Hvor besatt av venner er du? Ta disse quizene og finn ut!

Som jeg allerede har nevnt, skulle jeg ønske livet mitt var slik Venner . Etter å ha sett hver episode flere ganger, har jeg fått mye kunnskap om mine seks favorittkarakterer på den lille skjermen. Siden dere gjorde det så bra med Disney Princess-quizene våre, tenkte vi at dere ville drepe det med litt trivia om favorittgruppen vår av TV-kongelige.Bildet kan inneholde Matt LeBlanc David Schwimmer Menneskelig person Lisa Kudrow Bukser Klær Klær Mennesker og familie

Først ut: Nevn 'vennen' som sa sitatet. Denne er ganske enkel, men halvparten av underholdningen blir minnet om noen av de beste one-liners fra showet.

Så hvordan gjorde du det? Jeg er sikker på at det er noen få A-lister du helt glemte at dukket opp. Selv som superfan var det noen som slapp tankene mine.

Denne neste er den tøffeste. Husker du «The One With the Embryos»? I tilfelle du trenger en oppfriskning, setter Ross sammen et trivia-spill for å se om Rachel og Monica kjenner Chandler og Joey bedre, eller omvendt.

hjernetrimpuslespill for barn

Hvis du ikke er en Venner savant, her er min anbefaling: Se hele klippet nedenfor, og spill deretter spillet og se hvor mye du kan huske. Hvis du føler deg modig, fortsett og dykk inn.

__Har du en favorittepisode av Venner ? __

Foto: NBC

Del Med Vennene Dine: