Hvordan loven om tiltrekning kan hjelpe deg med å oppnå drømmene dine

Du kan bestemme de gode eller dårlige tingene som kommer til livet ditt ved det du fokuserer på - dette er hva loven om tiltrekning er i et nøtteskall.Det er en del av New Thought-filosofien som er tilpasset positiv tenking og kreativ visualisering. Prinsippet blir ansett like kraftig som tyngdeloven, med mennesker som skaper virkelighet gjennom tankelivet. Hver person tenker 70 000 tanker per dag i gjennomsnitt, skjønt 90% av dem sies å være gjentatte tanker og 85% er negative tanker.

Konseptet om at sinnet har innflytelse over personlige opplevelser er kjernen i New Thought-bevegelsen, som stammer fra 1800-tallet. Den russisk-tyske forfatteren Helena Blavatsky var den første personen som nevnte begrepet 'tiltrekningslov' i sin bok om teosofien med tittelen 'Isis Unveiled.'

Lov om tiltrekning

Interessen for denne loven og dens partnertro økte i det 20. århundre gjennom verkene til Napoleon Hill ( Tenk og bli rik ), Norman Vincent ( Kraften til positiv tenking ) og Louise Hay ( Du kan helbrede livet ditt ).

I det 21. århundre, Hemmeligheten forfatteren og filmskaperen Rhonda Byrne, Chicken Soup for the Soul-bøkene Jack Canfield, og kjendis-TV-programlederen Oprah Winfrey er noen av forkjemperne for Law of Attraction.

Fordi loven om tiltrekning er forbundet med alt som er positivt og rikt, bruker forretningskretser det også, fra å få drømmejobben til å vinne flere kunder.

Prinsippet fremmes også for helse og velvære, ettersom forskning viser at positiv tenkning kan bidra til å forhindre for tidlig aldring .

Innholdsfortegnelse

Hvordan bruke loven om tiltrekning for å oppnå drømmene dine

Basert på loven om tiltrekning har tanker kraft fordi de har energi. De kan påvirke humøret ditt og skape vibrasjoner som folk rundt deg kan hente. Derfor kan vi ha gode følelser rundt noen mennesker og være engstelige rundt andre.

Du påberoper deg ikke loven om tiltrekning som om det var en magisk trylleformulering.

Det er faktisk opplærings- og sertifiseringsprogrammer for å bli flinke til å sette denne loven i gang, eller 'manifestere'. De inkluderer Law of Attraction Life Coach Certification eller Law of Attraction Sertifisering av utøvere og diplomkurs i lov om attraksjon.

16 nov dyrekretsen

Imidlertid er det grunnleggende vaner du kan utvikle for å dra nytte av dette prinsippet:

1. Vær oppmerksom på hva du fokuserer på.

Lov om tiltrekning

Dveler du ved hva som er galt med deg eller verden? Eller finner du noe å være takknemlig for eller glad for når eller til og med før du begynner dagen?

Det buddhister refererer til som ens “monkey mind” eller indre kritiker er alles verste fiende. Å sjekke din grunnleggende tankestrøm og identifisere hva tankene dine fokuserer på, spesielt de negative, vil gi deg drivkraft for å komme videre.

2. Observer hva slags energi du frigjør.

Lov om tiltrekning

Folk trekkes naturlig mot andre med en rolig og optimistisk disposisjon eller positiv energi. Tvert imot, folk styrer unna de som avgir negativ energi gjennom klager, uhøflig oppførsel eller undergang og undergang.

3. Oppdater tankelivet ditt.

Lov om tiltrekning

Du må kanskje komme til roten til dine engstelige eller sinte tanker, slik at du kan dempe dem. Ofte gjør du en selvbevissthetskontroll deg snillere mot deg selv eller andre når du for eksempel føler deg misfornøyd med et bestemt kjøp eller blir sint på noen som har en gratis parkeringsplass foran deg.

Selvrefleksjon kan hjelpe deg med å 'omformulere' eller se på omstendigheter fra et annet synspunkt, inkludert andres mening, selv om du opprinnelig motsatte deg det.

I stedet for å overvåke dårlige nyheter eller velte deg i frustrasjonene, kan du begynne å tenke på hva du kan være takknemlig for når du våkner. Takknemlighet kan føre deg til å oppnå mer i løpet av dagen enn skuffelser.

Gå tilbake til ditt 'anker' - verdiene dine og det du tror på - for å holde deg jordet til tross for det livet kaster på deg.

Husk på gangene du overvant vanskeligheter. Samle, huske og resitere uttalelser som fremmer en kan-gjøre-holdning og løsningsbasert tenkning.

4. Vet hva du vil og tro at du kan nå målet ditt.

Lov om tiltrekning

Lag en liste over alle målene dine, enten de er kortsiktige eller langsiktige, store eller små. Noen ganger kan langsiktige mål brytes ned slik at du kan nå dem trinn for trinn.

Lag en plan og øv på følelsen av å ha nådd de målene du har satt deg. Visualisering kan hjelpe deg med å oppnå dette. EN 2004-studien som fremdeles er sitert i dagens litteratur, antydet at å utføre mentale øvelser kan hjelpe treningsstudenter som ønsker å forbedre muskelstyrken.

Skjær ut en vanlig tid hver dag for å rote tankene dine, meditere og tenke på å motta det du ønsker å ha.

5. Endre eller utvid vennekretsen din.

Lov om tiltrekning

Den negative energien og de dårlige vanene til giftige mennesker kan smitte av deg med regelmessig eksponering. Begrens tidene du tilbringer med dem så mye som mulig.

Finn en måte å omgi deg med håpefulle individer. Mennesker som virkelig støtter og bryr deg om deg, vil kunne fortelle sannheten om deg selv uten å nedsette verdien av å heve sine egne.

6. Begynn å dele drømmen din med BFF-ene dine.

Lov om tiltrekning

Fortell en pålitelig venn (eller to) om hva du planlegger å oppnå. Dette vil forsterke din forpliktelse til drømmen din, gi deg ekstra motivasjon og gi vennene dine en sjanse til å hjelpe deg med å oppnå planen din om nødvendig.

7. Planlegg “bekymringstid”.

Lov om tiltrekning

bokserier som percy jackson

Det er naturlig for folk å bekymre seg. Men du kan lære å utsette det og til slutt droppe vanen.

Slipp den negative energien som kommer med bekymring, ved å skrive ned det du er bekymret for. Men utsett grubling over det. Sett av en tid - sannsynligvis annenhver uke som anbefalt av noen utøvere - til å gjennomgå elementene du har skrevet ned.

Du kan bli overrasket over å innse at tankene dine har overdrevet visse bekymringer (bortsett fra selvfølgelig dårlig helse, ulykker eller død).

Advarsel: Det er ingen gener

Lov om tiltrekning

Du vil ikke alltid få nøyaktig det du ser for deg. Men du vil definitivt motta det i en eller annen form. I sine tidlige dager med å praktisere loven om tiltrekning, siktet Jack Canfield seg til å tjene $ 100.000 etter å ha blitt utfordret av sin mentor. Han kom veldig nær målet sitt og tjente $ 97.000 det året.

Vær klar til å møte motgang. Veisperringer og feil oppstår, men du trenger ikke å konsentrere deg om dem. De definerer deg ikke, selv om du kanskje må ta ansvar for ting du gjorde som bidro til dem.

Har du møtt tvil eller frykt for det ukjente før tilbakeslaget? Disse faktorene kalles motstand innen loven om tiltrekning. Å unngå glede, avhengighet og utsettelse er andre former for motstand.

Ydmykhet og selvmedfølelse vil hjelpe deg å lære leksjonene dine og komme deg videre. Ta imot nye tanker som stemmer overens med målet ditt. Øv deg på egenomsorg. Hent mot fra andre som har mislyktes, men kommet seg, og tillat deg selv å begynne å drømme igjen.

Loven om tiltrekning fungerer ikke som om du bestiller en meny. I stedet lærer du mye om deg selv og hva som betyr noe for deg - og noen ganger er det den beste belønningen du kan motta.

Del Med Vennene Dine: