Hvordan lage ditt eget merke på få minutter med Looka Logo Maker

Du hører ordene 'merkevare', ' merkevarebygging ', Og' merkeidentitet 'mye i våre dager. Ikke bare brukes de om hverandre, deres definisjoner har utviklet seg gjennom årene etter hvert som flere og flere blir kjent med dem. Imidlertid er hvert ord ganske forskjellig fra det andre.‘Merkidentitet’ refererer for eksempel til alle elementene som gjør en virksomhet lett gjenkjennelig. Og en god logo er hjørnesteinen. Det er fordi når du tenker på alle produktene du liker, det som vanligvis dukker opp i hodet ditt, er deres symbol.

Men hvis du bare har begynt, kan det hende at investering i en profesjonell grafisk designer ikke er oppe i veien din ennå. Faktisk vil også erfarne gründere også være i tvil. Så om du er med på langdistanse, eller bare vil leke med konsepter, Se Logo Maker kan hjelpe deg med å gjøre disse ideene til virkelighet.

Innholdsfortegnelse

Fra Logojoy til Looka: Leading by Example

logo maker, looka logo maker, merkevareidentitet,

Du har kanskje kommet over den populære logo maker-appen, Logojoy. Vel, siden deres ydmyk begynnelsen i 2016, har de nå vokst til å imøtekomme mer enn 5 millioner brukere - mest gründere. Og med det, de har ommerket seg som den beste plattformen for merkevareidentitet, Se . Men hvorfor?

Akkurat som navnet ditt kan trylle bilder av deg til fremmede, kan det samme sies om logoer og firmanavn. Mens hovedoppdraget med å tilby herlige logoer til gründere ikke har endret seg, har selskapet nå mer å tilby. Og dette betyr at navnet deres måtte utvikle seg med deres nåværende - og fremtidige - identitet som en bedrift.

Derfor, Se var født. Mer enn din gjennomsnittlige logo-produsent, i dag, har de også tjenester som spenner fra sosiale medier, visittkort, til og med en nettstedsbygger! Det er den samme raske og smarte teknologien, men med friskere design.

Akkurat som Se , gründere må hele tiden være innovative - ikke bare produktene deres, men også seg selv. Endring kan være skummelt. Men hvis du ikke følger med på tiden, vil konkurrenten din. Din identitet som bedrift må være fleksibel, men likevel konsistent. Tenk på det som å vokse opp: du er fortsatt den samme personen som du var år før. Men nå er du klokere og med mer stil!

Komme i gang med Lookas Ultra-Fast Logo Maker

logo maker, looka logo maker, merkevareidentitet,

Så hva kom først: logoen eller virksomheten?

I dag, så lenge du har lidenskapen, spiller det ingen rolle hva som kom først. Drømte du alltid om å ha din egen kafé? Ikke vær redd for å designe en logo for det! Selger du allerede håndlaget håndverk til familie og venner? På tide å sette merke til den spirende virksomheten!

Se er her for deg i hvert trinn av din gründerreise. Slik kommer du i gang:

Trinn 1: Registrer deg enkelt ved hjelp av din e-post, Google, Facebook-konto.

Trinn 2: Identifiser hvilken bransje du tilhører (dvs. rådgivning, skjønnhet, kondisjon, mat osv.).

Trinn 3: Velg logoer du liker fra de foreslåtte malene. Dette vil hjelpe AI å tilby smarte valg for deg basert på disse innledende preferansene.

logo maker, looka logo maker, merkevareidentitet,

Trinn 4: Ta vare på det grunnleggende som fargestiler, firmanavnet, slagordet og valg av ikoner. Disse elementene vises på logoen din.

logo maker, looka logo maker, merkevareidentitet,

Trinn 5: Klikk på et av designene som tilbys av Looka’s Artificial Intelligence! AI er smart og kraftig nok til å generere en rekke flotte konsepter for deg. Prøv å ikke bli overveldet og velg en som virkelig gleder deg.

Trinn 6: Rediger gjerne logoen ved å endre layout eller fargevalg. Hver gang du endrer et element, vil deres AI tilby variasjoner på venstre side av vinduet. Så hold øye med ting du kanskje vil like ved å bla nedover og lagre arbeidet ditt. Men du kan også la det være som om det er kjærlighet ved første blikk!

logo maker, looka logo maker, merkevareidentitet,

Og det er det! Se vil spare deg for tid, penger og krefter, ettersom du ikke trenger mye ressurser for å bygge merkevaren din fra begynnelsen. Og det er spesielt nyttig for folk som ennå ikke er klare til å løfte ideene sine fra bakken.

Med bare en del av tiden din og et par dollar kan du få en kul logo på få minutter. I tillegg slår ingenting tilfredsheten med å ha designet noe selv. Du kan lag så mange logo design du vil - GRATIS ! Du betaler bare når du er 100 prosent sikker på at du elsker det. Før det kan du bare leke med konsepter og lagre dem for senere bruk.

Hvis du har bestemt deg for at du er forberedt på å kjøpe, inkluderer Premium-pakken alt du trenger for å gjøre din forretningsidé til virkelighet. Dette vil bestå av logoen du designet med fullt eierskap, livstids teknisk support, samt flere filtyper med høy oppløsning (PNG, PDF, EPS-vektor og SVG-vektorfiler).

Vil du gå hele veien? Enterprise-pakken deres kommer med alt fra Premium-pakken, i tillegg til et sett med sosiale medier, visittkortdesign og Google Ads-kreditt. Hvor kult er det?

21 desember dyrekretsen

Er du klar til å bygge ditt drømmemerke?

logo maker, looka logo maker, merkevareidentitet,

Ikke kompliser merkeidentiteten din for mye. Husk: det spiller ingen rolle i hvilket stadium du er på reisen akkurat nå. Du og din bedrift vil fortsette å vokse herfra. Drømmer kan endre seg - og det er greit!

Det er fordi med Se , kan du alltid merke om eller start fra begynnelsen . Deres raske, intuitive plattform vil være her for deg når du har en logoidee klokken 03.00, eller når du er klar til å gi virksomheten din den nettsiden den fortjener. Og med mer enn 5000 anmeldelser på Trust Pilot , du vet at du er i gode hender.

Uansett hvilken virksomhet du har drømt om å bygge, kan du starte i dag. Start et merke som ser bra ut fra første dag med litt hjelp fra Se .

Del Med Vennene Dine: