn av varmen fra krydderet er den også deilig kald, hvis du er tilbøyelig til å plukke gjennom siste kvelds rester morgenen etter (som jeg gjør). Poteter med krydder og spinat Ingredienser: poteter, cayenne, røde pepperflak, gurkemeie, spisskummen, hvitløk, spinat,

Les Mer

Et ekstremt slitesterkt, lurvete hvitt teppe som ikke vil gi seg, selv i de mest trafikkerte rommene

Shaggy hvite tepper fungerer med stort sett alle innredninger: De er nøytrale, så de matcher hver fargepalett, og de myke linjene deres passer godt med alle møbler. I tillegg får et rom til å føles mer lysfylt ved å ha et stort hvitt skår på gulvet. Det åpenbare problemet med raggete hvite tepper er selvfølgelig den hvite delen. Og den raggete delen også. Et hvitt teppe er bare tigger om vinflekker, fargestifter eller poteavtrykk, og raggete tepper har en tendens til å felle, kaste, kaste til du gir opp og ruller dem til fortauskanten. Men ikke dette raggete hvite teppet: Et bilde lagt ut av Kimberly Fusaro (@kimberlyfusaro) 2. september 2014 kl. 13:52 PDT 7-by-10 Majestic Shag Polypropylene Rug Collection i Cream, $389,99. Denne fra Costco – beklager, designsnobber – har møtt sin rettferdige andel av up-ended vinglass og skitne poter, i tillegg til to små barn og en sur katt. Men det er ikke verre for slitasjen etter snart to år. Fordi den er laget av polypropylen, i utgangspunktet et derivat av plast, vil ikke alt som kan trekke inn (den nevnte vinen) etterlate en flekk hvis du tørker det raskt nok - men det er fortsatt supermykt å ta på. Og fordi det er det

Les Mer

Elegant på det billige: Mann-og-kone-designteamet leverer uanstrengt stil for ditt travle liv

For mange år siden var jeg besatt av 9 By Design, med Robert og Cortney Novogratz i hovedrollene, et mann-og-kone-designteam som viste nydelige oppholdsrom mens de ble foreldre til sine syv barn. Fem år senere sparker de fortsatt design og tar navn med sitt nye show på HGTV, Design by Novogratz, og de har nettopp lansert 9 by Novogratz, en husholdningsgodskolleksjon med Walmart. Nevnte jeg at de har syv barn? Her er noen av mine favoritt 9 av Novogratz-valgene. Vintage Tufted Sofa Sleeper II i marineblå velour, $349. Vintage Linen Mix Futon i grått, $399. Bright Pop Full Metal Seng i flere farger, $149. Antik stripete lenestol i flere farger, $199. Kaleidoskop 3-delt badekartilbehørsett, $29,97. (Det er et helt bad med Novogratz-varer til høyre.) Klikk her for å sjekke ut alle gjeldende tilbud fra 9 by Novogratz. Hvilken av disse delene er din favoritt? Jeg vil gjerne se sofaene personlig.

Les Mer

Denne appen vil endre måten du handler møbler på

Det er mange ting jeg liker å handle {sko, vesker, sminke, joggebukser, småkaker }, men jeg føler meg så som så når det gjelder å handle møbler, noe som er kjipt, siden jeg har et helt hus som trenger møbler . Møbler er bare så dyre og et slikt engasjement, vet du? Hvis jeg blir lei av en veske på 500 dollar, kan jeg dytte den inn i skapet i noen år. Ikke slik med for eksempel en sofa. I tillegg føler jeg at alternativene er praktisk talt uendelige og enda vanskeligere å søke gjennom når det kommer til møbler. Jeg kan begrense et søk etter fire-tommers grå hæler ganske raskt, men et søk etter en 73-tommers grå sofa er et veritabelt kaninhull. Her er hvordan LikeThatDecor-appen skal redde meg. Først en oversikt: Du laster opp et bilde av en seng eller pute eller hva som helst – enten et bilde du tar personlig eller et du har lagret på telefonen – og appen vil finne massevis av lignende ting. Og i noen tilfeller den eksakte varen. Som dette: Alt dette betyr 1) Du kan kopiere et stykke fra et hus, butikk, hotell, hva som helst. Som din venns ottoman? Snap. Har du lyst på salongbordet til grandtanten din? Snap.

Les Mer

Sniktitt: YouTube-stjernen MayBaby har et lyst, dristig nytt hjemmeinnredningssamarbeid

Med mer enn 4 millioner abonnenter og hele 333 millioner pluss visninger, vet den 20 år gamle YouTube-stjernen MayBaby (ekte navn: Meg DeAngelis) hva jenter og unge kvinner vil ha. Og alle kommer til å ønske å få tak i MayBaby av Meg DeAngelis, hennes lyse, dristige hjemmeinnredningssamarbeid med PBteen. Ikke en tenåring? spiller ingen rolle. Samlingen inkluderer stykker som vil se elegante og muntre ut i de voksne gravene dine. Her er noen av våre favoritter. Hele kolleksjonen vil være tilgjengelig i butikkene 1. januar. (Eller finn den på nett nå.) Godt nytt år, faktisk.

Les Mer

Cocktail nr. 1 jeg ser frem til denne sommeren

Dere. Sommeren er så nærme. Og hver sommer støver jeg støv av blenderen min, kjøper en ny flaske Baileys Irish Cream og lager BBC-er. Hvis du ikke vet hva en BBC (forkortelse for Baileys Banana Coolada) er, har du en godbit. Ingredienser: Kokoskrem (se etter dette på boks i supermarkedet) Banan Baileys issjokoladesirup Instruksjoner: Puls noen isbiter i en blender for å slushe. Tilsett en banan, omtrent to spiseskjeer kokoskrem og omtrent fire shots Baileys. Bland godt. Drypp sjokoladesirup rundt innsiden av to glass, og hell deretter i BCC-blandingen. Drikk og bli forelsket. Denne tykke, kalde, kokosaktige drinken er min absolutte favoritt. Juster forholdet mellom ingrediensene etter din smak, eller for å gjøre den tykkere eller mer flytende som du ønsker. Legg til 10 000 000 poeng hvis du drikker det på en strand et fjerntliggende sted, men det er like deilig på kjøkkenet ditt. Hvilken drink gleder du deg mest til i sommer?

Les Mer

2 enkle måter å få gulvene dine skinnende rene på – og hva du trenger for å få bukt med store smuss

Foto av: Betsy Burnham på Inspired By This via Lover.ly Jeg var stort sett gravid da vi kjøpte våre nåværende graver, men jeg gjorde fortsatt en seriøs skrubbing fra gulv til tak i hvert rom før vi flyttet inn. Så du kan forestille deg hvor irritert (og brutt ut) Jeg var da bunnen av alle sokkene våre ble brungrå etter en dag med å gå rundt i huset. Så jeg skrubbet igjen - og igjen og igjen. Og så ropte jeg inn de store kanonene: Bissell Powerfresh Steam Mop. Huset vårt er snart 100 år gammelt, og de fleste gulvene er originale. Og jeg mistenker at mye av skitten som var fanget der inne var eldre enn meg. Med minimal innsats fra min side – bare å fylle vanntanken og skyve tingen rundt mindre kraftig enn jeg ville gjort med en vanlig mopp – var gulvene våre plettfrie. Og det er sokkene våre også. Hvis oppbygget skitt på gulvene dine plager deg, er det to enkle ting du kan prøve: 1) Ta av deg skoene. Det er sunn fornuft: Skitten (og hundebajs og konstruksjonsrester) fra bunnen av skoene dine blir sporet rundt i huset ditt hvis du ikke sparker av deg skoene ved døren.

Les Mer

Beste ideen noensinne: Dette bedårende Trina Turk strandstolsettet kommer med vin

Du elsker stranden. Du elsker vin. Du elsker ikat-trykk. Designeren Trina Turk og vingården Clos du Bois kjenner disse faktaene, så de kombinerte kreftene sine for å lage verdens søteste strandveske/stol noensinne. Ta en titt: Det starter slik... Og blir til dette! Spis ut av hjertet, MacGyver. Clos on the Go av Trina Turk kommer med to vinglass, en korketrekker, spillekort, et søtt håndkle og en flaske chardonnay. Vesken forvandles på magisk vis til en strandstol slik at du kan slappe av og drikke på deg, og deretter brettes opp igjen når du er klar til å dra inn for dagen – a.k.a. når du går tom for vin. Selv om du ikke er på vei til stranden i sommer, kan du bruke den til piknik i parken, den fjerde juli, mens du sitter i hagen din...listen fortsetter. Velg en for $98 i Trina Turk-butikker eller closdubois.com fra og med i dag. Så søt idé, ikke sant? Hvor skal du slappe av (og vine) denne sommeren?

Les Mer

7 ting å vite før du går til Lockhart, Harry Potter-temabaren alle snakker om

Jeg tok nylig en tur til Toronto, Canada og ble imponert over alt det er å se (Graffiti Alley, Kensington Market), å gjøre (den årlige Toronto International Film Festival, for eksempel), og å spise (må-prøve steder: Lee og Nota Bene) – men én ting høyt på reiselisten min? Den nyåpnede Harry Potter-influerte baren som har fått mye buzz, Lockhart. For mine andre trollmenn og hekseentusiaster som tenker på å ta turen til Ontario, her er noen ting du trenger å vite før du drar. (

Les Mer

Vårferie for voksne: 15 kjæresteutflukter du kan bestille akkurat nå

Spring Break trenger ikke å være en romvåt flukt til et reisemål med en Senor Frogs-utpost. Samle i stedet bestiene dine og ta turen – eller flyplassen! – for en episk, voksen ferie som kjæresten din sent vil glemme. For å komme i gang har vi samlet 15 turer du gjerne vil ta, til priser som faktisk vil få dine beste venner om bord. Pop Champagne i Palm Springs Alle flotte ferier starter med champagne. Og med denne pakken vil du bli møtt ved Desert Hot Springs med en flaske bobler før du dukker deg i et av feriestedets varme mineralvannsbassenger – den perfekte, naturlige detoxen for din ville helg. Fra $59, inkludert hotellrom og en flaske champagne. Besøk her for mer informasjon. Fall For Niagara Falls Slipp ditt indre barn løs med en tur til Americana Waterpark Resort and Spa, kun en kort kjøretur fra de fryktinngytende Niagarafallene – og noen få meter fra det 25 000 kvadratmeter store Waves Indoor Waterpark, hvor du og dine venner kan ha det gøy på våte og ville sklier og et bølgebasseng ved stranden. Fra $89 per natt, inkludert hotellrom og badelandskort. Besøk her for mer informasjon. Root, Root For (St. Louis') Hjem

Les Mer