Slik får du og bruker en Windows 10-produktnøkkel etter oppgradering

Hver dag oppgraderer mange brukere sine Windows-operativsystemer, bytter ut hovedkort eller grafikkort, og befinner seg så i en knipe. Ofte, etter at du har oppgradert maskinvare eller installert operativsystemet på nytt, kan det hende du må oppgi en spesifikk produktnøkkel på 25 tegn for å fortsette å jobbe med Windows 10.Og tro oss, du er ikke den eneste personen i verden som nå rekker hjernen din og prøver å finne ut hva du skal gjøre videre. Det er også en kategori brukere som en gang benyttet seg av Microsofts sjenerøse tilbud om å oppgradere Windows 7 eller 8 til den nyeste versjonen GRATIS, men kan nå også trenge en Windows 10-produktnøkkel.

Uansett, hvis du mistet din Windows 10 produktnøkkel eller aldri fått en, ikke få panikk. Heldigvis er det noen måter å få PC-en til å fungere igjen. Dette er hvordan.

Innholdsfortegnelse

Finne Windows 10-produktnøkkelen din med Key Finder-programvaren

Som det var med forgjengerne, trengs det spesielle programmer når det er nødvendig å finne en Windows 10-produktnøkkel.

Likevel er Windows 10 forskjellig fra tidligere versjoner, noe som betyr at nøkkelfinnerne du brukte for Windows XP, Vista, 7 eller 8.1, vil være ubrukelige når du arbeider med Windows 10.

Men ikke bli opprørt. Det er et annet flott verktøy du kan stole på.

Magical Jelly Bean Keyfinder

er utviklet spesielt for å oppdage Windows-produktnøkler installert på PCen. Du kan velge GRATIS eller Premium-versjonen, sistnevnte slik at du kan få mer informasjon om produktet du er interessert i.

Men hvis alt du trenger å finne Windows 10-produktnøkkelen etter oppgraderingen, burde den GRATIS versjonen være nok, så du trenger ikke en gang å punge ut penger.

Last ned programmet og start det på datamaskinen. For å begynne å skanne operativsystemet etter den nødvendige koden, finn “Skann nå” -knappen (eller noe lignende) og klikk på den.

Når prosedyren er fullført, vil den gi deg den nødvendige informasjonen.

Væren kvinne personlighet

magisk jelly bean keyfinder

Alternativt kan du dra nytte av det ProduKey , en annen GRATIS nøkkelfinner som kan være nyttig når du leter etter Windows-produktnøkkel.

Denne lette applikasjonen vil trekke ut all nødvendig informasjon om produktet, som ID, serienumre for Windows, Microsoft Office, Exchange Server og SQL-server. Den kan også brukes til å gjenopprette CD-nøkler.

Når du ikke trenger en produktnøkkel

Hvis du oppgraderte til Windows 10 GRATIS, eller kjøpte en digital versjon av den fra Microsoft Store, er oddsen god at du ikke trenger å finne produktnøkkelen.

Det er mer sannsynlig at du har en digital lisens knyttet til kontoen din som du finner ved hjelp av forskjellige metoder.

Når systemet ditt ber deg angi den ukjente koden, kan du prøve å velge alternativet 'Gjør dette senere' og deretter logge på Microsoft-kontoen din.

Forsikre deg om at du har en internettforbindelse mens du utfører denne prosedyren.

skriv inn produktnøkkel

Det er også en sikker måte å sjekke om du virkelig har en digital lisens knyttet til kontoen din.

Bare gå til 'Innstillinger' og klikk på 'Oppdater.' Deretter velger du 'Sikkerhet' og 'Aktivering.' Derfra kan du sjekke om du har autorisasjon eller ikke.

Det skal være følgende melding: Windows aktiveres med en digital lisens knyttet til Microsoft-kontoen din.

aktivering

Hvis du ser denne meldingen, kan du betrakte deg som heldig. Det betyr at du ikke trenger å fikle med en kode for å aktivere Windows 10.

Systemet gjør det automatisk fra kontoen din.

Del Med Vennene Dine: