Jeg gikk opp 20 pund før bryllupet mitt, og det var fortsatt perfekt

Bli gift? Føl ikke behovet for å gjøre noe med kroppen din. Baksiden av en brudekjole.

Borislav / Getty ImagesDa bryllupet mitt var over, var jeg lettet. Det var det morsomste jeg noen gang har hatt, og jeg var glad for å være gift og så takknemlig for familien og vennene våre, men jeg kunne ærlig talt ikke vente med å komme tilbake til hotellet og ta av meg brudekjolen – og aldri, aldri sette den på igjen.

Når du blir forlovet og du forteller internett om det, vil vekttappiller og treningsplaner hashtagget #sweatingforthewedding begynne å fylle feeden din. «Vi kjenner deg ikke,» ser det ut til at disse annonsene sier, «men vi vet at du skal gifte deg, og vi vet at du et sted inne er veldig nervøs for hvordan armene dine vil se ut på bildene dine!» Angrepet er uunngåelig. Jeg var ikke forberedt på det, og det gjorde meg sint. Jeg hadde tilbrakt mesteparten av mine 30 år på jorden i krig med kroppen min, og nå var jeg endelig lykkelig! Jeg hadde funnet kjærligheten! La meg være i fred!

Jeg forventer å se denne typen pushy og tonedøv markedsføring fra influencere på Instagram, men jeg trodde vi hadde brukt sanntid og innsats i det siste for å bekjempe dette budskapet i mainstream media. Jeg tok feil; de New York Times tilsynelatende følte behov for å veie inn med en artikkel med tittelen Den perfekte treningen for brudekjolen din . Etter en rasende tilbakeslag fra kvinner som meg på sosiale medier, Tider forsøkt å gjøre skadekontroll ved å endre overskriften til Getting Married? Get Strong – en overskrift som ikke samsvarer med artikkelens innhold, som er en veiledning for kvinner om hvordan de kan endre kroppen slik at de kan være i stand til å rocke en bestemt type brudekjole på den store dagen.

Twitter-innhold

Se på Twitter

800 engelnummer

Iført en trompetkjole? De Tider Eksperten sier at denne kjolen krever en liten midje og store hofter, noe som gir treningsrutiner for å spesifikt forme hoftene og redusere størrelsen på midjen, samt tone armene og magen. En tidligere versjon av historien – som har blitt komprimert for å fjerne noen av de mer offensive linjene, inkludert denne – foreslo svømming som en måte å forbrenne kalorier på før den store dagen, men advarte mot å overdrive det slik at ryggen ikke får for bred.

Frue. Hvis jeg planlegger et bryllup, forteller du meg at jeg må bekymre meg for hvor bred ryggen min er? Takk for tipset.

Twitter-innhold

Se på Twitter

I oppkjøringen til bryllupet mitt for seks måneder siden sverget jeg å ikke la kroppsproblemene mine komme til meg. Jeg ville ikke gå glipp av en så viktig og spesiell tid i livet mitt, slik jeg har gjort tidligere. Kvelden jeg ble uteksaminert fra college, samarbeidet ikke håret mitt, og jeg kunne ikke finne noe i skapet mitt å ha på meg. Lang historie kort, jeg ble hjemme og gikk glipp av feiringen over hele campus, og surret rundt leiligheten min fordi jeg følte at jeg ikke bodde i en kropp som fortjente å ha det gøy. Det var 10 år siden, og jeg tenker fortsatt på det med beklagelse. Jeg kommer aldri til å bli en høyskoleutdannet igjen. Det er over. Jeg hadde ikke tenkt å gjøre den samme feilen i bryllupet mitt.

Å handle brudekjole var et mareritt. Jeg er en størrelse 12, som omtrent oversettes til en størrelse beklager, vi går opp til en 8 i brudekjolebutikker. Jeg så kjoler jeg elsket bare for å finne at jeg ikke en gang kunne prøve dem. Den gjennomsnittlige kvinnen i Amerika er størrelse 14! Jeg endte opp med å bruke en oppstart kalt Anomali , som designer tilpassede brudekjoler. Jeg elsket opplevelsen, mest fordi den ikke inkluderte at jeg måtte bli ydmyket før jeg brukte tusenvis av dollar på en kjole jeg bare hadde brukt én gang.

I månedene før min «store dag» gikk jeg opp 20 solide kilo. Jeg mente det ikke, men jeg følte meg ganske trassig. Kjolen min passet ikke like godt på bryllupsdagen som den hadde da jeg ble målt for den fem måneder tidligere, men jeg nektet å la meg bli offer for bryllupskulturen som forteller meg at jeg fortsatt har arbeid å gjøre før jeg fortjener å være lykkelig. Jeg spiste en cheeseburger etter øvingsmiddagen min. Jeg tråkket ikke på en vekt før lenge etter at jeg sa at jeg gjorde det.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Vil du se bra ut i brudekjolen din? Velg en du absolutt elsker. Du vil føle deg bra i den når du tar den på deg, og i motsetning til de du prøvde på før den, vil du ikke ta den av i garderoben.

Vil du se bra ut i brudekjolen din? Husk at bryllupet er en dag – det du egentlig er her for er livet du får dele etterpå.

Vil du se bra ut i brudekjolen din? Sette den på. Gå ned midtgangen med alle som elsker deg. Husk at personen som står og venter på deg til slutt elsker deg akkurat slik du er. Og husk fremfor alt å elske deg selv mer enn du elsker en kjole.

111 betyr

Caroline Moss er forfatter i New York. Hennes første bok, Hei damer! er en humoristisk titt på oppturer og nedturer i bryllupsplanlegging Følg henne på @CarolineMoss .

Del Med Vennene Dine: