Finn Ut Antall Engel

Jeg overlevde å lage slim, ett barn rørte ved det, og ingen superhelter ble skadet

Jeg skriver en barneaktivitetsblogg, og likevel har jeg aldri laget slim. Hvordan kan det være? Jeg har ingen god unnskyldning bortsett fra at ingen av barna mine setter stor pris på sansespill . Den eldste sønnen min nekter å ta på noe slimete, klissete eller klebrig, og broren hans er veldig nølende.Barnas aktivitetsslime leker med superhelter. For en kjedsom kjedsomhet!

... det var derfor jeg bestemte meg for en gang for alle at det var på tide å piske opp en mengde slim.

Med superhelter, selvfølgelig.

(Merk: Jeg mottok en anmeldelseskopi av denne boken. Alle meninger er mine egne. Tilknyttede lenker er inkludert.)

Når det gjelder slim er det ikke noe bedre sted å se enn Asia Citros nye bok, 150+ skjermfrie aktiviteter for barn: De aller beste og enkleste leketidaktivitetene fra FunAtHomeWithKids.com!
Asias bok er en fantastisk og mangfoldig samling av alle slags sensoriske oppskrifter du kan tenke deg, fra glød i de mørke deigene til linfrøgås til slim. Jeg gjør helt de sprudlende dinosaurbadeeggene neste! Begge guttene vil elske det så mye! Jeg skulle virkelig, virkelig ønske jeg hadde hatt det da guttene var babyer fordi jeg definitivt ville ha introdusert sansespill tidligere. Det inkluderer også rotete ideer som små verdensideer og vinduskunstprosjekter (og du vet vi elsker vinduskunst! )

Uansett, videre til slimet!

Superhelteslim i en panne.følelser fargeleggingssider utskrivbare gratis

For en slim nervøs nellie som meg, satte jeg veldig pris på hvordan boken holdt hånden min hvert trinn, og til og med ga alternativer til alle ingrediensene. Selv om varene jeg trengte for slim ofte er tilgjengelige, var en av dem ikke tilgjengelig innen en radius av tre blokker fra leiligheten min, og jeg gjør ikke 'Target runs'. ( Jeg vet! Dette er NYC, jeg burde ha alt på døren! Jeg har heller ikke bil, så det er det. )

Uansett ... mens jeg rørte opp denne dystre, oransje-y, slimey godheten, var jeg bekymret for at barna mine ville avvise det. De elsker bobler og å lage store gigantiske rot, men det har tatt innsats å få hendene rotete med ting som barberkrem.

Superheltslim for barn innendørs aktivitetDa falt det meg inn at det var en måte jeg kunne garantere at min 5-åring ville ta en risiko. Jeg ville skjule hans superhelt-actionfigurer i den!

Geni. ( Hvis jeg sier det selv. )

På turen hjem fra skolen nådde jeg hans interesse ved å fortelle ham at superheltene hans var hjemme, fanget i en oransje klatt. 'De trenger redning!' Jeg erklærte.

Unødvendig å si, han hadde ingen anelse om hva jeg snakket om.

926 nummer

Først ønsket han ikke å få hendene i slimet ( og broren hans bestemte seg for å legge ut denne aktiviteten, fortelle den .) men jeg begynte å leke med ham, og han prøvde det forsiktig.

Som du kan se fra alle bildene, kom han ganske inn i det.

Å leke med superhelter i slim er en flott innendørs aktivitet for barn

Gjør det ikke at du vil piske opp en del slim for første (eller 100. gang)?

Hvis du leter etter noen unike og morsomme ideer ( ikke alle er rotete! ) for å friste barna dine bort fra skjermer, anbefaler jeg på det sterkeste 150+ skjermfrie aktiviteter for barn: De aller beste og enkleste leketidaktivitetene fra FunAtHomeWithKids.com!

Boken er tilgjengelig over hele verden! Synes at: gaveide!

Amazon | Indie Bundet | Barnes og Noble | Book Depository | Fishpond AU

Se også videoen for å få en sniktitt på flere aktiviteter:

14 desember dyrekretsen

Happy Playing!

Superhelt slim barneaktivitet fra boken 150 Screen Free Activities

Del Med Vennene Dine: