Hvordan lage Instant Movie Magic med MiniTool MovieMaker

Filmer er de nye måtene å fortelle historier på. Men ikke bare Hollywood-filmer - selv amatørvideoer kan tjene som et flott medium for å huske viktige øyeblikk, eller øve lidenskapen. I tillegg er det en rask og billig måte å vise folk din side av verden.Har du alltid ønsket å lage korte filmer, men er du redd for å prøve? Eller kanskje du er en profesjonell som leter etter en rask og GRATIS måte å redigere videoer på. Det du trenger er riktig programvare for videoredigering.

Se hvordan MiniTool MovieMaker Gratis 2.2 kan hjelpe.

Innholdsfortegnelse

Hva gjør filmer og videoer så fristende?

Videoinnhold dominerer alle typer annet innhold i våre dager. Fra YouTube til Netflix folk liker å se levende bilder mer enn stillestående ting som ren tekst eller bilder. Det er fordi kombinasjonen av visuelle og lydstimuli er mer uimotståelig for hjernen.

Kanskje du har lagt merke til dette når du passerer en TV-skjerm. Eller hva med alle de fascinerende LED-skjermene som viser annonse etter annonse i bygater? Du kan ikke unngå å bli tiltrukket av dem.

De er høylydte, fargerike og lyse. Du kan ikke holde øynene unna. Dette er hva som gjør videoer så tiltalende.

De trenger heller ikke mye forklaring. Og nå, takket være moderne teknologi, tar det ikke mye å lage dem heller. Så lenge du har en god telefon med videofunksjon, kan du begynne å ta korte klipp. For de som tar håndverket mer seriøst, er det dedikerte videokameraer som gjør mer enn bare å spille inn.

Å ta videoer alene er et eget håndverk. Men å redigere dem er en annen ting helt. Med verktøy for filmskaping kan du forvandle enkle videoer til Hollywood-inspirerte perler.

Faktisk er det folk som lever av dette - dette er dine profesjonelle videografer.

16 mai stjernetegn

Med deres hjelp kan du ha utrolige bryllup, bursdager eller konfirmasjonsminner du kan beholde og stolt dele med andre. Men hvis det er noe fordeler og nybegynnere deler, er det at de begge kan ha nytte av en god filmskaper.

Hvorfor velge MiniTool MovieMaker?

Det er mange filmskapere på nettet - men ingen er som MiniTool MovieMaker Gratis 2.2 . Denne enkle videoredigeringsprogramvaren vil være din nye kompis for å lage raske, greie filmer for alle slags prosjekter.

Det er tre utmerkede funksjoner som gjør denne videoredigereren unik:

  • Brukervennlig grensesnitt. Du trenger ikke være profesjonell designer eller teknisk nerd for å kunne redigere videoer. Etter at du har lastet ned programvaren, laster du bare opp filer og begynner å tilpasse. Det er så raskt og enkelt!
  • Filmmaler og grunnleggende verktøy innen fingertuppene. Hvis du ikke har noen redigeringserfaring (eller du er presset på for tid), vil du ha noe ferdig laget for å spare deg for problemer. Innebygde maler og effekter gjør det enkelt å tilpasse hjemmefilmene dine.
  • Det er GRATIS å laste ned! Hvorfor betale for noe når du kan bruke det gratis? Brukerne elsker det fordi det ikke bare er praktisk, det koster gratis også.

Å lage filmer skal ikke være rakettvitenskap. Takk til MiniTool MovieMaker Gratis 2.2 , det trenger ikke å være.

Hvem kan bruke MiniTool MovieMaker Free?

Det som er bra med denne videoredigeringsprogramvaren er at hvem som helst kan bruke den!

Studenter vil finne det uunnværlig for å lage videopresentasjoner. MiniTool MovieMaker kan brukes til vitenskapelige prosjekter, for å konstruere læringshjelpemidler, så vel som for fritidsaktiviteter (f.eks. for Media Club). Barn kan begynne sin filmreise tidlig takket være dette verktøyets brukervennlige grensesnitt.

Digitale markedsførere, derimot, kan stole på Miniverktøy for å lage alle slags videoinnhold. Enten det er å kunngjøre et kommende salg eller å merke en klients online persona på nytt, kan du spare tid og krefter med filmmalene. Last opp, rediger, lagre og ferdig! Med bare noen få klikk får du en merkevarehistorie som passer for moderne publikum.

Er du en spirende filmskaper eller vlogger ? Så er det på tide å utfordre deg selv ved å spille inn og redigere videoer. Selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik, kan dette verktøyet gi deg en hånd slik at klippene dine skiller seg ut. Spill med overganger, legg til titler og klipp / del bilder for å lage den perfekte kortfilmen.

Hvem sier at du trenger komplisert programvare for en profesjonell historie? Begynn i det små og arbeid deg oppover.

litterær sakprosa for ungdomsskolen

Hva er nytt med MiniTool MovieMaker 2.2

MiniTool MovieMaker Gratis begynte i februar 2019. Og siden den gang har det hjulpet nybegynnere og semi-profesjonelle raskt og enkelt å lage sine egne filmer.

Fra enkle funksjoner som å klippe, spleise, bruke effekter, legge til lyd eller tekster, og gjøre bilder til videoinnhold, har dette GRATIS verktøyet utviklet seg til å tilby mer avanserte tjenester som filmmaler, raskere import og eksport, samt automatisk lagring.

Deres siste versjon, Gratis 2.2 , har en hel rekke mer nyttige funksjoner som vil gjøre historiefortelling en bris! Noen av dem inkluderer:

  • Fremskynde videoen . Fremskynd klippet ditt med opptil 5 ganger. Dette vil være nyttig for action- eller eventyrbilder og temaer. Hvis du er vlogger, bruk dette til de kuleste videomontasjene!
  • Sakte video . Har du noen gang ønsket å lage sakte bevegelseseksperimenter? Takket være denne funksjonen kan du nå! Dette passer bra med bryllups- eller romantikkklipp.
  • Omvendt video . Gjør innflytelse på publikum når de ser på bildene dine i omvendt rekkefølge!
  • Legg til bevegelseseffekt . Opprett panorering og zoom-effekter uten problemer med noen få klikk.

Disse oppgraderingene viser det MiniTool MovieMaker er dedikert til å tilby bare de beste tjenestene til brukerne. Forvent at flere fantastiske verktøy vil bli utgitt i fremtiden.

Lukking

Videoinnhold er utvilsomt hvordan folk vil fortelle historier i årene som kommer.

Men bare fordi du ikke har tenkt å bli Hollywood-regissør, betyr ikke det at du ikke kan leke med hjemmefilmer. Tenk på alle de morsomme tingene du kan gjøre: fra å lage digitale annonser, dokumentere lidenskapene dine, til å sette sammen et 3D-fotoalbum for familien.

La MiniTool MovieMaker Gratis 2.2 være din følgesvenn i å utvide horisonten. Se hvor enkelt det er å komme i gang med å lage filmmagi. Last ned den i dag og få historiene dine til liv!

Del Med Vennene Dine: