Jeg prøvde det: En økt i et saltrom

Forrige uke brukte jeg litt under en time på å henge i et rom med havsalt på Halo/Air Salt Rooms og puste inn saltfylt luft. Det er en behandling som har blitt brukt i utlandet i årevis for å......avgifte kroppen og forbedre pusten og hudforholdene. Siden salt er et naturlig antibakterielt middel, hjelper det med visse hudproblemer og renser luftveiene dine - faktisk har leger til og med foreslått at det er bra for å lindre astma.

Bildet kan inneholde elektronisk skjermvisning innendørs og rom

Hvordan det var: Økten min besto i hovedsak av at jeg satt i en behagelig stol i et varmt rom som var dekket av salt med en tåke av salt luft pumpet gjennom ventilene. Du kan lese, sove, hva som helst - jeg valgte å se Si ja til kjolen . Jeg kunne ikke føle eller lukte saltet i luften, men det var noe rent og friskt over det. Og selv om jeg ikke kan si at jeg merket noen umiddelbar effekt på huden min, følte jeg meg veldig avslappet. I tillegg må jeg gi det litt mer tid uansett - de sier at det trengs 10 økter for å se de fulle fordelene. Det ville være et interessant eksperiment for alle som lider av en hudlidelse eller pusteproblemer.

10 april dyrekretsen

Har noen av dere noen gang prøvd en saltøkt? Interessert i? (I så fall koster én time lang økt , og en pakke med 14 er 9.)

elefantåndsdyr

I slekt:

  • Hva du kan forvente under en massasje

  • En behandling med en veldig spesiell ingrediens

  • 5 DIY spa-triks

Del Med Vennene Dine:

153 engelnummer