Finn Ut Antall Engel

Hvis du ikke allerede er forelsket i Zoë Chao, har du ikke vært oppmerksom

Ta henne nå i episode to av Amazon Prime's Moderne kjærlighet . Bildet kan inneholde Zo Chao Genser Klær Klær Bukser Erme Menneske Denim Jeans og Langermet

Getty bilder

17 juni stjernetegn

Det er ikke uvanlig å se på Moderne kjærlighet , Amazon Primes antologiserie basert på det populære New York Times kolonne, og forlate følelsen forelsket. Hver episode skildrer ikke bare en ekte romantikk – vi elsker kjærlighet! – men den caster de mest sjarmerende skuespillerne i Hollywood. Se Zoë Chao, Den høye noten og Kjærlighetsliv skuespiller som er så kjærlig at regissør Jesse Peretz oppkalte hovedpersonen i sesong to, episode to (The Night Girl Finds a Day Boy) etter henne.

Midt i en rollebesetning som inkluderer Game of Thrones stjerner, A-listeveteraner og Oscar-sesongens favoritter, Chao skiller seg ut som Zoe. Karakteren har forsinket søvnfasesyndrom, en lidelse som betyr at hun stort sett er våken om natten og sover om dagen. Denne timeplanen gjør dating vanskelig, naturlig nok, men så møter hun Jordan (Gbenga Akinnagbe) og introduserer ham for hennes verden. I mindre dyktige hender kan Zoe ha blitt spilt farlig nær å inspirere en Manic Pixie Dream Girl-tenkebit, men Chao holder henne jordet og realistisk. Karakteren kan være søt, men hun kommer ikke til å endre seg for noen eller be om unnskyldning for hvordan hun lever livet sitt.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Det krever mye dyktighet for å hindre en karakter fra å gå inn i trope-territorium, men Chao er en ekspert. I Kjærlighetsliv , HBO Max-serien der hun spilte bestevenninnen til Anna Kendricks hovedrolle, bringer hun nødvendig subtilitet og dybde til en rolle som i en annen rom-com ville blitt avskrevet som den sprø BFF. Det skal bli spennende å se hvordan Chao spiller en tradisjonell skurk, noe hun skal gjøre i den kommende Netflix-filmen Seniorår overfor Rebel Wilson.

Her tok vi Chao for å snakke mer om Moderne kjærlighet, det overraskende tilbehøret som hjalp henne med å komme i karakter for Seniorår, og mer.

Glamour : Din episode av Moderne kjærlighet er så søt. Hvordan oppsto denne rollen?

Zoe Chao: Jeg hadde jobbet med Jesse Peretz, som regisserte episoden, og Anthony Bregman, som produserte, før, og jeg elsker dem veldig mye. Jesse sa at han hadde et manus som denne utrolige forfatteren, Sarah Heyward, hadde skrevet for serien, og at de begge hadde meg i tankene. De kalte karakteren Zoe, noe som var veldig, veldig smigrende. Dette var pre-pandemi. Da han tok det opp, sa jeg: Å, jeg håper vi klarer dette! For jeg ville virkelig gjort alt som Jesse og Anthony lager. De har laget noen av de beste TV-ene og filmene der ute og har vært talsmenn og forkjempere for meg, og jeg føler meg veldig takknemlig til dem.

Og så leste jeg selve manuset og ble rørt av det. Det føltes også veldig spesielt at dette var mitt første prosjekt tilbake etter de første mange månedene med pandemien. Det føltes som å komme hjem til familien, noe som var veldig hyggelig.

Karakteren din har en så interessant historie – var det noe spesielt du koblet deg mest til med henne?

Jeg er mer på linje med folk som ikke føler at de passer til normen. Jeg forholder meg til opplevelsen av å ha en marginalisert identitet, som en farget kvinne. Så jeg har mye empati for henne, for denne karakteren og tilstanden hennes. Og du vet, jeg er også en skuespiller – så timeplanen min er alltid i lufta. Jeg holder veldig rare timer. Da jeg leste manuset, fant jeg ut at hun var en overbevisende hovedperson fordi hun ikke var unnskyldende for å leve annerledes. Hun var som, du er heldig som har fått være med på livet mitt, å få en sjanse til å se hvordan jeg lever og den magiske verdenen jeg bor i.

Var det noen scene som føltes utfordrende å gå inn – eller en du var mest begeistret for?

Jeg var mest spent på å kjempe med Gbenga Akinnagbe. Jeg bare elsker å slåss på skjermen. Jeg synes Sarah skrev noen virkelig flotte scener som har mye spenning i seg. Det er to mennesker som kjemper for seg selv, men som også kjemper for hverandre og prøver å finne en måte å møtes på i midten. Jeg syntes disse var overbevisende scener og så frigjørende å være inne i.

Jeg synes det er fint å være i andres spenninger og angst, vet du? Det er et fint avbrekk fra ens egen. Livet er vanskelig, og å være et menneske er vanskelig, og å være i alle typer forhold er en utfordring. Det er noe befriende med å være i andres kamp. Min jobb er å gå inn for denne karakteren. La oss gå. Når du er i din egen kamp, ​​er det forferdelig. Du kan ikke avslutte scenen når du vil.

Instagram-innhold

Se på Instagram

For å sikkerhetskopiere litt handler denne spalten om å bli bedre kjent med deg som skuespiller. Har du alltid ønsket å være en i oppveksten? Hvis ikke, hvordan fant du veien til denne karrieren?

Jeg vokste opp med Fred Astaire og Ginger Rogers-filmer. Det er det jeg husker at jeg brukte helgene mine på. Foreldrene mine spøkte om hvordan de ville gå forbi et rom og høre meg – i en alder av fem eller seks – i min lille stemme snakke og ha veldig lange, engasjerte samtaler. De så inn i rommet og jeg snakket til en bokhylle med en fargestift i hånden og lot som om jeg røykte. Bra for dem at de ikke sendte meg til en shrink og i stedet sa: Å, hun har en veldig rik fantasi. Jeg hadde et veldig rikt lekeliv da jeg var yngre.

Søsteren min og jeg lekte mye. Hun er fem og et halvt år yngre, og jeg vil si: I dag, vil du spille forbudstider? Ønsker du å spille Vestover Ho ? Vil du spille gambling på hestebanen med Frank Sinatra? Så jeg har alltid elsket verden av lek og å gli inn i andre verdener.

Jeg gikk på høyskole for kunsthistorie. Foreldrene mine er begge kunstnere, og søsteren min er også billedkunstner. Jeg trodde kanskje litt nærhet til kunstverdenen er der jeg ville passe inn. Men så skjønte jeg at jeg brukte mesteparten av tiden min på å fokusere på dette enkvinneshowet og spille skuespill og musikaler. På slutten av siste året bestemte jeg meg for å gå på videregående skole for teater. Jeg tok tre år med intensive teaterstudier og skjønte at det viser seg at jeg kan gjør dette seks dager i uken, 12 timer om dagen.

11 juli stjernetegn

Du har en film med Rebel Wilson som kommer opp som heter Seniorår . Hva kan du fortelle meg om det?

Hva var så gøy med Seniorår er at jeg fikk spille en veldig ulik person som har et synspunkt på alt og er på en måte uhengslet. Vi får se henne falle fra hverandre, og det er bare så gøy. For den rollen tenkte jeg at hun må ha klør. Hun må ha negler! Det var første gang jeg noen gang har hatt gel-extensions, og så mye av karakterens fysiske egenskaper ble informert ved å ha disse veldig lange neglene i to måneder. De gjorde mitt virkelige liv til en smerte. Men på settet ... noen ganger må du si en bestemt setning for å komme inn i karakteren, for å finne den igjen. Alt jeg trengte å gjøre var å se på neglene mine og prøve å plukke opp noe eller prøve å sende tekstmeldinger, så tenkte jeg: Å, hun er her. Hun er med oss. Det var veldig gøy.

Har du spilt en skurk før?

Nei, det var virkelig en drøm for meg å spille et virkelig avskyelig menneske. Så jeg hadde et par flotte måneder.

Du vil også være med i hovedrollen Nachspiel. Fortell meg om den rollen.

Det er en moderne whodunit med noen av de morsomste menneskene noensinne. Det er et ensemblestykke, og vi filmet det i fem måneder i Los Angeles mens pandemien var på topp. Det føles litt mirakuløst at vi kom oss gjennom. Den handler om en etterfest på videregående skolegjenforening, der noen blir myrdet. Hver episode er en annen karakters versjon av hendelsesforløpet, og det er gjort i en annen sjanger hver episode. Jeg elsker et mysterium, og jeg synes et morsomt mysterium er en fryd. Forhåpentligvis vil folk like det.

Begge høres virkelig underholdende ut. Det er fint i rare tider som dette å ha litt lettsindighet.

Det er noe med dette Moderne kjærlighet episode også, det føles håpefullt. Alt jeg har deltatt i under pandemien føles som om det er noe ukomplisert med dem. Det er veldig forenklet, men det er en flukt som føles ren og gledelig – som at du ikke trenger å be om unnskyldning for disse fluktene.

Siste spørsmål: Hvis du kunne sette det ut i universet og manifestere en rolle du ville elske å spille, hva ville det vært?

Hvis du har spurt om dette før Seniorår , Jeg vil gjerne melde meg på Villain With Very Questionable Morals! Jeg elsker å spille folk som ikke bruker hvert sekund på å være som: Hva er det riktige å gjøre? Det opplever jeg nok i det virkelige liv.

Men nå som jeg har spilt en skurk, ville jeg elsket å spille i actionverdenen. Jeg så bare på Vær vann , som er denne strålende dokumentaren om Bruce Lee. Jeg vil gjerne være med i et slags sjangerbøyende merkelig stykke der det er dans i det, men folk er ikke dansere og det er ikke en musikal. Fysisk og sjangervekkende og rart og overraskende og mørkt morsomt – det er den verden jeg lever i og ville elske å bo på skjermen.

Anna Moeslein er nestleder ved Glamour. Følg henne på Instagram @annamoeslein .

76 engelnummer

Del Med Vennene Dine: