Jeg la 100 lag med Concealer på øynene mine og jeg så våken AF

I tilfelle du ikke har vært vitne til det virale vidunderet med '100 lag med'-utfordringen, her er en rask grunning. For et par uker siden bestemte vloggeren Cristine bak Simply Nailogical seg for å påfør et lag av hver eneste neglelakk hun eide (116 for å være nøyaktig) , som ansporet en bølge av copycat-videoer. Det har siden vært en 100 lag med foundation-video , til 100 lag flytende leppestift , og til slutt det uunngåelige 100-lag-av-alt-på-en gang-video , inkludert foundation, flytende leppestift, neglelakk, spray tan, hårspray og falske øyevipper.faglitterære vitenskapsbøker for ungdomsskolen

I løpet av sekunder etter å ha sett disse (la oss innse det, latterlige) videoene, fortalte jeg senior skjønnhetsredaktør Lindsay Schallon at jeg gjerne ville lagt på 100 lag med concealer i vitenskapens interesse og i min egen fortsatte innsats for å slutte å se slik ut. faen. trett.

Hvis jeg bare kunne beholde ett element i hele sminkearsenalet mitt, ville det vært concealer under øynene. Hvis jeg hadde sovet gjennom alarmen og risikert å miste jobben hvis jeg kastet bort ett minutt på å komme meg ut døren, ville jeg likevel tatt meg tid til å sette på concealer. Helvete, hvis jeg hadde planer om å holde meg inne og ikke se noen på hele dagen, ville jeg nok fortsatt tatt på meg concealer.

Sannheten er at jeg er overbevist om at det hjelper meg å se mer våken ut – og ingenting skjærer dypere enn noen som sier: 'Du ser sliten ut.' (Jeg er sliten. Så sliten. Å ha en fulltidsjobb i digitale medier og et barn under ett år vil gjøre det med deg.)

For å vise kontrasten til mitt naturlige ansikt og mitt 'lagdelte' ansikt, bestemte jeg meg for å bare bruke de 100 lagene med concealer på høyre side av ansiktet mitt. I begynnelsen virket dette som en god idé, men som du kan se mens du blar, ble ting rart.

FØR:

Bildet kan inneholde ansikt menneske og person

Emily Kemp

Så, så sliten. Og ser jeg ikke på det? (Kom igjen, du kan si det.)

25 LAG:

Bildet kan inneholde ansikt menneske og person

Emily Kemp

Jeg skal være ærlig, jeg kunne nok ha stoppet her. jeg var sjokkert på hvor naturlig dette så ut på bildet – jeg følte at jeg hadde på meg så mye sminke, men det så ut som jeg nettopp hadde kommet tilbake fra en spa-ferie.

50 LAG:

13. juni tegn
Dette bildet kan inneholde Face Human Person Smile og Female

Femten minutter høres kanskje ikke ut som lang tid, men det er veldig lenge når du gjentar den samme enkle prikken og blander om og om igjen og om igjen i ansiktet ditt. Ved lag 50 ble det også klart hvor mye overflate jeg faktisk dekker med min rutinemessige concealer-påføring – se hvordan det begynner å spre seg på nesen min?

75 LAG:

Dette bildet kan inneholde Ansikt Menneskelig Person Smile Halskjede Smykker Tilbehør Tilbehør og Kvinne

Emily Kemp

Det var da ting begynte å bli rart. Hvis du gikk inn i rommet og så på meg, frontalt, skulle du tro at det ene øyet var en tredjedel på størrelse med det andre. (Sminke er magi?) Dessuten kan denne concealer-nyansen virke riktig når den blandes inn, men i det sekundet den er 75 lag dyp, blir den mer som en farge du finner i en boks med fargestifter – en generisk 'hudtone' som ikke matcher noens ekte hudfarge.

100 LAG:

Bildet kan inneholde Ansikt Menneske Person Smile Halskjede Smykker Tilbehør Tilbehør Klær Ermer og klær

Emily Kemp

Det høres kanskje rart ut, men ved lag 100 så det ut til at concealeren jevnet seg ut. Eller kanskje jeg bare ble vant til hvor rar jeg så ut. Den sprøeste delen av hele denne sprø øvelsen? Bildene ikke engang begynne å yte ansiktet mitt rettferdighet i det virkelige liv. På bilder ser jeg ut som om jeg har på meg noe tung TV-sminke – klargjort for en rød løper eller nettverksutseende. Personlig så jeg helt skremmende ut - øyeområdet mitt var en voksaktig, forvrengt versjon av seg selv. Det ga meg et helt nytt, surrealistisk perspektiv på hva som faktisk skal til for å se 'frisk' ut på bilder.

Men så jeg våken ut? Å, helvete ja. Jeg så våken AF.

1. klasse dikt å resitere

Ikke gå glipp av...

Jeg tok på meg 100 lag tørrsjampo og håret mitt så bra ut

Jeg tok på 100 lag med highlighter og det så akkurat ut som Instagram-sminke

Se Beyoncés makeupartist Sir John demonstrere forskjellen mellom konturering og strobing:

Del Med Vennene Dine: