Hvordan bruke en LED-skjermtrailer: 26 ideer

An LED skjerm trailer , også referert til som en mobil videovegg eller jumbotron, er en videovegg som er permanent konstruert på en tilhenger for å tillate mobilitet. I motsetning, modulær LED-skjermer må bygges på stedet og rives og lastes på en lastebil som skal flyttes.26 Bruksområder for en LED-skjermtrailer
To MAX 158 LED-skjermtilhengere av Insane Impact

Mobilvideovegger er designet med tanke på raskt oppsett og enkel betjening - det sparer tid, penger, arbeidskraftpersonell og hodepine. De inkluderer vanligvis innebygd strøm, produksjon og lyd. Bare koble av traileren, slå på generatoren, og slå play for en full LED-produksjon. Hvis du leier skjermen - vil teknikeren din håndtere dette. Men hvis du kjøper en - kan du puste lett og vite at omtrent hvem som helst kan sette opp en og bruke den.

Etter hvert som hendelser overgår utendørs på grunn av det nye koronavirus, blir mobile jumbotron-skjermer et stadig mer populært alternativ for å fange et stort utendørs publikum med minimale driftskostnader.

Her er 26 måter å imponere publikum med en LED-skjermtrailer.

Innholdsfortegnelse

Sosialt distanserte Drive-Ins

kreft penger horoskop

Ta ethvert arrangement til parkeringsplassen. Forskjellige parkeringsplasser til andre steder for å tillate 6 meter plass på konserter, bakluker, eksamener, tilbedelsesarrangementer og mer. Synkroniser skjermproduksjonen med en FM-radiostasjon slik at deltakerne kan stille inn lyden.

Innsamlinger

Samle inn penger til arrangementet eller saken din. Vis oppfordringer til handling for å oppmuntre til å skaffe midler som sanntids donasjonskort og sponsorskilting.

Festivaler

Legg til spenningen på messer, karnevaler, kunst, musikk, religiøse og matfestivaler med mobil LED-skjerm.

Fellesskapsarrangementer

LED-skjermer er den perfekte måten å samle samfunnet på. Ta folket sammen til filmer i parken, se på fester eller andre bybaserte arrangementer.

Konserter

Zoom inn på forestillingen og kringkast den til publikum for å gi hvert publikum et utsyn på første rad. Du kan også ta med bilder på skjermen for å skape en fengende live-produksjon.

Bakluker

Hvorfor nøye seg med en 60 ”bakluke-TV når du kan ha en 200” videovegg?

Sports Watch Parties

Ingen billetter? Ikke noe problem. Still inn på spillet på storskjerm. Ombord DISH og WIFI lar deg enkelt ta i spillfeeden.

Filmnetter

Vis filmer på storskjerm natt eller dag. LED-teknologi skinner nok til å sees tydelig i direkte sollys. Du trenger ikke solen til å gå ned til den store utstillingen. Du kan live streame filmen via WIFI ombord eller laste opp en DVD / Blu-ray-plate.

High Shool Sports

Banemøter, fotball, fotball og tennis er bare noen få eksempler. Vis poeng, video og meldinger til studenter og tilskuere.

Politiske samlinger

Vis skilting og live kamera-feeder av høyttalere på politiske samlinger.

Aktivisme

Bli hørt ved å kringkaste meldingen din til massene - LED-videoveggene er designet for å gjøre nettopp det. Som en ekstra bonus kan du koble en mikrofon til det innebygde PA-systemet.

Utendørs messer

Sett boden din fra de andre utstillerne. LED-skjermer oppmuntrer til fottrafikk og gir deg muligheten til å levere merkevaren din til massene på messer.

Kollegiale arrangementer

Sport, campusarrangementer og utendørs forelesninger er bare noen få måter colleges kan dra nytte av LED-skjermtrailere.

Parader

Trekk den mobile videoveggen din nedover gaten ved parader mens du viser dynamisk, innfangende publikum.

Reklame

Bruk skjermen din som en LED-reklametrailer. Lei eller selg annonseplass for å vise statiske annonser, reklame og logo-sløyfer for å generere gjentatte inntekter.

4. mars stjernetegn

Bedriftshendelser

Seminarer, konferanser, høytidsfester, takknemlige begivenheter, messer og bedriftsretreater er alle eksempler på bedriftsbegivenheter som bruker LED-skjermtrailere til å kringkaste innhold til sine ansatte.

Business-Front skilting

I stedet for å ha et permanent LED-skilt konstruert utenfor virksomheten din, bør du vurdere å bruke en mobilskjerm. Dette gir deg muligheten til å plassere skjermen eller til og med ta den utenfor stedet for spesielle arrangementer. Vis frem produkter, kampanjer, kunngjøringer og mer utenfor virksomheten din med en mobilskjerm.

Veiskilt

Bruk skjermen som en mobil digital reklametavle å vise retningsskilting, meldinger og firmamerking ved å sette seg på skjermen på siden av veien.

Avgangsseremonier

Når graderte fester går over til utendørs innstillinger, er LED-skjermtilhengere gode for å forene studenter, lærere og deres familier mens de feirer sin store dag. Vis virtuelle årbøker, studentbilder og live video-simulcasting.

Kirkens begivenheter

Spre ordet ved å vise predikapunkter, kameramater, bibelvers og meldinger for kirkegudstjenester utendørs.

Livets feiringer

Feir livet til din kjære på den store skjermen ved å vise et lysbildefremvisning til ære for dem.

Marathons / 5k’s

Koble løpertider til storskjerm, visningsannonsering og kameramater for å engasjere tilskuere og generere inntekter på løpet ditt.

Blokker fester

Imponere naboene dine ved å arrangere århundrets blokkfest. Spill filmer, stream YouTube-videoer, karaoke, TV-serier eller videospill.

15 sep dyrekretsen

Golfturneringer

LED-skjermtrailere er populære på golfturneringer fordi de gir mulighet for sanntidsscore og dynamisk annonsering.

Country Club-arrangementer

Lag førsteklasses opplevelser for klubbmedlemmene dine ved å kartlegge en LED-skjermtrailer rundt eiendommen din for et bredt spekter av spesielle arrangementer, inkludert medlemsgjestturneringer, bassengfester og uteserveringsfester.

Båndstikker

Enten virksomheten din utvides, flytter, har jubileum eller feirer en annen viktig milepæl, kan du øke spenningen og generere sus med en stor LED-skjerm utendørs.

Bunnlinjen

LED-skjermtilhengere er en utmerket måte å fange et stort utendørs publikum med lyst og levende innhold. Når innendørsarrangementer beveger seg utendørs, vokser populariteten for disse typer skjermer. Deres enkle installasjon, plug and play-drift og lave driftskostnader gjør dem til en flott løsning for arrangører, produksjonsbedrifter, byer og bedrifter over hele verden.

Ethvert utendørsarrangement som har et stort publikum kan dra nytte av en mobilskjerm. Hvis du vurderer å leie eller kjøpe en mobilskjerm, har vi forhåpentligvis inspirert deg med noen ideer!

Del Med Vennene Dine: