Hvordan lage harpiks smykker

Uten smykker er mote ufullstendig. Hva du kan gå etter kan være forvirrende på grunn av det konstante behovet for å være trendy. Unngå å være pseudo chic med epoxysmykker ved å følge disse instruksjonene, noe som kan gi fantastiske og nydelige resultater. Å lage harpiks smykker er veldig enkelt og holder deg borte fra alt foreldet.Selv om det ikke er enkelt å jobbe med harpiks, med litt øvelse, kan noen få tak i det. Lag noen få batcher, så vet du sikkert med mulighetene til å lage smykker av harpiks med minimale materialer og forsyninger.

Det er noen få ting du må huske på før du begynner å jobbe med harpiks. Vi har utarbeidet en trinnvis guide for deg for å sikre at du er helt forberedt og at harpiks smykker kommer ut fantastiske. Hvis du ønsker å finne ut mer om å lage harpiks smykker på egen hånd, så acrylgiessen.com guide kan være interessant for deg.

Innholdsfortegnelse

1. Forsikre deg om at alt er dekket

Først og fremst er det viktig å velge et ventilert og rent område. Harpiks kan være rotete. Forsikre deg om at rommet ditt er dekket med noe materiale for å motvirke harpiksdråper. Du bør også bruke hansker, helst laget av latex. Beskytt øynene dine og bruk åndedrettsvern for å beskytte deg mot forskjellige giftige røyk.

innendørs spill uten utstyr

2. Forbered gjenstander som skal brukes annet enn harpiksen

Lag designet ditt og avslutt hva du skal bruke med det. Forbered materialene som skal brukes tilsvarende. Få en ide om hvordan de kan brukes med harpiks. Dette vil være viktig for å sikre at du har forberedt dem mot falming og andre mulige effekter.

3. Base for å forme harpiks smykker

Den beste måten å lage harpiks smykker på er å få tomme rammer. Hvis du ikke finner rammer eller ikke ønsker å bruke dem, kan du også få former som er spesielt laget for epoxysmykker. Hvis du vil forfølge det profesjonelt, vil dette være en bedre ide.

Hvis du bruker støpeformer, er det viktig å sørge for at de er helt rene og få utslipp av mugg for å spraye på den og la den tørke. Dette gjør at harpiksstykket spretter lett ut. Ikke følg denne instruksjonen når det gjelder rammer.

Hvis du ønsker mer kreativitet, kan du til og med lage formene dine med Oomoo, som er en silisiumgummiblanding ekstremt enkel å jobbe med. Det er også kostnadseffektivt. Dette kan få deg til å tilpasse epoxysmykker mye bedre.

4. Bruke papirbilder

Hvis du bruker bilder til å smykke smykkene dine, kan du trykke dem på papir eller gjennomsiktige ark. Disse kan senere kuttes i form av rammen eller etter behov i henhold til designet. Etter dette er det bare å presse papiret til bunnen med fasthet og sørge for at det er jevnt.

144 betydning

Hvis du planlegger å gjøre dette, må du dekke papiret med Mod Podge på begge sider, slik at papiret ikke mister farger etter å ha brukt det med harpiks. Forsikre deg om at før du begynner å lage smykker, er det helt tørket.

5. Klargjør harpiksen sammen med katalysatoren

I henhold til materialet, klargjør halvparten av katalysatoren og harpiksen. Hvis du for eksempel lager en unse av blandingen, tilsett deretter en halv unse harpiks og en annen halvdel av katalysatoren i samme kopp. Forsikre deg om at tiltakene er nøyaktige.

Det anbefales at du blander dem i samme kopp på en unse av denne grunn. Fyll først den med halvparten av harpiksen, og tilsett den andre halvdelen av katalysatoren etter at den er jevn. Hvis det gjøres i separate kopper, kan materiale som kleber seg til dem gjøre det problematisk og endre materialets mengde.

Bortsett fra dette, kan også farger legges til, men det avhenger veldig av hvilken type harpiks du velger. Les instruksjonene gitt nøye for å vite hvordan du kan lage smykker av harpiks perfekt ved å legge til farge til rett tid.

Bland denne kombinasjonen sakte med en tre stikk av passende størrelse til den synlig kommer sammen i alle ender. Rushing kan føre til luftbobler som kan ødelegge ideen om harpiks smykker, med mindre og til du går for effekten av luftbobler for epoxysmykker.

Sørg for at kantene og bunnen blir grundig kontaktet og involvert under blanding.

6. For det!

Legg denne blandingen i formene eller rammene for å lage smykkene dine.

7. Legg til oomph og trend med skatter.

Å lage disse epoxysmykker etter dette er helt avhengig av designet ditt. Før du venter på at harpiksen har herdet, kan du legge til materialene som kan flyte som glitter eller bilder som er trykt på transparenter.

For gjennomsiktighetsarket, hold det med en pinsett og dypp det deretter i den gjenværende harpiks koppen. Pass raskt på en varmepistol for å unngå luftbobler og legg den i formen eller rammen. På dette stadiet er det viktig å vite hvilken side den står overfor. Hvis det er en ramme, skal den vende opp. Når det gjelder mugg, skal den vende ned.

kuåndsdyr

Du kan også gå for et 3D-tillegg mens du bruker formen. Men for dette må du sørge for at det skjer i lag ved å helle det første laget med harpiks og deretter la det stivne og deretter ordne elementet på det første laget. Hell deretter mer harpiks for å sikre at varen din er dekket. Bruk en varmepistol for å unngå luftbobler etter at det andre laget er helt.

8. La det stivne!

Gul rav i sølvramme. -Min

Finn nå en ren, desinfisert boks som ikke har støvpartikler som holder seg fast slik at de ikke holder seg til den uherdede harpiksen. Dekk smykker fra harpiksen ved å bruke den og la den herde. For det meste vil stykkene være klare om 24 timer, men for å være sikker på at du går gjennom håndboken som følger med epoksyharpiksen, da det noen ganger også kan ta dager å tørke.

Voila! Du fullførte akkurat dine første epoxy harpiks smykker hos oss!

Del Med Vennene Dine: