Finn Ut Antall Engel

Fantasifull eventyrfargeside

Elsker dere barn magiske riker? Hvilken bedre måte å feire den kjærligheten enn med eventyr , regnbuer og en heftig dose fantasi. For vår månedlig fargesider , barnebokforfatter og illustratør, Melanie Hope Greenberg, har laget eksklusivt for deg denne kjære eventyrfargesiden komplett med en prinsesse i et slott, barn i varmluftsballong på eventyr og en gjeter som passer på flokken sin! Personlig elsker jeg det fordi det tar meg tilbake til da jeg var seks. Og jeg vedder på at barna dine også vil elske det.

Ferdig eventyrfarging pge

Last ned og skriv ut: ( ved å klikke på følgende lenke godtar du våre vilkår for bruk * se nedenfor ) Over Rainbow eventyrslott Coloring PageNår du skriver ut noen av disse eventyrfargeleggingssidene til barna, klasserommet eller biblioteksaktivitetsgruppen, kan du være trygg på å bli transportert til et annet, magisk rike komplett med varmt og mildt solskinn.

Men fargeleggingssider er bare for stille tid lenger! Jeg liker å ta med utvidelsesaktiviteter når det er mulig.

2 nov stjernetegn

Litterær utvidelse: Mens barna dine fargelegger, eller kanskje etter at de er ferdige, spør dem om de ser en historie på bildet. Hvis de virker motvillige, kan du begynne med noen lavmælt instruksjoner: 'Jeg lurer på hvor barna skal til, i den luftballongen?' Eller: 'Jeg vedder på at gjeteren ga sauene sine noen morsomme navn!'

Flere fantasifulle fargesider:

Lykkelig fargelegging!

Super søtt eventyr fargeleggingsside

Møt illustratøren:

16. januar dyrekretsen

Melanie Hope Greenberg er en prisvinnende forfatter og illustratør av mer enn 15 barnebøker. Hennes blide, livlige illustrasjoner finnes i bøker som God morgen, digger, nede i undergrunnen og En by er. Hennes veldig populære Havfruer på parade ble valgt som Bank Street Best Book, og for Texas Reading Club og PBS Kids Summer Reading Lists.

Melanie gjør fantastiske skolebesøk hvor hun lærer barna om prosessen med å skrive og illustrere barnebesøk. Lær mer på nettstedet hennes .

Hennes klassiske bok, Tante Lillys vaskeri, har nylig blitt publisert på nytt i paperback. Boken finner sted i Melanias nabolagsvaskeri på Montague Street i Brooklyn Heights.

Tante Lilly

Klikk her kjøpe informasjon. Og ikke glem det eksklusive Tante Lillys vaskeri tegninger !

Jeg er sikker på at du kjenner et barn som liker gravemaskiner. Eller havfruer? Eller undergrunnsbaner? Melanie signerer alle eksemplarer av bøkene hennes som er kjøpt gjennom henne Link til Amazon-leverandør .

* Servicevilkår: Denne fargeleggingssiden brukes med tillatelse fra Melanie Hope Greenberg og er KUN for ikke-kommersiell bruk. Mange skriver ut så mange eksemplarer du vil til personlig bruk, bibliotek eller klasserom. Hvis du vil dele denne fargeleggingssiden, MÅ du lenke til denne bloggsiden. Det er uttrykkelig forbudt å koble direkte til fargeleggingssiden pdf-fil.

Del Med Vennene Dine: