Finn Ut Antall Engel

Hvordan gjøre å gå på biblioteket enda morsommere

Da min eldste sønn var tre, fortalte han meg at biblioteket var et av favorittstedene hans. Vel, det varmet bare det nerdete, intellektuelle hjertet mitt. Selv nå avviser mine to aktive gutter aldri en tur til biblioteket. Om sommeren gir det gratis klimaanlegg, om vinteren er det historietid, og det er alltid det bøker, bøker og flere bøker . Det er mitt håp at alle kan lære å elske biblioteket like mye som vi gjør.

Ha det gøy og lær alt om biblioteket ditt i sommer. Flott tillegg til et sommerleseprogram

Bethany of No Twiddle Twaddle og jeg har et uformelt 4-delt biblioteksprogram med bonusjakt som vil hjelpe deg og din familie ikke bare å elske biblioteket, men også oppdage skjulte perler. Vi kaller det The Great Summer Library Challenge .Hvis du ikke er sikker på hvordan du føler å dra barna til biblioteket, kan du fullføre programmet hjelpe deg å lære å elske det. Hvis du allerede elsker biblioteket, vil det hjelpe deg med å få besøk enda morsommere .

Den beste delen ( i min ydmyke mening! ) er at utfordringene for hvert biblioteksbesøk kan endres for ulike aldre og kunnskapsnivå. Bethany og jeg inkluderte begge deler grunnleggende og avanserte aktiviteter for hver utfordring.

Jeg har skissert programmet nedenfor med alle nødvendige lenker. Det viktigste å huske er at du har ansvaret. Det er ikke en test! Du kan gjøre så mange eller så få av utfordringene du vil.

Introduksjon og forhåndsvisning utfordring:

Les om hvordan Great Summer Library Challenge fungerer, og få en mini-utfordring for å komme i gang.

Hva gjør vi hele dagen? og Ingen Twiddle Twaddle

6. august dyrekretsen

Fiksjonsutfordringer:

Disse utfordringene hjelper deg med å utforske alt fiksjonsseksjonen har å tilby, hvordan du bruker det og hjelper deg med å finne noen få nye perler å sjekke ut og lese!

Ingen Twiddle Twaddle (# 1-3) og Hva gjør vi hele dagen? (# 4-6)

Eksempel på utfordring: Snakk med barnebibliotekaren din og spør hvilke nye skjønnlitterære billedbøker eller barnromaner som nylig har kommet til biblioteket som bibliotekaren vil anbefale. Reserver eller sjekk ut noen av disse bøkene.

Sommerlæring på biblioteket.

Faglitterære utfordringer:

10 engel nummer betydning

Lær hvordan sakprosaseksjonen fungerer og oppdag bøker om favorittemnene dine!

Ingen Twiddle Twaddle (# 1-3) og Hva gjør vi hele dagen (# 4-6)

Eksempel på utfordring: Velg din favoritt eventyr eller folkeeventyr og finn tre versjoner av fortellingen fra tre forskjellige kulturer.

Ressursutfordringer:

Lær om hvilke tjenester det lokale biblioteket tilbyr som ikke finnes i stablene.

Ingen Twiddle Twaddle (# 1-2) og Hva gjør vi hele dagen (# 3-4)

Eksempel på utfordring: Spør bibliotekaren din hvorfor internett aldri kan erstatte biblioteket. Åpne deretter emnet for diskusjon ved ditt neste familiemåltid.

Bonusutfordring: Library Scavenger Hunt

Inkluderer en gratis utskrift som kan tas med til biblioteket og omsetter alt du lærer!

Vil du ha flere ideer for sommerlesing og læring? Prøv disse:

bøker som øks av gary paulsen
  • Ultimate ressurs for sommerlesing
  • Sommer ordkrukke
  • Fonikk læring for late mødre
  • Boklister i massevis. Noe for alle.

sommerbibliotekutfordring

Del Med Vennene Dine: