Finn Ut Antall Engel

Hvordan starte fantastiske samtaler med hvem som helst

Har du noen gang…

 • Føler deg vanskelig eller redd for å henvende deg til folk for å starte samtaler?
 • Vet du ikke hva du skal si når du chatter med noen og tror de vil dømme deg hvis du sier noe galt?
 • Vet du ikke hvordan du skal bryte inn i gruppesamtaler?
 • Føler du deg ukomfortabel eller har sosial angst når du er ute blant bekjente eller mennesker du ikke kjenner?

Ikke bekymre deg. Vi har alle vært der. Å bygge svært vellykkede og effektive relasjoner og samarbeid med andre er ekstremt vanskelig å gjøre. Og det er ikke en medfødt ferdighet vi er født med; relasjonsbygging krever læring av ny atferd, ferdigheter og vaner. I dag skal vi diskutere hvordan vi kan starte samtaler og gjøre dem vellykkede!

La oss begynne med noen enkle samtalestartere: • 'God fredag, hvordan går det med uken din?'
 • (Hvis du har drikke) 'Skål! Hva skjer?'

Alternativt kan du spørre:

 • 'Hvordan går kvelden din?' eller 'Hva skjer?' eller 'Hva står på agendaen din for helgen?' eller 'Hva gjorde du denne uken (eller helgen)?'

Og du vil aldri glemme:

 • 'Hvordan går det?'

Hvis du er på et arrangement:

 • 'Hva bringer deg hit i kveld?' eller “Hvordan er du involvert i denne organisasjonen?”

En flott catchall-setning å bruke:

6. juli dyrekretsen
 • 'Det er fantastisk. Fortell meg mer…'

Å stille spørsmål vil få folk til å snakke, og folk elsker å dele sine erfaringer. Folk elsker også å dele sine meninger. Mange mennesker har ikke noen som virkelig lytter til dem, så hvis du er den personen, kan det hjelpe deg med å opprette rapport raskt. Ofte er de beste lytterne våre nærmeste venner. Så ved å lytte, oppfører du deg som en persons nære venn, og noen vil sannsynligvis tenke på deg slik, noe som er en annen grunn til at dette er et kraftig verktøy for å bygge rapport.

start-a-dekning

Her er noen gode meningsspørsmål:

 • 'Hei, kjenner du noen gode restauranter her?'
 • 'Hvor liker du å dra ut i byen?' eller 'Har du vært på noen nye hot spots i byen i det siste?'
 • 'Kjenner du noen gode organisasjoner jeg bør sjekke ut?'
 • 'Hvilke kommende arrangementer er du begeistret for?'
 • Eller bare, 'Hva synes du om ...'

Du setter vedkommende i posisjon som ekspert, og du verdsetter deg nok til å be om deres mening. I tillegg hører du faktisk på dem kontra å snakke. De fleste snakker betydelig mer enn de lytter fordi de prøver å “selge” seg selv og få validering eller godkjenning fra noen andre. Valider og godkjenn deg selv, og du beveger deg forbi et stort hinder så mange mennesker blir fanget i.

Det er også kraftig når du gir folk positive tilbakemeldinger, ros eller et kompliment, men bare når det er ekte. Hvis du finner ut at noen har fått en ny jobb, så gratuler dem. Hvis du henger med noen ofte og de får deg til å le, fortell dem. Hvis du støter på noen og de har på seg noe påfallende, nevn det. Hvis noen kommer med et godt forslag eller en ide, fortell dem. Nøkkelen her er å være ekte og spesifikk om kommentaren du skal komme med.

25. oktober stjernetegn

Slik ser en typisk samtale ut:

 • 'Hvordan går uken din?'
 • La oss si at de nevner at de dro på konsert. “Det høres veldig gøy ut. Fortell meg mer. Er du en stor musikkfan? ” Du kan følge opp med noe av det følgende: 'Hva er favorittbandene dine?' 'Hvor liker du å se band?' 'Spiller du et instrument?'
 • Sett inn noen kommentarer om hva de sier, og også om du har en mening om musikk. Ikke prøv å imponere noen eller lyve. Bare vær deg selv og legg til i samtalen.
 • Påpek også eventuelle fellestrekk du har med noen andre. Det er bra å prøve å etablere ting til felles for å bygge rapport. Du trenger ikke å gå over bord her eller prøve for hardt. Hvis noe kommer opp som er ekte, påpek det.
 • Avslutt deretter samtalen ved å utveksle kontaktinformasjon (vi vil dekke dette senere) og / eller bare si: 'Det var flott å møte deg, jeg har noen få andre jeg trenger å snakke med.' Eller 'Jeg må bli med vennene mine, hvorfor kommer du ikke hit og møter dem.' Eller “Jeg får noe å drikke, vil du ha noe?” Så kan du ta dem en drink, ta med den tilbake og gå videre.

En samtale er enkel: start den, engasjer den andre personen og bygg rapport, hold den gående i noen minutter, og la dem tenke at du er en flott person som de vil bli bedre kjent med. Det koker egentlig bare ned til det.

Hva med å nærme seg grupper av mennesker? Disse åpnerne fungerer bra:

 • 'Hvilken anledning feirer dere alle i kveld?'
 • 'Hva bringer dere alle sammen i dag?'
 • Du kan også bare bruke åpnerne vi diskuterte tidligere, og når du spør dem hva de gjør for uken eller helgen, vil de nevne gruppeaktiviteten.
 • Hvis du finner ut at det er et utdrikningslag, kan du si: 'Jeg er underholdning for kvelden!' Ikke vær redd for å vise litt humor.

Og fokuser alltid på å lytte til og hjelpe den andre personen først!

Bantering

Kaffebutikk

Bantering er en morsom, men kraftig måte å ha samtaler med mennesker på. Det er å bruke humor på en positiv måte for å hjelpe folk med å unnslippe. Og det er en fin måte å flørt og skape seksuell spenning også. Du kan også bruke dette i en forretnings- eller nettverksinnstilling, selv om du må tone det ned.

Hvorfor fungerer dette så bra? Når du erter en kvinne eller en mann og du er villig til å ta risiko i samtalen, viser det at du ikke har FRYKT.

4747 nummer

For menn holder det å være Mr. Nice Guy samtalen trygg, men det staver også stor frykt for avvisning. Kvinner er veldig oppfattende, og de reagerer vanligvis ikke for godt på dette. Men når du dristig erter en kvinne og gjør morsomme samtaler for henne, viser du aktivt at du ikke har frykt. Du er ikke bekymret for å si feil.

Enda viktigere, du sender ikke frykten din for å MISTE henne, før du til og med har tiltrukket henne. Bantering fungerer også på menn, så kvinner, det er på tide å prate det!

Det er to grunnleggende måter å delta i vennlige latterliggjøring på:

 1. Den første er en form for spørsmål basert på selektiv hørsel. 'Spurte du meg bare ...?' Det spiller ingen rolle hva noen sier; kryss for å føre til resultatet du ønsker. 'Har du bare bedt om telefonnummeret mitt?'
 2. Den neste er en uttalelse. Det spiller ingen rolle hva noen sier, det handler om hva du tror de sa. 'Hvis du ville ha telefonnummeret mitt, burde du bare ha bedt om det.' “Hvis du ønsket å snakke med meg, burde du ha kontaktet meg for lenge siden. Jeg biter ikke! '

Andre eksempler:

 • Hvis du er sammen med en kompis og noen spør: 'Hvordan kjenner dere hverandre?' Ditt svar: Fengsel. De kan si,
 • 'Hvordan kjenner dere virkelig hverandre?' Du kan da fortelle den virkelige historien om hvordan du møttes, men si at fengselshistorien er mye morsommere å fortelle.
 • 'Har du bare bedt om å kjøpe champagne til meg?'
  Hvis noen spør deg hvordan du har det, kan du si: 'Jeg føler meg ganske sexy (eller fantastisk).'

Banter fungerer mye bedre når du gjør indre arbeid regelmessig for å få mer selvtillit og skape en bedre stemning. Jeg anbefaler også å øve på latter med vennene dine og folk du ofte ser (dvs. med baristaen på Starbucks, en hotelltjener osv.) Før du bruker den på fremmede. Husk også å være respektfull for andre og ikke en skitten. Til slutt, hvis noen ikke spiller sammen med din skam, bare si at du tullet, og slipp det med en gang.

Nå har du en plan for å starte samtaler hvor som helst, når som helst med hvem som helst. Begynn å øve hver eneste dag, så vil du gjøre raske fremskritt og ha det veldig gøy underveis!

Del Med Vennene Dine: