Hvordan Spyzie gjør det enkelt å overvåke Android-telefoner uten rot

Til tross for dagens teknologiske fremskritt lurer det fortsatt fare i hvert hjørne. Og det er ikke bare barn som skal se opp, men også voksne.Ett minutt planlegger du en tropisk ferie med vennene dine over vårferien. Neste ting du vet, du kan bli strandet midt i blinken. Du kan føle deg trygg på at barna bruker den bærbare datamaskinen din til forskning. Men vet du hvem de kan chatte med på nettet?

Selvfølgelig kan vi ikke kontrollere alt som skjer i våre kjære. Men vi vil at de alltid skal være trygge. Du vil vite at de er sammen med pålitelige individer, eller at de alltid kan ringe deg for hjelp hvis behovet oppstår.

Her er hvor overvåking av apper som Spyzie kan hjelpe. Dette er hvordan.

Innholdsfortegnelse

Hva er Spyzie

Spyzie Dashboard

Væren menns egenskaper

Spyzie er en overvåkingsapp for mobiltelefoner med mange nyttige løsninger, ikke bare for foreldre, men også for bedriftseiere. Den er kompatibel for både Android- og iOS-brukere. Den beste delen? Du trenger ikke å rote telefonen for at appen skal fungere. Med bare tre enkle trinn - opprett en konto, installer appen og logg inn - kan du raskt bruke de tilgjengelige funksjonene og begynne å overvåke.

Spyzie ’S Premium plan lar deg se samtalelogg, SMS-meldinger, nettleserlogg, bilder, videoer og spore måltelefonens plassering til enhver tid. Å få Ultimat utgave lar deg komme inn på alle de kule nye funksjonene i appen, for eksempel å se e-post, bokmerker, dokumenter og sjekke innhold på populære meldingsapper som Messenger, LINE, Skype og Viber.

Slik overvåker du Android-telefoner uten rooting med Spyzie

Spyzie gjør det enkelt å holde rede på dine kjære uten farene ved å rote telefonen.

‘Rooting’ er en prosess som gir brukere privilegert tilgang til telefonens funksjoner ved å fjerne produsentens begrensninger. Folk roter vanligvis mobiltelefonene sine når de vil fjerne bloatware (uønskede apper eller programvare opprinnelig i enheten), eller for å tilpasse telefonene sine.

Imidlertid har rooting flere risikoer, som inkluderer sikkerhetsrisiko, annullering av enhetens garanti, og selvfølgelig muligheten for at telefonen ikke lenger fungerer.

Den gode nyheten er at Spyzie lar deg bruke de fantastiske funksjonene uten å måtte rote telefonen eller målenheten.

Her er den enkle 3-trinns veiledningen hvordan du overvåker på Android-telefoner uten å rote :

Trinn 1 - Opprett en Premium Spyzie-konto.

Registrer deg med en gyldig e-postadresse og kjøp enten en Premium-plan eller Ultimate Edition fra Spyzies offisielle nettsted. Fyll ut de nødvendige detaljene ved å følge installasjonsveiviseren.

kartlegge aktiviteter for grunnskoleelever

Trinn 2 - Installer Spyzie-appen på målenheten.

  • Når du har bekreftet kontoen din, får du tilgang til målenheten (i dette tilfellet en Android-telefon).
  • Gå til fanen Sikkerhet under Innstillinger og aktiver 'Ukjente kilder'. Klikk OK.
  • Deretter vil installasjonsveiviseren gi lenken for nedlasting av appen. Åpne nettleseren din og følg lenken. Den laster ned APK-filen, og du får et varsel om at nedlastingen var vellykket.
  • Appens ikon skal nå være synlig på måltelefonens hjemmeside. Åpne den og logg inn med legitimasjonen din.
  • Godta brukeravtalen og aktiver administratortjenesten.

Trinn 3 - Logg inn på dashbordet.

Når du har fullført installasjonen på målenheten, er det bare å gå tilbake til din egen telefon eller datamaskin. Fullfør installasjonsprosessen, og du blir omdirigert til dashbordet. Gi det noen minutter å synkronisere - så er du ferdig!

Så lenge målenheten er koblet til Internett, vil dashbordet fortsette å motta nye data. Ikke bekymre deg for appikonet. Når du fullfører installasjonsprosessen, slettes den automatisk fra startsiden til måltelefonen. Spyzie opererer i skjult modus for å gi deg de beste resultatene!

Hvorfor du kan trenge en spionapp

Tenåring som bruker smarttelefonen sin

321 betydning

Det er mange grunner til at du kan vurdere å få en pålitelig overvåkingsapp som Spyzie . Hovedmotivasjonen er vanligvis sikkerhet. Enten det er barna, ektefellen eller eldre foreldre, vil du vite at de er trygge og borte fra skade.

Når det gjelder barn, er det alltid mange ting å bekymre seg for. Bortsett fra online mobbing , det er trusler om rovdyr, phishing, svindel eller å legge ut privat informasjon om seg selv. Hvis de allerede er på sosiale medier, kan de legge ut ting som kan hjemsøke dem senere i livet (dvs. pinlige bilder eller videoer).

Bedriftseiere kan også dra nytte av å overvåke apper for å holde eiendeler, data og ansatte trygge. For eksempel: skulle det være tyveri på kontoret, kan etterforskningen ta en stund hvis det ikke er noen konkrete bevis eller til og med en mistenkt for forbrytelsen. Men ved hjelp av en overvåkingsapp kan det være lettere å spore den skyldige.

Folk som bor sammen med eldre kan også ha ro i sjelen med en app som Spyzie på hendene. La oss si at du har en forelder som bor borte fra deg. Med overvåkingstjenester vil du alltid vite hvor de er, om de blir lurt av upålitelige enheter.

I dagens sammenhengende verden kommer faren nå i mange former. Så det lønner seg å alltid vite hva som skjer.

Når de brukes ansvarlig, apper som Spyzie kan gi deg sjelefred. Bruk dem ikke bare for familien din, men også for din virksomhet. Med toppmoderne funksjoner som posisjonssporing i sanntid, SOS-nødanrop samt lydovervåking, kan du holde dine nærmeste trygge - selv når du ikke er der.

Del Med Vennene Dine: