Finn Ut Antall Engel

Hvordan du kan forbedre hjemmet ditt med 6 enkle DIY-hack

Med nyttår rett rundt hjørnet er det ingen bedre tid å oppdatere hjemmet ditt klart for året som kommer. Med noen få dekorasjonshacks kan hjemmet ditt se friskere og lysere ut. med luftfilter kupongkoder , du trenger ikke å bryte banken i prosessen.

Her er seks tips som hjelper deg med å umiddelbart oppgradere eiendommen din og gi den en ny livsstil.

InnholdsfortegnelseSkjul det du ikke kan erstatte

Noen ganger er det de større møblene i hjemmene våre som får det generelle utseendet til et rom, men disse elementene kan være dyre å erstatte. I stedet for å kjøpe en helt ny sofa, kan du for eksempel vurdere å forkle den med et kast eller nye puter. Disse tekstilvarene er billigere å kjøpe - eller du kan til og med lage dekker deg selv f - og friske opp utseendet på rommet uten at du trenger å bruke en formue på nye møbler.

Likeledes kan tepper gjemme teppe hvis gulvet ser slitent og slitt ut.

351 betydning

Bruk veggstensiler

Veggstensiler eller dekaler er en fin måte å endre stilen på rommet ditt på, og de er veldig billige og enkle å bruke. Du kan til og med laste ned utskrivbare veggstensiler, noe som gir deg et bredt utvalg av alternativer å velge mellom. Denne ideen er spesielt bra for barnerom, men den kan være like effektiv i stuer, bad og kjøkken også.

Du kan la kreativiteten din flyte for bare noen få pund, og du vil bli overrasket over forskjellen det kan gjøre i innredningen til hjemmet ditt.

8484 nummer

Oppdater lysarmaturer

Gjør belysningen din oppdatert med en ny lysarmatur. Det kan være lurt å slå ut lampene i stuen for å få et mer sofistikert utseende eller endre pendellampen for et stilig alternativ. Du kan også legge til underskapbelysning på kjøkkenet ditt for et moderne, men funksjonelt utseende.

Det er utallige alternativer å velge mellom som gir en billig måte å endre stilen på eiendommen din.

Bytt maskinvare på kjøkkenet eller badet

For en rask, men effektiv måte å oppdatere et helt rom på, investerer du i ny maskinvare til kjøkkenet eller badet ditt. Fra nye kraner eller skap- og skuffhåndtak eller håndkleskinner som koordinerer med dørhåndtakene, er det mange måter å endre ting på for bare noen få pund. I tillegg er de enkle å bytte ut, så de er et godt alternativ for DIY amatører som ønsker en rask, men effektiv løsning.

Endre inngangen din

558 engelnummer

Inngangen til hjemmet ditt skal være imøtekommende og stilig, så hvis inngangsdøren din ser verre ut for slitasje, friske den opp med et malingstrøk. Du kan legge til noen dristige farger på utsiden av hjemmet ditt for et moderne utseende eller gå nøytralt for noe sofistikert og elegant. Du kan også vurdere å legge til planter eller en ny dørbank for å legge til noen kreative detaljer i rommet også.

Ditch the Clutter

Rot kan få hjemmet ditt til å se dowdy og billig ut, så et flott DIY-hack å legge til i huskelisten din er å ha klarhet over ting du ikke trenger lenger, og skjule de tingene du ønsker. Fra lerretbokser til oppbevaring under sengen vil det å plassere eiendelene dine utenfor syne åpne rommet og bidra til å skape et dyrere utseende.

Del Med Vennene Dine: